warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω ξύπνησα το πρωί και έφαγα φλασιά για κάτι που είχα δει αρκετά παλιά στο openfest ήτανε ένας τύπος, του οποίου είχα την παρουσίαση αλλά την έχασα γμτπμ, ο οποίος έδειχνε κάτι μαιστράλια με dual boot και virtualbox είχε τη λινουξάρα και μια εγκατάσταση windows και με virtualbox άνοιγε τα windows ή συγκεκριμένα προγράμματα από αυτά πχ είχε κάνει link στο μενού του kde το photoshop και άνοιγε κατευθείαν μέσω virtualbox αυτό που με έχει σκαλώσει είναι οτι δεν ήτανε άλλη εγκατάσταση στο virtualbox για τα windows, ήτανε η ίδια με την κανονική που μπορούσε να bootάρει πως το έκανε ο g@m1m3n0s άραγε? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2012 από warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αυτό που με έχει σκαλώσει είναι οτι δεν ήτανε άλλη εγκατάσταση στο virtualbox για τα windows, ήτανε η ίδια με την κανονική που μπορούσε να bootάρει Μηπως ειχε ορισει στην εικονικη μηχανη των windows ως δισκο το φυσικο partition που ειχε εγκαταστησει windows? στο vmware γινεται με 2 κλικ , αλλα και στο vbox ειχα διαβασει οτι γινεται με λιγη δουλιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 σαν ιδέα είναι αυτό που λες, να είναι ορισμένο το φυσικό partition με τα windows με vmware δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω ιδέα στο vbox τότε (2-3 χρόνια πριν) είχα διαβάσει οτι δεν γίνεται και το είχα ψιλοπαρατήσει ρε λες? για να κάνω την έρευνά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GKNSB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάνε την έρευνα και περιμένουμε αποτελέσματα, ακούγεται ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μήπως ήταν με qemu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ενδιαφέρον, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ήτανε σε virtualbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αντε ακομα η ερευνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 δουλεύουμε κύριοι :rolleyes: αυτά τα δύο διάβαζα τώρα http://www.virtualbox.org/manual/ch09.html#rawdisk https://wiki.archlinux.org/index.php/VirtualBox_Arch_Linux_Guest_On_Physical_Drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ου με μπριζωσες τωρα... θα το ψαξω το ΣΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Mήπως λες το seamless mode??? Προυποθέτει ότι έχεις ανοίξει το VM πρώτα και μετά το ενεργοποιείς και τα παράθυρα φαίνονται σαν παράθυρα του linux. Είναι feature του virtualbox, κάτω από το fullscreen. Κάτι άλλο δεν βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 αυτο είναι μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν τρέχει εφαρμογές που είναι στο windows partition, απλά ελευθερώνει τα παράθυρα μέσα στο linux-desktop. Αν το ψάξεις στο youtube έχει αμέτρητα video, αν πάλι θυμάσαι περισσότερες πληροφορίες από αυτό που είχες δει πες μου να το ψάξω, αν και τελευταία δεν ασχολιέμαι με το virtualbox κάτι μπορεί να βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 λογικά αυτός είχε κάνει συνδυασμό και τα δύο, το seamless mode και το άλλο που χρησιμοποιείς την εγκατάσταση από το φυσικό partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 δεν έχω δουλέψει πότε το άλλο (δεν ήξερα οτι υπάρχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 http://www.rajatarya.com/website/taming-windows-virtualbox-vm το έφτασα μέχρι το σημείο που βάζεις να το κάνεις fix και μου ζητάει drivers για τους δίσκους, βαρέθηκα να το συνεχίσω εκεί που αλλάζει τα δικαιώματα δε χρειάζεται αν τρέξει το virtualbox με gksu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα