Προς το περιεχόμενο

widget για Gmail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα, αλλά τεσπα

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget ή gadget για το desktop του pc το οποίο να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα μαιλ του gmail.

Διαφορετικά αν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό, μήπως έχετε στο νού σας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να εγκαταστήσω και να εμφανίζει τα μαιλ του gmail? Όπως ακριβώς το outlook αλλά δεν θέλω το outlook γιατί σε αυτό έχω άλλο μαιλ και δεν θέλω να μπλεχτούν, γιατί το outlook όταν του βάζεις και άλλη διεύθυνση δημιουργεί φακέλους και γίνεται χαμός και στο τέλος χάνω τη μπάλα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με είχε βασανίσει πολύ το θέμα και επειδή το κλασικό Gmail Notifier ενημερώνεται για νέα email κάθε 15' νομίζω, με αυτό εδώ βρήκα την υγειά μου

c2i-GMailNotifier

του ορίζεις εσύ πόσα λεπτά ακριβώς θες, απλά το κρατάς πάντα ανοιχτό στο taskbar σου, δεν μπαίνει ως εικονίδιο κάτω δεξιά.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα, αλλά τεσπα

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget ή gadget για το desktop του pc το οποίο να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα μαιλ του gmail.

Διαφορετικά αν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό, μήπως έχετε στο νού σας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να εγκαταστήσω και να εμφανίζει τα μαιλ του gmail? Όπως ακριβώς το outlook αλλά δεν θέλω το outlook γιατί σε αυτό έχω άλλο μαιλ και δεν θέλω να μπλεχτούν, γιατί το outlook όταν του βάζεις και άλλη διεύθυνση δημιουργεί φακέλους και γίνεται χαμός και στο τέλος χάνω τη μπάλα

Ευχαριστώ

GoogleTalk :) και είσαι online συνέχεια. Αν δε σώσεις και το password το ανοίγεις όποτε θέλες εσύ μόνο

Link

Δημοσ.

Δοκιμασε και το digsby. Υποστηριζει πολλαπλα email accounts / sys tray notification ktl. Kαι βασικο για μενα μπορεις να κανεις delete / marked as read κτλ χωρις να ανοιξεις browser

Δημοσ.

Τώρα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσεις στα settings του gmail γιατί με έχει τρελάνει το σύστημα

Έχω δύο λογαριασμούς gmail. Θέλω όλα τα μαιλ να τα διαχειρίζομαι από το pc με κάποιο πρόγραμμα όπως outlook, opera, digsby klp. Όμως στο gmail θέλω να παραμένουν τα πάντα στα εισερχόμενα ανεξαρτήτως τι αλλαγές κάνω εγώ στο πρόγραμμα από το pc μου. Είναι κάτι που γίνεται γιατί το έχω δει στη πράξη. Όπως δεν μπορώ με τίποτα να το πετύχω. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς αλλά τίποτα.

Βοήθεια γιατί θα το σπάσω

σημείωση: θέλω να βλέπω τα μαιλ και από το κινητό μου, στο οποίο όμως να εμφανίζονται μόνο αυτά που δεν έχω διαβάσει στο pc και όχι να τα κατεβάζει όλα εξαρχής. στο pc βέβαια πρέπει να εμφανίζει τα πάντα. γίνεται αυτό? ζητάω πάρα πολλά ? :fear:

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 1 χρόνο το desktop sidebar http://www.desktopsidebar.com/ και εχω βάλει το plugin του Gmail http://www.desktopsidebar.com/ffdetails.php?id=398. Επιλέγεις όποιο φάκελο από το gmail θέλεις να ενημερώνεται (εγώ έχω βάλει το inbox) και το χρόνο που θα τρέχει η ενημέρωση. Τοσο καιρό χρήστης του gmail, πιστευω οτι το Desktop Sidebar είναι ότι καλύτερο έχω βρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...