Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια σελιδα που την ειχα φτιαξει σε adobe flash.

ηταν ενα ετοιμο template το οποιο και διαμορφωσα με βαση τα ζητουμενα μου.

ειχε καποιες γραμματοσειρες τις οποιες κατεβασα μαζι και περασα στα win 7 (32)

ολα οκ.

προσφατα χρειαστηκε να κανω καποιες αλλαγες στην σελιδα. ενδιαμεσα εχω κανει format στον η/υ μου και περασα win 7 64.

ειχα θεμα με το να εγκαταστησω ξανα το παλιο αρχειο adobe flash που ειχα (cs4 αν δεν κανω λαθος) και γι αυτο το λογο 'εψαξα' και το 'βρηκα' απο αλλου.

το προβλημα τωρα ειναι το εξης, κανω ολες τις αλλαγες στην σελιδα μου, και οταν παω να κανω export-> swf το αρχειο που παραγεται εχει χαλια τις γραμματοσειρες, μεγεθη κλπ.

απο την αρχη οταν το ειχα πρωτοφτιαξει μου εβγαζε καποιο μηνυμα για καποια γραμματοσειρα που ελειπε,αλλα δεν ειχα δωσει σημασια και το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο. τωρα παιρνω παλι αντιστοιχο μηνυμα, και εψαξα και βρηκα τις περισσοτερες απο τις γραμματοσειρες που μου ζητουσε,αλλα και παλι το αποτελεσμα ειναι εντελως αλλοπροσαλο.

να σημειωσω πως πριν κανω export ολα φαινονται κανονικα μεσα στο προγραμμα, μεγεθη και γραμματοσειρες. ολα χαλανε στο export. Τι μπορει να φταιει; Ενδεχομενως η εκδοση που εχω του προγραμματος να εχει καποιο θεμα;

φταινε ισως οι γραμματοσειρες σε συνδυασμο με τα 64 win;

οποιαδηποτε ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη.

Δημοσ.
Τα κείμενα που έχουν πρόβλημα με τις γραμματοσειρές' date=' είναι μέσα σε movie clips;[/quote']

Οχι ειναι στατικά. Δεν υπαρχει animation

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προφανώς το site είναι σε actionscript2. Φίλε μου, απ' οτι θυμάμαι (έχω 2-3 χρόνια να ασχοληθώ με actionscript2) κάτι τέτοια προβλήματα τα έβγαζε σε κείμενα τα οποία βρίσκονταν μέσα σε movie clips. Σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να τσεκάρω κάποια απο τις επιλογές (δε θυμάμαι πια) στο Linkage του movie clip στη βιβλιοθήκη.

Μήπως μετά το φορμάρισμα πέρασες πιο καινούργια έκδοση CS απο αυτή με την οποία το δημιούργησες;

Δημοσ.

Τα κείμενά σου ίσως να μην βγαίνουν σωστά λόγο έκδοσης αλλά κ γιατί πιθανό να μην έχεις δηλωμένες τις γραμματοσειρές θα σου πρωτινά flash cs3 η cs5 που είναι πιο σταθερές κ χωρίς αλλά προβληματάκια..

Δημοσ.
Τα κείμενά σου ίσως να μην βγαίνουν σωστά λόγο έκδοσης αλλά κ γιατί πιθανό να μην έχεις δηλωμένες τις γραμματοσειρές θα σου πρωτινά flash cs3 η cs5 που είναι πιο σταθερές κ χωρίς αλλά προβληματάκια..

Θεωρητικα εχω την cs4 παλι. Στην πράξη κατεβασα ενα περιεργο πακέτο που ειχε μεσα ολα τα προγραμματα της adobe.

Θα προσπαθησω σε πρωτη φαση να περασω το παλιο ISo που ειχα σε εναν αλλο υπολογιστη μηπως κ μου κανει σωστο export συν να κοιταξω αυτα που ειπατε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να κανεις embed την γραμματοσειρα σου και στο "character ranges" διαλεξε την επιλογη "all". ισχυει σιγουρα για cs4 kai 5.

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να κανεις embed την γραμματοσειρα σου και στο "character ranges" διαλεξε την επιλογη "all". ισχυει σιγουρα για cs4 kai 5.

Καλημέρα, αυτο που περιγράφεις πως γινεται;

Δημοσ.

Οταν διαλεξεις το "T" για να γραψεις καποιο κειμενο ή να κανειs κατι 'edit' στα 'properties' κατο απο το menu 'character' υπαρχει 1 κουμπακι embed

δες τη φωτογραφία embed.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...