Προς το περιεχόμενο

Στις 10 Μαρτίου η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.0 (Ενημέρωση)

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 10 Μαρτίου οι χρήστες του Samsung Galaxy S II θα μπορούνε να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στην τελευταία έκδοση του Android, το Ice Cream Sandwich μαζί με το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας TouchWiz. Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσω του λογισμικού Kies για το μοντέλο GT-I9100 (γενικό μοντέλο), ενώ θα πραγματοποιηθεί σταδιακά ανά πάροχο.

Σύμφωνα με οδηγίες της Samsung είναι απαραίτητη η αναβάθμιση σε Kies 2.0 καθώς η έκδοση Kies 1.5 δε θα υποστηρίξει την ενημέρωση του smartphone. Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την εγκατάσταση του ICS στη συσκευή δε θα υποστηρίζονται οι τεχνολογίες Adobe Flash και Bluetooth 3.0 HS.

gs2ics.png

Link.png Site: engadget.com

Link.png Site: Samsung ICS Update FAQ

Ενημέρωση

Η Samsung με ανακοίνωση στο Twitter ανέφερε ότι η ημερομηνία για τις 10 Μαρτίου δημοσιεύτηκε κατά λάθος. Δεν είναι γνωστή η νέα ημερομηνία, και η εταιρεία θα μας ενημερώσει πάλι μέσω Twitter όταν θα διαθέσει την αναβάθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το περιβαλλον Sense δεν ειναι για τα HTC? :o

fixed

Δηλαδή τέρμα το flash;;; Τέρμα όμως και το Bluetooth;;;;;;;;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Flash ναι και ήταν αναμενόμενο. Bluetooth συνεχίζει να υποστηρίζει φυσικά, απλά όχι το HS πρότυπο. Στο FAQ λέει " Because of ICS OS feature, Adobe flash and Bluetooth 3.0 HS will not be supported in ICS OS (Bluetooth 3.0 is supported still)"

To update θα υποστηρίζει κανονικά το Android Beam και το Face Unlock

Καλά οκ, ναι... Μη χαιρεσε, δε πρόκειται! Απλά οι alpha roms στο xda δεν είχαν υποστήριξη flash. Στο iconia tab μου εχω πάντως κανονικά!

Θα μπορεις να το κανεις install απο το Market νομιζω. Πιστευω πως το λενε ετσι επειδη ειχε υποθει πως το adobe flash θα σταματησει να αναπτυσεται στο μελλον για smartphones (αν δεν κανω λαθος).

Το flash σταματει ωστε να κινηθουν ολοι προς html5 https://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=html5&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#sclient=psy-ab&hl=el&client=opera&hs=ERo&rls=el&channel=suggest&source=hp&q=html5+intead+of+flash&oq=html5+intead+of+flash&aq=f&aqi=g-l1&aql=&gs_sm=3&gs_upl=5387l12909l0l14086l16l16l0l0l0l0l226l2673l0.15.1l16l0&gs_l=serp.3..0i13.5387l12909l0l14086l16l16l0l0l0l0l226l2673l0j15j1l16l0.llsin&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=dd6c3614d17e8e1&biw=1920&bih=849

Κριμα παντως γτι σε τοσα λεφτα τηλεφωνο καλο θα ηταν να υπαρχει ακομα. Καποιες σελιδες στην πληγηση θελουν falsh για να παιξουν σωστα.

Μπραβο στην samsung Που αναβαθμιζει εγκαιρως τα κινητα της. ΕΙχα lg 2x και ειχα ξενερωσει με το θεμα αναβαθμιση.

Για το ΒΤ δεν εγινε και τιποτα. Απλα δεν υποστηριζει την εκδοση 3.0

Αυτό με το Optimus φίλε το έζησα και εγώ... από εδώ και πέρα μόνο Samsung...Μακάρι να την πάρουμε στην ώρα της και από την Samsung Hellas και να την χαρούμε στο κινητό μας

ρε παιδια μια απορια εχω αν μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα εχει το HTML5 με το flash δλδ κανουν την ιδια δουλεια?

χωρίς να ξέρω ακριβώς, απαιτεί λιγότερη επεξεργαστική ισχύ άρα λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Μπραβο στην samsung Που αναβαθμιζει εγκαιρως τα κινητα της. ΕΙχα lg 2x και ειχα ξενερωσει με το θεμα αναβαθμιση.

Καλά στο θέμα αναβάθμιση καλύτερη απο την lg είναι αλλα για ρώτα τους χρήστες του galaxy s που δεν θα πάρουν ics και βλέπουν κινητα όπως το nexus s με σχεδόν πανομοιότυπο hardware να παίρνουν την αναβάθμιση.

Καλημερα.. Εγω το galaxy s2 το εχω root η αναβαθμηση γινεται κανονικα;και για να ξανα κανω root ειναι η ιδια διαδικασια;

οχι θα περιμενεις μεχρι να γινει root η ics επισημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...