Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε ποιο συστατικό γενικά στα energy drinks δίνει την ενέργεια που διαφημίζουν? Καφεϊνη και ζάχαρη έχει κι ο εσπρέσσο ενώ η ταυρίνη διαβάζω ότι ουσιαστικά δεν έχει καμία επίδραση.

Τα υπόλοιπα δεν είναι ψιλοουδέτερα-αδιάφορα για να σχετίζονται με boost energy?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ως γευση γαμαει

ως ποιοτητα και τιμη σε γαμαει κυριολεκτικα ομως.

Πραγματι, το πληρωσα 8 ευρω στην παραλιακη της Θεσσαλονικης τον Νοεμβριο. Ακομα ποναει ο κωλος μου.

Δημοσ.

αδερφέ πήγαινε στον Μασούτη καιπάρε ενα κουτί isostar σε σκόνη . Βάζεις σε μπουκάλι νερό και το διαλύεις .

Το κουτί λέει οτι μπορείς να βάλεις 3 μεζουριές (εχει μια μεζουρα μέσα) για 0,5 λίτρα αλλα είναι πολύ νερωμένο ετσι και βάζω 5 για να νοιώσω .

Το παίρνω καιρό τώρα μιας και λόγω του οτι κάνω σκι , οι ηλεκτρολύτες είναι αναπόσπαστοι απο την προπόνησή μου . Σε αντίθετοι περίπτωση οι κράμπες είναι θέμα χρόνου .

Δημοσ.

Πραγματι, το πληρωσα 8 ευρω στην παραλιακη της Θεσσαλονικης τον Νοεμβριο. Ακομα ποναει ο κωλος μου.

εδω στα σουπερ μαρκετ εχει 2-2.5 ευρω το 250ml!τζιζους

Πώς το πίνετε ρε σεις; Μόνο η μυρωδιά του με απωθεί. Από γεύση μου έχουν πει ότι μοιάζει με φάρμακο.

ειναι σα λιωμενο φρουι ζελε.

Δημοσ.

το redbull είναι γεμάτο ζάχαρη, όπως και το powerade. Η καφεΐνη δεν σου κάνει κακό εκτος αν έχεις πρόβλημα , αν όμως είσαι υγιείς δεν έχεις λόγο να ανησυχείς ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες (αν και δεν έχει ποσότητα , ποσα να πιεις? 5-10 μαζι ? δεν γίνεται.

εγω χτυπάω τρελές ποσότητες καφεΐνης καθημερινά και ειμαι κομπλέ.

παίρνω συμπληρώματα με μεγάλες δώσεις καφεΐνης που γράφουν πως δεν πρέπει να πίνεις και καφε και πίνω 2-3 διπλούς καφέδες.

α και επειδή όλα έχουν να κάνουν με το βάρος σου είμαι 73kg και δεν έχω πρόβλημα, φαντάσου.

Δημοσ.

αδερφέ πήγαινε στον Μασούτη καιπάρε ενα κουτί isostar σε σκόνη . Βάζεις σε μπουκάλι νερό και το διαλύεις .

Το κουτί λέει οτι μπορείς να βάλεις 3 μεζουριές (εχει μια μεζουρα μέσα) για 0,5 λίτρα αλλα είναι πολύ νερωμένο ετσι και βάζω 5 για να νοιώσω .

Το παίρνω καιρό τώρα μιας και λόγω του οτι κάνω σκι , οι ηλεκτρολύτες είναι αναπόσπαστοι απο την προπόνησή μου . Σε αντίθετοι περίπτωση οι κράμπες είναι θέμα χρόνου .

5 κουταλιές βάζεις;

Βασικά το ισοσταρ νερομένο πίνεται. Δεν έχει νόημα να βάζεις τόσο πολύ.

Αν δεν σου αρέσει η γεύση του βάλε και λίγο χυμό μέσα.

Δημοσ.

καλα , μην νομίζεις , 2 φορές έβαλα τόσο , απλα πειραματίζομαι γιατί με τις 3 κουταλιές παραήταν νεροζούμι.

Δεν ήξερα όμως οτι πρέπει αραιωμένο να είναι , θα το εχω κατα νου και thanks ^_^

Δημοσ.

δε ξερω παιδια εμενα ο καρδιολογος οταν τον ρωτησα μου ειπε 1-2 το πολυ τη βδομαδα... Βεβαια το καλο ειναι οτι δε μ αρεσει σε γευση οποτε δε μπαινω σε διλημμα

Δημοσ.

υπαρχει και redbull light και αντιστοιχο monster

http://nio.pblogs.gr/2007/08/alhtheies-kai-psemmata-gia-thn-kafe-nh.html

http://www.pare-dose.net/?p=260

<<Η καφεΐνη συγκαταλέγεται στον κατάλογο της WADA (World-Anti-Doping Agency). Ένας αθλητής στου οποίου τα ούρα θα ανιχνευθεί καφεΐνη σε επίπεδα υψηλότερα των 12 mg/l θεωρείται «ντοπαρισμένος». Το όριο που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) μεταφράζεται σε κατανάλωση 500-600 mg καφεΐνης (6-8 κουτάκια Red Bull ή 6-8 φλιτζάνια καφέ).

για ντοπα σε διαβασμα αμφεταμινες και smart pills αφου εχεις κανει γενικη εξεταση αιματος.Προσωπικα δεν συνιστω τιποτα απο τα 2

Δημοσ.

το redbull είναι γεμάτο ζάχαρη, όπως και το powerade. Η καφεΐνη δεν σου κάνει κακό εκτος αν έχεις πρόβλημα , αν όμως είσαι υγιείς δεν έχεις λόγο να ανησυχείς ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες (αν και δεν έχει ποσότητα , ποσα να πιεις? 5-10 μαζι ? δεν γίνεται.

εγω χτυπάω τρελές ποσότητες καφεΐνης καθημερινά και ειμαι κομπλέ.

παίρνω συμπληρώματα με μεγάλες δώσεις καφεΐνης που γράφουν πως δεν πρέπει να πίνεις και καφε και πίνω 2-3 διπλούς καφέδες.

α και επειδή όλα έχουν να κάνουν με το βάρος σου είμαι 73kg και δεν έχω πρόβλημα, φαντάσου.

για gaspari super pump σε κόβω εσένα :P

Δημοσ.

<<Η καφεΐνη συγκαταλέγεται στον κατάλογο της WADA (World-Anti-Doping Agency). Ένας αθλητής στου οποίου τα ούρα θα ανιχνευθεί καφεΐνη σε επίπεδα υψηλότερα των 12 mg/l θεωρείται «ντοπαρισμένος». Το όριο που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) μεταφράζεται σε κατανάλωση 500-600 mg καφεΐνης (6-8 κουτάκια Red Bull ή 6-8 φλιτζάνια καφέ).

χμμμ,Αρα της Μπαρτσελονα οι παίκτες πίνουν 5 κουτάκια redbull για να μην τους πιάσουν ντοπαρισμένους.Γι αυτό παίζουν τόσο καλά...

Δημοσ.

χμμμ,Αρα της Μπαρτσελονα οι παίκτες πίνουν 5 κουτάκια redbull για να μην τους πιάσουν ντοπαρισμένους.Γι αυτό παίζουν τόσο καλά...

πεταει η ομαδα!!!!!!!!!!!

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...