Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΩΡΑ όμως θα το λιώσω...

:D

πολύ καλά... εγώ τελευταία έχω φάει κόλλημα με τα ντοκιμαντέρ της σειράς BBC Horizon...

κάνε ένα search στο youtube, έχει πολλά και διάφορα... ;)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω και εγώ αρρώστια με τα ντοκιμαντέρ. Επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορούσα να βρώ πολλά στο νετ, αποφάσισα να βάλω ΟΤΕ TV περίπου 15€/μήνα (είχα και πρόβλημα με την κεραία εδώ στο νησί δεν πιάνουμε τίποτα). Μπορώ να σου πώ οτι έχω ΛΙΩΣΕΙ!!!! έχει 3 κανάλια Discovery και το Nat Geo Wild. Ε δεν έχω ασχοληθεί με τα υπόλοιπα που έχει.

Θα θελα NOVA Που έχει περισσότερα αλλα με τα 15 ευρό είναι μια χαρά αυτα που έχω. Έχει τρομερή ποικιλία και μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα.

Δημοσ.

Έχω και εγώ αρρώστια με τα ντοκιμαντέρ. Επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορούσα να βρώ πολλά στο νετ, αποφάσισα να βάλω ΟΤΕ TV περίπου 15€/μήνα (είχα και πρόβλημα με την κεραία εδώ στο νησί δεν πιάνουμε τίποτα). Μπορώ να σου πώ οτι έχω ΛΙΩΣΕΙ!!!! έχει 3 κανάλια Discovery και το Nat Geo Wild. Ε δεν έχω ασχοληθεί με τα υπόλοιπα που έχει.

Θα θελα NOVA Που έχει περισσότερα αλλα με τα 15 ευρό είναι μια χαρά αυτα που έχω. Έχει τρομερή ποικιλία και μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα.

και πολύ καλά κάνεις... σε καταλαβαίνω απόλυτα...

έτσι και αλλιώς η τηλεόραση γενικά δε βλέπεται στις μέρες μας ειδικά... :eek:

Δημοσ.

Μήπως έχει και κάτι σε History Channel? Όταν λέτε ΟΤΕ TV εννοείτε connxTV?

ναι το παλιο connx tv το μετονόμασαν. History channel δεν έχει οχι.

Δημοσ.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρον σειρά ντοκιμαντέρ που βλέπω τελευταία στο youtube είναι η σειρά Megastructures της National Geographic

Με μια απλή αναζήτηση στο youtube θα βρείτε πολλά βίντεο της σειράς αυτής

B)

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μήπως ξέρετε καμιά σειρά "ντοκιμαντέρ" για εξωτικούς προορισμούς, νησιά, παραλίες κλπ; Ακόμα και για χειμερινούς προορισμούς δεν έχω πρόβλημα. Είχα πετύχει κάτι διάσπαρτα από δω κι από κει σε διάφορες σελίδες αλλά θα 'θελα κάτι πιο τακτικό ίσως; Μία παρόμοια που έβλεπα παλιά στη Nova ας πούμε είναι το Wild On E! αν και έδινε περισσότερη έμφαση στον "κόσμο", if you know what i mean ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ τελευταία έφαγα κόλλημα με τη σειρά του BBC "Invisible Worlds"... πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ... π.χ. αυτό:

BBC Richard Hammonds Invisible Worlds

B)

Βλέπω το πρώτο επεισόδιο και λέω γνώμη... Το καλό είναι οτι το youtube το έχει σε HD 720p το οποίο διευκολύνει αρκετά!!!

Edit:

Δέκα λεπτά έχω δεί και μου κάνει πολυ εφετζίδικο (με την αρνητική έννοια). Δηλαδή στην ουσία αυτα τα 10 λεπτά δεν έχει δείξει τίποτα. Επίσης ένα άλλο αρνητικό είναι ο παρουσιαστής, πολυφορεμένος και μονοδιάστατος. Δεν βλέπεις κάποιο προσωπικό στοιχείο παρα μόνο κάποιο ηθοποίηστικα εκτελεσμένο script.

Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία και θα το τελειώσω κάποια άλλη στιγμή αλλα δεν μπορώ να πω οτι με τραβάει.

Edit2: Παιδιά και τα άλλα 10 λεπτά στο ίδιο μοτίβο... Δεν μου κάνει αίσθηση.

Δημοσ.

Και το man vs. wild ειναι καλο κ θα μαθεις καποια πραγματακια που δεν θα σου χρειαστουν..

Αυτό είναι στα γαλλικά βέβαια

Ψέματα, αυτό που μου έστειλε ο θείος ήταν στα γαλλικά...

Δημοσ.

Καλα το παλικάρι στο Man vs Wild είναι τρελό... Τι κάνει ρε;;;; Γαμάτος, θα κοιτάξω να πάρω όλες τις season σε DVD γιατι μου αρέσει αρκετά το όλο σκηνικό και στο youtube υπάρχουν ελάχιστα.

Τώρα θα δώ τα επεισόδια Megastructures για το Queen Mary 2 και για τα Extreme Buildings in Alaska

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...