Praetorianos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ξέρουμε ποιο συστατικό γενικά στα energy drinks δίνει την ενέργεια που διαφημίζουν? Καφεϊνη και ζάχαρη έχει κι ο εσπρέσσο ενώ η ταυρίνη διαβάζω ότι ουσιαστικά δεν έχει καμία επίδραση. Τα υπόλοιπα δεν είναι ψιλοουδέτερα-αδιάφορα για να σχετίζονται με boost energy?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ως γευση γαμαει ως ποιοτητα και τιμη σε γαμαει κυριολεκτικα ομως. Πραγματι, το πληρωσα 8 ευρω στην παραλιακη της Θεσσαλονικης τον Νοεμβριο. Ακομα ποναει ο κωλος μου.
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πώς το πίνετε ρε σεις; Μόνο η μυρωδιά του με απωθεί. Από γεύση μου έχουν πει ότι μοιάζει με φάρμακο.
Adon1s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αδερφέ πήγαινε στον Μασούτη καιπάρε ενα κουτί isostar σε σκόνη . Βάζεις σε μπουκάλι νερό και το διαλύεις . Το κουτί λέει οτι μπορείς να βάλεις 3 μεζουριές (εχει μια μεζουρα μέσα) για 0,5 λίτρα αλλα είναι πολύ νερωμένο ετσι και βάζω 5 για να νοιώσω . Το παίρνω καιρό τώρα μιας και λόγω του οτι κάνω σκι , οι ηλεκτρολύτες είναι αναπόσπαστοι απο την προπόνησή μου . Σε αντίθετοι περίπτωση οι κράμπες είναι θέμα χρόνου .
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πραγματι, το πληρωσα 8 ευρω στην παραλιακη της Θεσσαλονικης τον Νοεμβριο. Ακομα ποναει ο κωλος μου. εδω στα σουπερ μαρκετ εχει 2-2.5 ευρω το 250ml!τζιζους Πώς το πίνετε ρε σεις; Μόνο η μυρωδιά του με απωθεί. Από γεύση μου έχουν πει ότι μοιάζει με φάρμακο. ειναι σα λιωμενο φρουι ζελε.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 το redbull είναι γεμάτο ζάχαρη, όπως και το powerade. Η καφεΐνη δεν σου κάνει κακό εκτος αν έχεις πρόβλημα , αν όμως είσαι υγιείς δεν έχεις λόγο να ανησυχείς ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες (αν και δεν έχει ποσότητα , ποσα να πιεις? 5-10 μαζι ? δεν γίνεται. εγω χτυπάω τρελές ποσότητες καφεΐνης καθημερινά και ειμαι κομπλέ. παίρνω συμπληρώματα με μεγάλες δώσεις καφεΐνης που γράφουν πως δεν πρέπει να πίνεις και καφε και πίνω 2-3 διπλούς καφέδες. α και επειδή όλα έχουν να κάνουν με το βάρος σου είμαι 73kg και δεν έχω πρόβλημα, φαντάσου.
The_Judas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αδερφέ πήγαινε στον Μασούτη καιπάρε ενα κουτί isostar σε σκόνη . Βάζεις σε μπουκάλι νερό και το διαλύεις . Το κουτί λέει οτι μπορείς να βάλεις 3 μεζουριές (εχει μια μεζουρα μέσα) για 0,5 λίτρα αλλα είναι πολύ νερωμένο ετσι και βάζω 5 για να νοιώσω . Το παίρνω καιρό τώρα μιας και λόγω του οτι κάνω σκι , οι ηλεκτρολύτες είναι αναπόσπαστοι απο την προπόνησή μου . Σε αντίθετοι περίπτωση οι κράμπες είναι θέμα χρόνου . 5 κουταλιές βάζεις; Βασικά το ισοσταρ νερομένο πίνεται. Δεν έχει νόημα να βάζεις τόσο πολύ. Αν δεν σου αρέσει η γεύση του βάλε και λίγο χυμό μέσα.
Adon1s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλα , μην νομίζεις , 2 φορές έβαλα τόσο , απλα πειραματίζομαι γιατί με τις 3 κουταλιές παραήταν νεροζούμι. Δεν ήξερα όμως οτι πρέπει αραιωμένο να είναι , θα το εχω κατα νου και thanks
margaritagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δε ξερω παιδια εμενα ο καρδιολογος οταν τον ρωτησα μου ειπε 1-2 το πολυ τη βδομαδα... Βεβαια το καλο ειναι οτι δε μ αρεσει σε γευση οποτε δε μπαινω σε διλημμα
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 υπαρχει και redbull light και αντιστοιχο monster http://nio.pblogs.gr/2007/08/alhtheies-kai-psemmata-gia-thn-kafe-nh.html http://www.pare-dose.net/?p=260 <<Η καφεΐνη συγκαταλέγεται στον κατάλογο της WADA (World-Anti-Doping Agency). Ένας αθλητής στου οποίου τα ούρα θα ανιχνευθεί καφεΐνη σε επίπεδα υψηλότερα των 12 mg/l θεωρείται «ντοπαρισμένος». Το όριο που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) μεταφράζεται σε κατανάλωση 500-600 mg καφεΐνης (6-8 κουτάκια Red Bull ή 6-8 φλιτζάνια καφέ). για ντοπα σε διαβασμα αμφεταμινες και smart pills αφου εχεις κανει γενικη εξεταση αιματος.Προσωπικα δεν συνιστω τιποτα απο τα 2
QQTilt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το redbull είναι γεμάτο ζάχαρη, όπως και το powerade. Η καφεΐνη δεν σου κάνει κακό εκτος αν έχεις πρόβλημα , αν όμως είσαι υγιείς δεν έχεις λόγο να ανησυχείς ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες (αν και δεν έχει ποσότητα , ποσα να πιεις? 5-10 μαζι ? δεν γίνεται. εγω χτυπάω τρελές ποσότητες καφεΐνης καθημερινά και ειμαι κομπλέ. παίρνω συμπληρώματα με μεγάλες δώσεις καφεΐνης που γράφουν πως δεν πρέπει να πίνεις και καφε και πίνω 2-3 διπλούς καφέδες. α και επειδή όλα έχουν να κάνουν με το βάρος σου είμαι 73kg και δεν έχω πρόβλημα, φαντάσου. για gaspari super pump σε κόβω εσένα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 <<Η καφεΐνη συγκαταλέγεται στον κατάλογο της WADA (World-Anti-Doping Agency). Ένας αθλητής στου οποίου τα ούρα θα ανιχνευθεί καφεΐνη σε επίπεδα υψηλότερα των 12 mg/l θεωρείται «ντοπαρισμένος». Το όριο που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) μεταφράζεται σε κατανάλωση 500-600 mg καφεΐνης (6-8 κουτάκια Red Bull ή 6-8 φλιτζάνια καφέ). χμμμ,Αρα της Μπαρτσελονα οι παίκτες πίνουν 5 κουτάκια redbull για να μην τους πιάσουν ντοπαρισμένους.Γι αυτό παίζουν τόσο καλά...
PARASwrite Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 χμμμ,Αρα της Μπαρτσελονα οι παίκτες πίνουν 5 κουτάκια redbull για να μην τους πιάσουν ντοπαρισμένους.Γι αυτό παίζουν τόσο καλά... πεταει η ομαδα!!!!!!!!!!!
zeta37 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Redbull και αναλγητικό τύπου panadol έχει παρενέργειες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα