Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο Megastructures που προτίνει ο φίλος WiseGuy είναι πολυ καλό. Μόλις είδα το Millau Bridge , το οποίο και ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Την σειρά αυτή την προτίνω ανεπιφύλακτα.

:)

Όντως πολύ καλή η σειρά... και έχει αρκετά επεισόδια... δεν τα έχω δει ακόμη όλα... :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πάρτε και ένα νοτοκυμαντέρ απο την "Μηχανή του Χρόνου" για την Μάχη της Κρήτης το 40΄. Δείχνει και την μαζική εκτέλεση που έγινε το 41΄ στο Κοντομαρί (το χωριό μου). Στο 25:59 φαίνεται και ο κρητίκαρος πατέρας του παππού μου (ο παππούς μου εκέινη την περίοδο πολεμούσε στα βουνά της Αλβανίας τους Ιταλούς), δεν τον εκτέλεσαν γιατι ήταν 70φεύγα ο γέρος αλλα εκτέλεσαν τον γιό του, αδελφό του παππού μου που είχε γυρίσει νωρίτερα απο τα βουνά της Αλβανίας επειδή είχε γεννήσει η γυναίκα του (φαίνονται τα χέρια στο 24:30 του μόνο γιατι τον κρύβει ένας γερμαναράς - Θα μου πείς πως το κατάλαβα, ε έχω μπόλικες φωτογραφίες κι εγω που δεν τις δείχνουν στο Ντοκυμαντέρ).

Δείτε το έχει ενδιαφέρον.

http://www.dailymoti...y-yyyyyy_people

Edit: Διόρθωσα και μία ανακρίβεια που είχα γράψει. Ευχαριστώ θερμά τον Σούπαφλαϊ για την βοήθεια του.

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.
Λοιπόν πάρτε και ένα νοτοκυμαντέρ απο την "Μηχανή του Χρόνου" για την Μάχη της Κρήτης το 40

καλά η Μηχανή του Χρόνου είναι απ' τις χειρότερες εκπομπές του είδους,

αλλά με αυτό:

Δείχνει και την πρώτη μαζική εκτέλεση στην πολιτισμένη Ευρώπη που έγινε το 41΄ στο Κοντομαρί (το χωριό μου)

τι εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω κατα τυχη επεσα στο Japanorama και τελικα το ειδα ολο. Παρουσιαζεται απο τον Jonathan Ross που ειναι εξαιρετος κωμικος και δειχνει πολλες πτυχες της Γιαπωνικης κουλτουρας.

Edit:

Πολυ καλη κριτικη και απο IMDB

Περιληψη επεισοδιων εχει και στο Wikipedia

http://www.youtube.com/watch?v=wXLcy9NXl6A

Επεξ/σία από Giorgos09
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ο ΟΤΕ διαθέτει τον ΟΤΕ ΤV για μη πελάτες ΟΤΕ με αποκωδικοποιητή που έχει σκληρό δίσκο? Με τρία κανάλια discovery τα σπάει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...