Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδία έχω τρελαθεί...χτες έκανα ενα upgrate στην διακοσμηση του δωματίου(βασικά του γραφείου) μου οπότε αναγκάστηκα να αποσυνδέσω εντελώς τον υπολογιστή και να τον μετακινήσω καθώς και όλα τα υπολοιπα hardware...μολίς ολοκληρώθηκε λπν το upgrate συνδέω τον υπολογιστη ξανά με όλα τα συναφή.Έτσι η επόμενη κίνηση ήταν να ανοίξω τον υπολογιστή, πράγμα που έκανα, αλλά για κακή μου τύχη παρατηρώ οτι η οθονή ενώ πέρνει ρεύμα δεν δεχόταν σήμα...Οπότε πάλι η επόμενη κίνηση, μαλλόν οι επομενές κινήσεις ητάν διενέργείες για την ξεκαθάρηση του προβλήματος.

1)Βάζω μια παλία μου οθόνη να δώ αν φταίει η οθόνη η όποια παλία έχει αναλογικό(vga) καλώδιο και φυσικά δούλεψε κανονικά.

2)Μετά βάζω παλί την κανονική οθόνη αλλά με το vga καλώδιο και οχι με το dvi το δικό της και δούλεψε και αυτήν την φορα κανονικά

3)Και τέλος ξαναπροσπαθώ με το dvi αλλά τίποτα.Δεν μπορούσε να δεχτεί ψηφιακό σήμα και η οθόνη λειτουργούσε όπως όταν είναι όταν ο υπολογιστής έιναι σε sleep mode...

Τα συμπεράσματα μου λίγα...απλώς κατάλαβα οτι δεν μπορούσε να δεχτεί ψηφιακό σήμα μετά απο το upgrate του γραφείου μου και τη επανασύνδεση του υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών....

Τώρα θέλω τα δικά σας πιθανά συμπεράσματα γιατί κουράστηκα να συνδέω να βγάζω να συνδέω να βγάζω.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...