ffilz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα, αλλά τεσπα Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget ή gadget για το desktop του pc το οποίο να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα μαιλ του gmail. Διαφορετικά αν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό, μήπως έχετε στο νού σας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να εγκαταστήσω και να εμφανίζει τα μαιλ του gmail? Όπως ακριβώς το outlook αλλά δεν θέλω το outlook γιατί σε αυτό έχω άλλο μαιλ και δεν θέλω να μπλεχτούν, γιατί το outlook όταν του βάζεις και άλλη διεύθυνση δημιουργεί φακέλους και γίνεται χαμός και στο τέλος χάνω τη μπάλα Ευχαριστώ
sakkisaa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Άν έχεις firefox πολύ καλό είναι το πρόσθετο WebMail Notifier (sorry μετα είδα οτι το θες για το desktop)
Alex1389 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Με είχε βασανίσει πολύ το θέμα και επειδή το κλασικό Gmail Notifier ενημερώνεται για νέα email κάθε 15' νομίζω, με αυτό εδώ βρήκα την υγειά μου c2i-GMailNotifier του ορίζεις εσύ πόσα λεπτά ακριβώς θες, απλά το κρατάς πάντα ανοιχτό στο taskbar σου, δεν μπαίνει ως εικονίδιο κάτω δεξιά.
mkekakis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν έχω ποστάρει στη σωστή ενότητα, αλλά τεσπα Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο widget ή gadget για το desktop του pc το οποίο να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα μαιλ του gmail. Διαφορετικά αν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό, μήπως έχετε στο νού σας κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να εγκαταστήσω και να εμφανίζει τα μαιλ του gmail? Όπως ακριβώς το outlook αλλά δεν θέλω το outlook γιατί σε αυτό έχω άλλο μαιλ και δεν θέλω να μπλεχτούν, γιατί το outlook όταν του βάζεις και άλλη διεύθυνση δημιουργεί φακέλους και γίνεται χαμός και στο τέλος χάνω τη μπάλα Ευχαριστώ GoogleTalk και είσαι online συνέχεια. Αν δε σώσεις και το password το ανοίγεις όποτε θέλες εσύ μόνο Link
ffilz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ πολύ νομιζω ότι το google talk είνια αυτό που θέλω
g1zmo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δοκιμασε και το digsby. Υποστηριζει πολλαπλα email accounts / sys tray notification ktl. Kαι βασικο για μενα μπορεις να κανεις delete / marked as read κτλ χωρις να ανοιξεις browser
ffilz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τώρα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσεις στα settings του gmail γιατί με έχει τρελάνει το σύστημα Έχω δύο λογαριασμούς gmail. Θέλω όλα τα μαιλ να τα διαχειρίζομαι από το pc με κάποιο πρόγραμμα όπως outlook, opera, digsby klp. Όμως στο gmail θέλω να παραμένουν τα πάντα στα εισερχόμενα ανεξαρτήτως τι αλλαγές κάνω εγώ στο πρόγραμμα από το pc μου. Είναι κάτι που γίνεται γιατί το έχω δει στη πράξη. Όπως δεν μπορώ με τίποτα να το πετύχω. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς αλλά τίποτα. Βοήθεια γιατί θα το σπάσω σημείωση: θέλω να βλέπω τα μαιλ και από το κινητό μου, στο οποίο όμως να εμφανίζονται μόνο αυτά που δεν έχω διαβάσει στο pc και όχι να τα κατεβάζει όλα εξαρχής. στο pc βέβαια πρέπει να εμφανίζει τα πάντα. γίνεται αυτό? ζητάω πάρα πολλά ?
jmjyiannis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 1 χρόνο το desktop sidebar http://www.desktopsidebar.com/ και εχω βάλει το plugin του Gmail http://www.desktopsidebar.com/ffdetails.php?id=398. Επιλέγεις όποιο φάκελο από το gmail θέλεις να ενημερώνεται (εγώ έχω βάλει το inbox) και το χρόνο που θα τρέχει η ενημέρωση. Τοσο καιρό χρήστης του gmail, πιστευω οτι το Desktop Sidebar είναι ότι καλύτερο έχω βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα