Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχαριους ενα λαπτοπ και ενα hdmi,ειναι αρκετο!

Το plex φαινεται φοβερη φαση!Thanks που το αναφερες! ;)

Η tv πρεπει να ειναι lg ή οποιαδηποτε smart-tv μας κανει?

Μονο οι lg εχουν Plex client.

Διαφορετικα οποιαδηποτε με ethernet-wifi μεσω dlna για να μην χρειαζεσαι hdmi, μεταφορες υπολογιστων/λαπτοπ ουτε να μπλεκεις συνεχεις με μετατροπες για το iTunes κλπ.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο οι lg εχουν Plex client.

Διαφορετικα οποιαδηποτε με ethernet-wifi μεσω dlna για να μην χρειαζεσαι hdmi, μεταφορες υπολογιστων/λαπτοπ κλπ.

Οκ ευχαριστω!Μαλλων μεσω dlna!

Δημοσ.

Πράγματι όπως είπαν οι παραπάνω, αν θέλεις κάτι που απλά λειτουργεί δεν είναι καλύτερο να αγοράσεις πχ ένα WD Live Player; Ίδια χρήματα και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα codec και παίζει με DLNA.

Τώρα να έχω μία ταινία και να θέλω 3 ώρες προεργασία πριν την δω (και να "πιάνει" και τον υπολογιστή) είναι τραγικό ενώ υπάρχουν εναλλακτικές στα ίδια χρήματα που απλά λειτουργούν.

Δημοσ.

Και το apple tv με jailbreak μπορει να ειναι πολυ ευχρηστο κ να παιζει τα παντα χωρις μετατροπες. Παιρνει μια χαρα κ plex client.

Το itunes ειναι απλα ακαταλληλο, δυστροπο κ πολυ μπελαλιδικο για ταινιες που τις εχεις κατεβασει, κοινως mkv, avi, 1080p κλπ κ οχι mp4.

Δημοσ.

για καποιον που θελει να κανει jb και να stremarei ταινιες διαφορων φορματ, αξιζει το 3 σε σχεση με το 2; εχει τοσο μεγαλη διαφορα; εννοω ο επεξεργαστης του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα.

Τα MKV χρειάζεται να γίνουν MP4. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πολύ απλά, πολύ γρήγορα (μερικά λεπτά) και χωρίς την παραμικρή απώλεια ποιότητας στην εικόνα.

Σε Mac OS X μπορεί να γίνει με το Smart Converter (ή το Smart Converter Pro). Υποθέτω πως υπάρχουν αντίστοιχα εργαλεία και για Windows ή Linux μιας και ουσιαστικά η μετατροπή γίνεται με το FFMPEG.

Πάντα έβλεπα τις ταινίες στην τηλεόραση της υπογραφής μου μέσω του PC μου. Πάντα οι ταινίες που βλέπω είναι mkv 720p ή 1080p.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, πλέον η TV θα βρίσκεται μόνη της στο Saloni, χωρίς το PC. Μόνο το Playstation θα είναι δίπλα.

Στην άλλη μεριά του σπιτιού, θα βρίσκεται ο iMac με το PC.

Το αποτέλεσμα να σερβίρω ταινίες στο Playstation μέσω Wifi δεν με ικανοποίησε.

Αν αγοράσω ένα Apple TV, τι μπορώ να κάνω; Θα με βοηθήσει ή όχι; Άντε και μετατρέπω τις ταινίες σε Mp4 ή κάνω Jailbreak. Ας πούμε όμως ότι τις μετατρέπω, φτάνει το bandwidth των 54Mbit να παίξει Video 1080p;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω το Sagem Fast 2404. Υποστηρίζει;

Ο iMac;

Edit:

G υποστηρίζει, απ' ότι είδα το router.

Έχω έναν Tompson και έναν Baudtec. Φαντάζομαι ότι ούτε και αυτοί θα υποστηρίζουν... :(

Δημοσ.
Έχω το Sagem Fast 2404. Υποστηρίζει;

Ο iMac;

Edit:

G υποστηρίζει' date=' απ' ότι είδα το router.

Έχω έναν Tompson και έναν Baudtec. Φαντάζομαι ότι ούτε και αυτοί θα υποστηρίζουν... :([/quote']

Κοιτάξες στις ρυθμίσεις τους?Εδω ένα zte που μου έδωσε τζάμπα η wind πέρυσι (zxv10) υποστηρίζει n.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε Heatspreader, παρε ενα modem-router της προκοπης!

Εχεις απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου:

ενα ακριβο iMac ανω των 2000€, ipad των 650€, δυνατο pc (εστω και του 2006), μεγαλη και ωραια τηλεοραση των ~1000€ , playstation 3 και εχεις ενα δωρεαν modem-router των 50€.. Ειναι λιγο οξυμωρο.

Παρε ενα vigor ή ενα netgear με 802.11n.

Δημοσ.

Δηλαδη με την διαδικασία του plex (tv, κινητό, tablet) πρέπει κάθε φορά να το στηνεις;

Δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις και απλα με το που το ανοίγεις σε κάθε συσκευή να συνδέεται στον client;

@haHa Δεν κάνεις κάνα plex setup guide να το δούμε και εμείς πως στήνεται έτσι όμορφα όπως το περιγράφεις;;;

Δημοσ.

Δηλαδη με την διαδικασία του plex (tv, κινητό, tablet) πρέπει κάθε φορά να το στηνεις;

Δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις και απλα με το που το ανοίγεις σε κάθε συσκευή να συνδέεται στον client;

Δεν χρειαζεται καμμια ρυθμιση στον client.

Η μονη ρυθμιση που χρειαζεται ειναι στον server την πρωτη φορα για να του πεις που ειναι τα αρχεια video κλπ.

Μετα τρεχεις καθε φορα τον client (απο tv, android, iphone, ipad ή apple tv), επιλεγεις τον server σου και βλεπεις αμεσα τα video σου.

Ειναι εξαιρετικα απλο, καμμια σχεση με το πολυπλοκο και δυστροπο itunes, τις χρονοβορες και δυσκολες μετατροπες κλπ.

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω για Plex, μάλιστα η τελευταία έκδοση ενσωμάτωσε και DLNA Server, οπότε σερβίρει τα αρχεία και κατευθείαν στην τηλεόραση που υποστηρίζει DLNA. Παρ'ολα αυτά, αν κάποιος έχει ήδη Apple TV, νομίζω ότι είναι μονόδρομος η λύση του Plex, συγκριτικά με το stock UI.

Δημοσ.

Tοτε πραγματικα δεν καταλαβαινω που κωλύονται οι προλαλήσαντες..

Εαν ειναι τοσο ευκολα το να κατσω να μετρατεψω το καθε τι και μετα να βαλω subs κλπ κλπ ειναι απλα απαρχαιωμένο..

Δημοσ.

Φιλε Heatspreader, παρε ενα modem-router της προκοπης!

Εχεις απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου:

ενα ακριβο iMac ανω των 2000€, ipad των 650€, δυνατο pc (εστω και του 2006), μεγαλη και ωραια τηλεοραση των ~1000€ , playstation 3 και εχεις ενα δωρεαν modem-router των 50€.. Ειναι λιγο οξυμωρο.

Παρε ενα vigor ή ενα netgear με 802.11n.

Παραπάνω λεφτά τα κοστολόγησες όλα, αλλά δεν πειράζει.

Αν είναι να δώσω 150€ για router και άλλα τόσα για το Apple TV, με 300€ φτιάχνω ένα HTPC και τελειώνει το πανηγύρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...