sintalkas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Παιδιά την πάτησα ,άσχημα πήρα από το section των αγγελιών ένα samsung galaxy ace s5830 και δεν δουλεύει με τίποτα η αυτόματη περιστροφή της οθόνης ,ότι και να έχω κάνει.Το παιδί δεν απαντά στα πμ που του στέλνω.Το κινητό φοράει την ρομ cyanogen mod 7 2.3.7. update:συνεννοήθηκα με το παιδί και μου είπε πως αν δεν μπορέσω να το φτιάξω να του το πάω πίσω Για πείτε καμιά καλή ρομ να του βάλω?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Bαλτου την επισημη αρχικα για να σιγουρευτεις πως δνε ειναι θεμα hardware. Αν βγαλεις ακρη και ειναι θεμα software τελικα, ποσταρε feedback για να το μετακινησω στο mobile software.
sintalkas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οκ φίλε μου αυτό θα κάνω περιμένω το παιδι να μου στείλει το καλώδιο για να αρχίσω !
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ρυθμισεις -> cyanogenmod settings -> προβολη και εκει που λεει "περιστροφη με επιταχυνσιομετρο" δες αν ειναι επιλεγμενο το 0, το 90 και το 270. Επισης ριξε μια ματια σε ρυθμισεις -> προβολη και δες αν ειναι τικαρισμενο το "αυτοματη περιστροφη οθονης"
nikosthess Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πανε ρθμισεις->οθονη-> οριζοντια βαθμολογιση εκει θα δουλεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα