pouakaltsa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά... πιθανόν να μην γράφω και στο σωστό θρέντ, αλλά θεωρώ πως είναι σχετικό, πριν λίγο μου βγήκε ένα κομματάκι από το ένα μπροστινό δόντι, σε μέγεθος μισού ρυζιού, από την μέσα πλευρά ευτυχώς. Το καλοκαίρι είχε βγει και ένα ολόκληρο δόντι, λογικά θα μπει θήκη; Είδα μερικά απ όσα έχετε πει και πόνεσα μόνο που τα διάβασα.. που να τα κάνω κιόλας. Πονάει πολύ;
papoys1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Με τα σημερινά μέσα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι δεν υπάρχει καθόλου πόνος. Ακόμη και πριν την ένεση για να μην καταλάβεις ούτε το τρύπημα της σύριγγας υπάρχει σπρέι ή αλοιφή για μικρό μούδιασμα. Μόνο ο φόβος είναι που έχουν κάποιοι ότι πιθανόν θα πονέσουν. Πόνος μπορεί να υπάρχει μόνο όταν κάποιος έχει αφήσει το χαλασμένο δόντι πολύ καιρό και έχει δημιουργήσει απόστημα στη ρίζα για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις οι γιατροί συνιστούν αντιβίωση για κάποιες μέρες. Το κομμάτι που σου έφυγε εσωτερικά μπορεί να μην είναι δόντι αλλά κομμάτι πέτρας που σχηματίζεται όταν δεν κάνουμε συχνό καθαρισμό και καπνίζουμε πολλά τσιγάρα. 1
Neoss Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποιες είναι οι τιμές για απονεύρωση πάνω κάτω, ποιες οι εμπειρίες σας; Επισης τιμές θήκης; Το λέω γιατί ανακάλυψα φοβερές αποκλίσεις. Έχω ξανακάνει. Άρχισα και μία εκτακτως προσφατα λογω αμεσου πονου πουχε εμφανιστει και εμεινε στη μέση καθως ζητα πολλα χρηματα και επισκεψεις εκει πουχα παει εκτακτα σαββατιάτικα. Οπότε θα παω στον δικό μου, σε αλλη πόλη όταν μπορεσω σε κανα 1-2 μηνες να παω. Απλα ηθελα να ακουσω τιμές γενικά... Επίσης: αν κλεισεις οδοντιατρο μέσω της σελίδας του ΗΔΙΚΑ με τον ΑΜΚΑ σου...τι καλύπτεται? Τι μπορείς να κάνεις εκεί δωρεάν? Μόνο σφράγισμα? Καθαρισμό κάνουν ή δεν ασχολούνται Και μια απορία: όταν είναι χαρακτηρισμένα ως "Τοπικα Ιατρεια-Ταδε Οδοντιατρος" στην Αττική, τι σημαινει. Πως ειναι ιδιώτης/ιδιωτικό οδοντιατρειο σε διαρκή σύμβαση με το κράτος? Τώρα για πιο βαριά πραγματα π.χ. απονευρωση ή θήκη προτιμώ δικό μου ιδιώτη ιατρό. Απλά για μικρότερες παρεμβάσεις να μην έδινα απαραίτητα λεφτά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Neoss
Προτεινόμενες αναρτήσεις