ioannis_vas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 καλησπέρα, αναρωτιέμαι εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει στο εξής : Δέχομαι τηλεφωνικές φάσρσες-παρενοχλήσεις και σκέφτομαι να μαγνητοφωνήσω τις κλήσεις που δέχομαι. Διαθέτω σύνδεση HOl double play. Yπάρχει κάποιο software που να επιτρέπει την καταγραφή των συνομιλιών στο pc ? Οταν ήμουν στον ΟΤΕ υπήρχε διαδικασία καταγραφής με ειδικό μηχάνημα που παρείχε ο ΟΤΕ. Καλοδεχούμενη η όποια βοήθεια. ευχαριστώ
PCharon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Με κλασσικό PSTN modem (αυτό που μπαίναμε με dialup, μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο, ήταν πολύ φτηνά, αλλά δε ξέρω αν θα έχει drivers αν έχεις νεότερο λειτουργικό) που διαθέτει είσοδο μικροφώνου για να κάνεις το PC τηλέφωνο + με κάποιο λογισμικό (παλιά είχα βρει, δε θυμάμαι τώρα, αλλά υπάρχουν ακόμα αν ψάξεις) γίνεται εύκολα. Αν κάνεις δηλαδή το PC τηλεφωνική συσκευή με ένα μοντεμάκι, τότε με λογισμικό εύκολα καταγράφεις συνομιλίες. Το κόστος είναι αστείο εως μηδέν αν βρεις μοντεμάκι από κάπου. Αυτό αφορά τη τηλεφωνική γραμμή, η ύπαρξη ή μη της ADSL είναι άσχετη και δε βοηθάει/εμποδίζει. Άλλη ιδέα είναι να κάνεις κάποιο hack στο ακουστικό του τηλεφώνου και να το συνδέσεις παράλληλα με το line in της κάρτας ήχου σου και να καταγράψεις έτσι. Αυτό θέλει κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις βέβαια.
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 επισης μια συμβουλη λιγο ασχετο με αυτο.γενικα επειδη στο παρελθον εχω πετυχει και εγω ατομο που απλα επαιρνε και εβριζε το καλυτερο ειναι να το κλεινεις.εκει πολλες φορες βαριεται και τερμα.επισης σε καποιες εταιρειες μπορεις να αλλαξεις νουμερο οπως επισης αν παιρνει απο αποκρυψη υπαρχουν εταιρειες που μπορεις να κοψεις τις αποκρυψεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Φίλε μου πρόσεξε ιδιαιτέρως με αυτά τα πράγματα(τις ηχογραφήσεις εννοώ).Μπορεί από εκείπου έχεις δίκιο να το χάσεις και να μπλέξεις.Το θέμα είναι για ποιο λόγο τις θες : Εαν θέλεις να χρησιμοποιηθούν για κάτι επίσημο θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με την hol και να ζητήσεις παρακολούθηση-ηχογράφηση του τηλεφώνου.Έχει κάποιο κόστος(δεν ξέρω το ακριβές ποσό),παρακολουθείται για κάποιες μέρες και έπειτα σου στέλνουν την κασέτα με τις συνομιλίες.Ελπίζω βέβαια να μην έχουν αλλάξει οι διαδικασίες από την μεριά των παρόχων. Εαν θέλεις να τις κρατήσεις στο προσωπικό σου αρχείο καν' το με οποιοδήποτε τρόπο θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα