Georgegeo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους τους insomniacs.. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω κ για αυτο θα ηθελα να μην ειστε αυστηροι! Εκανα σημερα update το iphone 4s στην εκδοση 5.1..κ απο τοτε σταματησε να δουλευει το facetime κ το imessage..το προβλημα ειναι στο οτι δεν μπορει να γινει επαληθευση του αριθμου μου..πρωτα ολα λειτουργουσανε αψογα..μηπως εχετε τπτ ιδεες για το τι εγινε κ τι μπορω να κανω;; Ευχαριστω εκ των προτερων) Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δοκιμασες να πας στα settings-facetime να δεις μηπως θελει να ξαναβαλεις το κωδικο σου?? Εμενα γι αυτο δεν μπορουσε να συνδεθει μετα την αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegeo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τον εβαλα τον κωδικο ποσες φορες κ μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να κανει επιβεβαιωση τον αριθμο μου..τελος παντων πηγα τιν επομενη μερα και ζητησα αντικατασταση της sim μου και ολα δουλεψανε μια χαρα..αψυχολογιτο παντως.. Ευχαριστω για την απαντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα