Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου (Palit gts 450 "sonic" ddr5 1gb)..

Ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίζει το L.A Noire στα medium γραφικά..τα βάζω στα ultra low (δηλαδή όλα στο perfomance) και πάλι μου κολλάει :/

Μπήκα στο youtube και είδα video με gameplay και βρήκα βίντεο που να παίζει μέχρι και στα ultra settings o.O

Α! Αφήστε που το GTA IV κάνει πολλή ώρα να μπει, ενώ παλιά έδειχνε 2 εικόνες και έμπενε.

Οι drivers είναι οι τελευταίοι και οι θερμοκρασίες είναι εντάξει.

Το υπόλοιπο σύστημά μου είναι:

CPU : Intel core 2 Quad 2,4 ghz

RAM : 4gb ddr2 667 mhz

PSU : Solytech 500W

M/B : Asus P5KPL-VM

Παρακαλώ όποιος μπορεί να προτείνει κάτι ας μου πει :(

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

στα αλλα παιζει κανονικά ? μονο σε αυτο το παιχνιδι σου κολλαει ?

οταν εκανες αλλαγη τους drivers το εκανες με την γνωστη σωστη σειρα ?

Δημοσ.

Tο εχω παρατηρησει και εγω αυτο το LANOIRE ξεζουμιζει αρκετους πορους απο το συστημα και επειδη δν μπορουσα να το παιξω το παρατησα.

και η καρτα ειχε ανανεομενους τους drivers.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

Αυτό για τη σειρά των drivers τώρα δεν το πολυκατάλαβα..εγώ μπήκα στο site της Nvidia και κατέβασα το installer (νομίζω ήταν γύρω στα 600mb?)..

Όσο για την ανάλυση, το έχω στα 1280x1024..

Βασικά στο GTA IV δεν μου κολλάει την ώρα που παίζω αλλα φορτίζει πολλή ώρα και τώρα βαριέμαι και να το βάλω :Ρ

άλλα παιχνίδια απαιτητικά δεν έχω..Βασικά αυτή τη στιγμή στο pc μου έχω Shaun White Skateboarding,GTA SA:RAGE(MOD TOU IV),GTA IV,NFS PROSTREET και PES 2012.Τώρα σκέφτομαι να πάρω το skyrim αλλά πρίν το πάρω είπα να εμφανίσω ένα θέμα εδώ να δω μην έχει κανένα πρόβλημα η κάρτα και πάνε άδικα τα λεφτά μου..

Δημοσ.

Μου λέει κάποιος τι πρέπει να εγκαταστήσω για την κάρτα;

Έχω βάλει μόνο τους drivers απο το site της Nvidia, υπάρχει τίποτα άλλο που πρέπει να εγκαταστήσω;

Δημοσ.

600mb που λες στο προηγουμενο post πρεπει να ειναι ακυρο.

δεν ξερω τι κατεβασες απο την nvidia, αλλα οι τελευταιοι drivers ειναι 157 mb

και εκει γυρω ειναι και οι παλαιοτεροι.

τωρα πιστευω να εκανες καθαρη εγκατασταση και να μην τους

περασες επανω στους παλιους.

ο ενας τρoπος ειναι:

πριν ξεκινησουν την εγκατασταση επιλεγης advance και μετα clean instal.

Δημοσ.

Ναι σωστά, 190 κάπου ήταν.Την εγκατάσταση των καινούριων έτσι την έκανα, με clean install.Βασικά το fan της δεν έχω καθαρίσει εδώ και 3 μήνες :Ρ και τώρα που το λέμε απο τότε έχω να τσεκάρω θερμοκρασίες :Ρ Μήπως φταίει αυτό;

Δημοσ.

Ναι σωστά, 190 κάπου ήταν.Την εγκατάσταση των καινούριων έτσι την έκανα, με clean install.Βασικά το fan της δεν έχω καθαρίσει εδώ και 3 μήνες :Ρ και τώρα που το λέμε απο τότε έχω να τσεκάρω θερμοκρασίες :Ρ Μήπως φταίει αυτό;

φιλε alexGTAV, η καρτα γραφικων που εχεις ειναι αρκετα καλη και δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην το παιζει, το θεμα ειναι οτι σε καποια παιχνιδια θα κανεις υποχωρήσεις στα εφε και στην ανάλυση για να μπορείς να το τρεξεις ομαλά.

αλλα σε αναλυσεις 1600χ1200 η καρτα ειναι παρα πολυ καλη !!!

δες εδω μια ωραια παρουσιαση για την GTS 450 απο πολλα μοντελα παραγωγης. ισως ειναι και η δικη σου εκδωση μεσα.

τωρα για να δεις τις θερμοκρασιες απ την καρτα γραφικων κατεβασε το gpu-z,http://www.techpowerup.com/gpuz/ πήγαινε στην 2η καρτέλα που λεει sensors, εκει λεει γενικα τις θερμοκρασίες απο ολους τους τομεις επανω στην καρτα γραφικων.

με το ποντικι σου κανε κλικ στις κοκκινες μπαρες που ειναι η ένδειξη θερμοκρασιας και βαλε να λεει η καθε μπαρα ''MAX''.

ετσι θα δεις τις θερμοκρασίες ποσό φτάνουν οταν παιζεις παιχνιδι. μετα τρεξε ενα παιχνίδι που νομίζεις οτι ειναι το ποιο βαρύ που έχεις. και μετα απο κανενα 5λεπτο βγες και κιτα το gpu-z να τι θερμοκρασίες σου εχει βγαλει σε ολα επανω στην καρτα σου.

προσοχη!!!!! ολα αυτα θα τα κανεις με το gpu-z σε λειτουργείτα! και μετα θα παιξεις παιχνιδι!!!! διαφορετικα δεν θα δεις τιποτα !!!

και το κυριοτερο ειναι να μας πεις και μας τις θερμοκρασίες σου για να δουμε αν υπάρχει προβλημα υπερθέρμανσης.

Δημοσ.

Φίλε John-lamia σε ευχαριστώ κι εσένα και όλους σας για την βοήθεια :)

Το πρόβλημά μου το έλυσα.Ήταν με τους drivers.Κατέβασα ξανά τους τελευταίους, έκανα ξανά clean install και τώρα το LA Noire το παίζω στα ultra :D

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...