Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ξαφνικά εδώ και 2 ημέρες το iphone 4 μου έχει 2 δημιουργήσει 2 όχι σοβάρα προβλήματα, αλλά είναι περίεργα ούτως η αλλιώς...

Ξαφνικά χωρίς καν να κάνω επανέναρξη, δεν έχει ήχο το ringer (δηλαδή όλα λειτουργούν σωστά εκτός από ηχούς μετά από το unlock σε wait mode, ήχους όταν γράφεις μήνυμα και ήχο όταν έρχεται μήνημα)... Μουσική δεν έχω περασμένη να σας πω αλλά όταν με παίρνουν χτυπάει κανονικά, όταν μου μιλάνε ακούω κανονικά από το ηχείο και σε ανοιχτή ακρόαση από το μεγάλο..

Σε παιχνίδια δεν παίζει ήχο, και πχ στο piano όχι μόνο δεν μπορώ να βάλω ήχο, λέει και no volume avalaible...

Το δέυτερο πρόβλημα που μου το έκανε και νωρίτερα (δεν ξεκίνησαν ταυτόχρονα είναι να μην απενεργοποιεί την οθόνη όταν μιλάω και την έχω κοντά στο αυτί μου... Έτσι πολλές φορές πατιώνται κουμπιά όπως μιλάω...

Σήμερα έβαλα την 5.1 μπας και φτιάξει το πρόβλημα, αλλά τίποτα...

Το περίεργο με το ringer είναι ότι όταν είμαι αρκετή ώρα σε wait time, αρχικά λειτουργεί...

Επίσης με ακουστικά ringer (headphones), λειτουργεί άψογα...

Έχει κανείς καμμία ιδέα;

Δημοσ.

Αρχικά δοκιμάστε ένα Restore as new ΧΩΡΙΣ να επαναφέρετε τα προηγούμενα δεδομένα από το backup και βλέπουμε...

Δημοσ.

εκανα restore αλλα οχι σαν new και δεν εγινε τπτ.

και μετα απο 1 ωρα επανηλθε μονο του χωρις να ξερω τι και πως. ψαχνωντας βρηκα πως πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα και 2 λυσεις που προτειναν ηταν να το συνδεσεις σε καποιο dock-ακουστικα και την ωρα που παιζει μουσικη να το αποσυνδεσεις, και μια αλλη λυση ηταν να κλεισεις οτι εφαρμογη τρεχει και μετα επανεκκινηση. Η παραπανω λυσεις δουλεψαν σε ορισμενους ενω σε πολλους οχι, ενω σε καποιους εγινε αντικατασταση συσκευης. παντως ολη μερα ειναι σταθερο..τι να πω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο ήχος σε εμένα επανήλθε ξαφνικά...

Με το άλλο θέμα (φωτοκύτταρο) δυστύχως δεν λειτουργεί και πατιούνται κουμπιά αφού δεν κλείνει η οθόνη συχνά...

Θέλω να ρωτήσω και για κάτι ακόμα... Δεν άνοιξα θέμα γιατί υπήρχε αυτό...

Πήρε iphone η αδερφή μου και το συγχρονίζει στο δικό της pc (όπως και το ipad)...

Kάτι έκανε στην ρύθμιση και πλέον λογικά από το icloud μοιραζόμαστε τον ίδιο κατάλογο και έσβησε τα τηλέφωνά μου και με το icloud μάλλον εξαφανίστηκαν και από εμένα και έμεινα μόνο με την λίστα της...

Πως μπορώ να διαχωρίσουμε τα 2 adress book πάλι;

PS: Επίσης αν μπορώ με κάποιο τρόπο να ανακτήσω τις επαφές που έχασα... Δεν είχα κάνει πρόσφατα back up, αλλά κάποια τηλέφωνα τα είχα.. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δω από ένα αρχείο back up μόνο τις επαφές χωρίς να το περάσω στο κινητό;

Ή μπορώ να δω πχ το χθεσινό back up του itunes για το κινητο μου..;

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω ξαφνικά μόλις πέρασα το 5.1.1 έχω τα ίδια προβληματα αναπαραγωγη ηχου χάνεται η μπάρα εντάσης ενώ όταν βάζω ακουστικά εμφανίζεται !! Και πληκτρολόγιο , παιχνιδια παίζουν μόνο όταν υπάρχουν ακουστικά η φωρτηστης .. Οποίος μπορει και ξέρει τι να κάνω προτού πάω στο αρμόδιο σερβις ας απάντηση και στο email μου: [email protected]

Ξεχασα να αναφέρω ότι έκανα restore 3 φορές και τίποτα δεν γίνεται επίσης ρώτησα φίλο στην wind και μου είπε ότι φταίει το 5.1.1 !!! Παρακαλω βοηθηστε οποίος ξέρει !!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και εγώ! τα ίδια προβλήματα εντέλως ξαφνικά και εγώ. 5,0,1.

μετά απο 30 λεπτα έφτιαξε μόνο του! το μονο που έκανα έβαλα τα ακουστικα και έβαζα μουσικη,

τα έβγαζα τα έβαζα,και μετα έφτιαξε.

περίεργα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...