ninos30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Στην τιμή που θα το βρεις σε κάθε κατάστημα. Αν την έχει 109 ο Κώτσος (με δώρο το aeroccino) τόσο θα την πάρεις. Εννοώ απλά ότι τα 70 δεν αφαιρούνται από την τιμή. Όσο και να την πάρεις, η Nespresso θα σου δώσει κανονικά τα 70 σε προϊόντα. πχ εγώ είχα πάρει την EN95R από προσφορά του Makro στα 69, και τα 50 που έδινε τότε η Nespresso, τα πήρα κανονικά
ntinos_21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μολις πηγα να την παρω την ειχα βαλει στο καλαθι στα 109 και ξαφνικα το καλαθι αδειασε εκανα ενα search και την ξαναπηγαν στα 149! Κριμα γιατι μετρουσε η προσφορα ειμαι και μελος στο κλαμπ αρα -70 απο καφε. Τωρα ξενερωσα με το νταβατζιλικη του κοτσοβολου να μπαινει και να αδειαζει τα καλαθια.
iguana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Στην τιμή που θα το βρεις σε κάθε κατάστημα. Αν την έχει 109 ο Κώτσος (με δώρο το aeroccino) τόσο θα την πάρεις. Εννοώ απλά ότι τα 70 δεν αφαιρούνται από την τιμή. Όσο και να την πάρεις, η Nespresso θα σου δώσει κανονικά τα 70 σε προϊόντα. πχ εγώ είχα πάρει την EN95R από προσφορά του Makro στα 69, και τα 50 που έδινε τότε η Nespresso, τα πήρα κανονικά Εντάξει Αρειανάρα ευχαριστώ!Είσαι σουπεράς όμως και με χαλάς λίγο..Vamos
ninos30 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εντάξει Αρειανάρα ευχαριστώ!Είσαι σουπεράς όμως και με χαλάς λίγο..Vamos Sorry για το off-topic. ΑΡΗΣ είμαι και αυτό φθάνει. Όλα τα άλλα είναι υποδυέστερα
Commendatore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Άρχισε τα παπατζιλίκια ο Κωτσο... ? Sorry για το off-topic. ΑΡΗΣ είμαι και αυτό φθάνει. Όλα τα άλλα είναι υποδυέστερα Απόλυτα σωστός...
cycomiko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/438657-nespresso-club-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-70-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82/page__st__20 Και αντιγράφω αυτό που απαντάω σε όλους που με ρωτάνε με pm: Αν προχωρήσεις κάποιος σε αγορά' date=' pm me, για να του δώσω όνομα και κωδικό[/quote'] Εννουσα για την προσφορά του κωτσοβολου Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μολις πηγα να την παρω την ειχα βαλει στο καλαθι στα 109 και ξαφνικα το καλαθι αδειασε εκανα ενα search και την ξαναπηγαν στα 149! Άρχισε τα παπατζιλίκια ο Κωτσο... ? Αντιγραφω απο αλλο θεμα πριν 1+μηνα. Λαθος ηταν, απλα ο Κωτσος ειναι ισως ο μονος που δεν ακυρωνει παραγγελιες και αυτο ειναι προς τιμη του! Δεν ειπε ο nek4d οτι δεν τον πηραν πολλοι. Λεει πολυ σωστα οτι η πιθανοτητα να ξαναβγει τετοια τιμη στο κοντινο μελλον ειναι αμελητεα (οση πιθανοτητα υπαρχει να ξαναγινει λαθος). Φιλε nek4d η τιμη εκεινη υπηρχε 2-3 μερες πριν βγει εδω. Εδω κρατησε αλλες 26 ωρες. (Αποδεδειγμενο πολλες φορες οτι "παρακολουθειται" το φορουμ και τα λαθη "καιγονται" μολις βγαινουν εδω) Η ιστορια επαναλαμβανεται για πολλοστη φορα. =
iguana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Sorry για το off-topic. ΑΡΗΣ είμαι και αυτό φθάνει. Όλα τα άλλα είναι υποδυέστερα Καράαπόλυτα σωστός, συμφωνώ.Μακάρι αυτό που είπες να το τηρούσαν κάποια κεφάλια στον σύνδεσμο..Άντε χρόνια πολλά μας αλάνια! Ρε και πάνω που θα την παρέγγελνα , ήθελα απο εχθες αλλα δεν ειχα την κάρτα μαζι μου!άκυρο δηλαδή φάγαμε..Μάλον είναι σημάδι της μοίρας έιχα πει να πάρω dolce gusto γιατί έχω μια nespresso και ηθελα να δοκιμάσω την dolce gusto για το γραφείο αλλά με τέτοια προσφορά δεν μπορούσα να αντισταθώ.Τσάμπα και το κουπόνι που έχω από νεσπρέσο..
circadian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εγώ που πρόλαβα και παρήγγειλα λέτε να προλαβαίνω την προσφορά της nespresso? (γιατί έχει παράδοση σε 7 εργάσιμες και η προσφορά είναι μέχρι 31/3) τώρα αν θα παραλάβω γενικότερα ή αν θα φάω άκυρο θα το μάθουμε.
iguana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εγώ που πρόλαβα και παρήγγειλα λέτε να προλαβαίνω την προσφορά της nespresso? (γιατί έχει παράδοση σε 7 εργάσιμες και η προσφορά είναι μέχρι 31/3) τώρα αν θα παραλάβω γενικότερα ή αν θα φάω άκυρο θα το μάθουμε. Ασε την παράδοση.Αφου αγόρασες σήμερα η αποδειξη μετράει ότι ειναι μεσα στον μηνα και μπορεις να την πας μέχρι 15 Απριλίου στην Nespresso.Το διάβασα σήμερα πάνω στο κουπονι.
circadian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 τα κουπόνια από nespresso club δε τα παίρνω; (υποθέτω αυτό στο κολωνάκι είναι και ελπίζω να έχει ακόμα)
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αύριο στα 99 € Delonghi EN125 Pixie & Aeroccino! Αφού η απόδειξη είναι 31/03 λογικά ισχύει και το κουπόνι για αγορά καφέδων, σωστά; Πως γίνεται η διαδικασία; Κάποιος που είναι ήδη γραμμένος στο nespresso club παίρνει κωδικό κουπονιού, τον δίνει σε μένα, και πάω με το κουπόνι και την απόδειξη και παίρνω καφέδες από το nespresso club; Το κουπόνι είναι ονομαστικό μήπως και πρέπει να πάει αυτός που είναι ήδη μέλος;
jobous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ναι παιδιά αν έχει κάποιος την καλοσύνη να αναφέρει πως γίνεται η διαδικασία. Και αν υπάρχει κάποιος να δώσει ένα κωδικό θα του είμαι ευγνώμων. Γιατί πραγματικά είναι καλή προσφορά αν συνδυαστεί με το κουπόνι.
gamanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλημέρα. Μόλις γύρισα από ΜΜ Μαρούσι, είχε αρκετά κομμάτια στην είσοδο (πρέπει να είχε 2 πενηντάδες σε δύο παλέτες) και είχε και άλλη μία τουλάχιστον παλέτα στον δρόμο προς τα ταμεία. Οπότε όποιος έιχε ενδοιασμούς αν θα βρει και πόσα κομμάτια, ΙΣΩΣ αξίζει μια βόλτα, αν είναι κοντά. Χρωματάκια Lime-λεμονί προς πράσινο Αζούρο - μπλέ μεταλικό Ασημι Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που συνεισέφεραν στο τόπικ και όσους θα "κεράσουν " κωδικούς για το club προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα