petrostr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είδα που το αναφέρει και κάποιος πιο πάνω.... Έχω το Samsung Galaxy SII, το έχω κάνει root (εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του κινητού και ένα κίτρινο τρίγωνο θαυμαστικο) γιατί ήθελα να εγκαταστήσω το Titanium Backup με σκοπό να παίρνω backup από ένα παιχνίδι που παίζω στο κινητό. Αύριο που βγαίνει η νέα έκδοση του android, για να την εγκαταστήσω τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Θα βγεί κάποια ειδική έκδοση του android για rooted κινητά; ή πρέπει να κάνω unroot το κινητό για να εγκαταστήσω την νέα έκδοση του android και μετά ξανά root πάλι;
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είδα που το αναφέρει και κάποιος πιο πάνω.... Έχω το Samsung Galaxy SII, το έχω κάνει root (εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του κινητού και ένα κίτρινο τρίγωνο θαυμαστικο) γιατί ήθελα να εγκαταστήσω το Titanium Backup με σκοπό να παίρνω backup από ένα παιχνίδι που παίζω στο κινητό. Αύριο που βγαίνει η νέα έκδοση του android, για να την εγκαταστήσω τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Θα βγεί κάποια ειδική έκδοση του android για rooted κινητά; ή πρέπει να κάνω unroot το κινητό για να εγκαταστήσω την νέα έκδοση του android και μετά ξανά root πάλι; Θα κατεβάσεις το kies 2.0 (νομίζω ότι η τελευταία έκδοση είναι η 2.2) θα συνδέσεις το κινητό, θα ψάξεις για αναβαθμίσεις, θα την βρει και θα σου την εγκαταστήσει μέσα από το πρόγραμμα. Δεν πειράζει ότι είναι rooted αλλά θα χαθεί το root με την αναβάθμιση και θα πρέπει να το ξανά κάνεις μετά (θα βγουν 1000% how to οδηγοί λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία της αναβάθμισης)
Dark Scizor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ρε παιδια μια απορια εχω αν μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα εχει το HTML5 με το flash δλδ κανουν την ιδια δουλεια? Στην ουσία, η έκδοση 5 της HTML δίνει τα μέσα ώστε ο browser να μπορεί να παίξει βίντεο χωρίς εξωτερικό πρόσθετο, αρκεί να έχει τους κατάλληλους αποκωδικοποιητές. Από 'κει και πέρα, παίζει ρόλο πόσο καλός είναι ο decoder και πόσο καλά αποδίδει στην εκάστοτε πλατφόρμα. Δε χρειάζεται δηλαδή επιπλέον κώδικας, εκτός κι αν θες να χρησιμοποιήσεις δικό σου player, όπως κάνει η Google στο YouTube, όπου αντί να χρησιμοποιήσει τον ενσωματωμένο player, π.χ. του Firefox, υλοποίησε ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποεί με το flash σε html και javascript.
iolakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 παιδιά τζάμπα η χαρά. το engaget λέει ότι ανακλήθηκε http://www.engadget.com/2012/03/08/samsung-galaxy-s-ii-ics/
baskon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και ακομα και αν δεν ειχε ανακληθει ποσο σιγουροι ειστε οτι θα ερχοταν στα ελληνικά τηλεφωνα αυριο η αναβαθμιση? Η εμπειρια εχει δειξει οτι για τα ελληνικά τηλεφωνα υπάρχει παντα καθυστερηση δυο τριων μηνων. Οποτε τσαμπα η χαρα. Οποιοι θελουν περναν ξενες εκδοσεις βεβαια με οτι αυτο μπορει να σημαινει..
dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ενημέρωση Η Samsung με ανακοίνωση στο Twitter ανέφερε ότι η ημερομηνία για τις 10 Μαρτίου δημοσιεύτηκε κατά λάθος. Δεν είναι γνωστή η νέα ημερομηνία, και η εταιρεία θα μας ενημερώσει πάλι μέσω Twitter όταν θα διαθέσει την αναβάθμιση.
koulouri Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δηλαδη ακυρη η αναβαθμιση για αυριο;;; και τι σημαινει οτι αργει 2-3 μηνες για Ελλαδα;; απλα για υποστηριξη γλωσσας;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 βαρβάτο άκυρο, κρίμα...
oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τα πράγματά ειναι απλα. Οποίος φοβάται να βαλει custom, καλύτερα να παίρνει iphone. Το θεμα των αναβαθμησεων στα android ήταν ειναι και θα ειναι μπουρδ..λο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Με το official update,δε θα εχει flush ή απλα θα πρεπει να το κατεβασουμε?
sarakinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κοιμήθηκα χαρούμενος και ξύπνησα μες στα νεύρα για μια ακόμα φορά! Μια χαρά είναι οι custom απλά είναι λίγο σπάνιο να πιάσεις την "μπαταρία της official...
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι οι custom απλά είναι λίγο σπάνιο να πιάσεις την "μπαταρία της official... εεε... το αντίθετο πιστεύω εγώ. Οι custom έχουν καλύτερη διάρκεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα