lordoskeftes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδία! Μόλις αγόρασα το Neo V και για να ειμαι ειλικρινής ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος με την επιλογή μου. Όταν όμως το άνοιξα και προσπάθησα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου συνάντησα πρόβλημα. Συνδέθηκα για 2 λεπτά και μετά με πέταξε. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, όσες φορές προσπάθησα να συνδεθώ, μου ελεγε "Scanning... Disconnected, Scanning... Disconnected". Δοκίμασα και σε άλλο δύκτιο wifi, αλλά και εκεί τα ίδια. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα, μου έκαναν update το firmware, αλλά πάλι τα ίδια. Το έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι και άλλοι έχουν παρόμοια προβλήματα με xperia κινητά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Διάβασα στο forum του Insomnia ότι αρκετοί το χρησιμοποιούν πολύ καιρό και το προτείνουν ανεπιφύλακτα οπότε ίσως να έχουν συναντήσει κάτι παρόμοιο και να ξέρουν πώς διορθώνεται. Οποδήποτε ιδέα και βοήθεια είνα καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ!
christs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδία! Μόλις αγόρασα το Neo V και για να ειμαι ειλικρινής ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος με την επιλογή μου. Όταν όμως το άνοιξα και προσπάθησα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου συνάντησα πρόβλημα. Συνδέθηκα για 2 λεπτά και μετά με πέταξε. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, όσες φορές προσπάθησα να συνδεθώ, μου ελεγε "Scanning... Disconnected, Scanning... Disconnected". Δοκίμασα και σε άλλο δύκτιο wifi, αλλά και εκεί τα ίδια. Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα, μου έκαναν update το firmware, αλλά πάλι τα ίδια. Το έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι και άλλοι έχουν παρόμοια προβλήματα με xperia κινητά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Διάβασα στο forum του Insomnia ότι αρκετοί το χρησιμοποιούν πολύ καιρό και το προτείνουν ανεπιφύλακτα οπότε ίσως να έχουν συναντήσει κάτι παρόμοιο και να ξέρουν πώς διορθώνεται. Οποδήποτε ιδέα και βοήθεια είνα καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ! Καλημερα, και γιατι δεν το πας πισω αυτοματα, αφου μολις το εχεις παρει, για να γινει αμεσα αντικατασταση??
tsourakis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δοκίμασες να συνδεθείς σε κάποιο άλλο rooter...? Μπορεί αυτό να έχει κάποιο πρόβλημα και όχι το κινητό...Εάν δεν συμβαίνει αυτό πήγαινε το για αλλαγή...
Greekz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδια και το δικο μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα αλλα εμενα στις αρχες δουλευε κανονικα απο την παρασκευη το βραδυ δεν μπαινει σε κανενα wifi οχι μονο στου σπιτιου μου :/
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δοκίμασες να συνδεθείς σε κάποιο άλλο rooter...? Μπορεί αυτό να έχει κάποιο πρόβλημα και όχι το κινητό...Εάν δεν συμβαίνει αυτό πήγαινε το για αλλαγή... αποτι ειπε το δοκιμασε και σε αλλα δικτυα εκτος του σπιτιου του. αφου ειναι καινουριο πηγαινε το κατευθειαν πισω να στο αντικαταστησουν, μην το αφησεις ετσι παντως.
miltre Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 αποτι ειπε το δοκιμασε και σε αλλα δικτυα εκτος του σπιτιου του. αφου ειναι καινουριο πηγαινε το κατευθειαν πισω να στο αντικαταστησουν, μην το αφησεις ετσι παντως. ενημερωτικα εκανα οτι λεει στις οδηγιες ενημερωσεις επιδιορθωση αναβαθμιση κλεισιμο ανοιγμα δοκιμες σε αλλα ρουτερ αλλα προφανως καποιο ελατωμα παιζει με το ασυρματο του τηλεφωνου... το χει καποιος παει μηπως ξερει τι ειναι.... απο τριτη τεταρτη θα το παω θα ενημερωσω με οτι πουν τα τσακαλια... υ.γ. μηπως ξερει κανεις το σερβις???
LosV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπερα. Εχω το ιδιο προβλημα. Ενω με το iphone συνδεομαι κανονικα με το Neo V δεν βρισκει το router. Βρισκει τα υπολοιπα εκτος απο το δικο μου. Πως γινεται αυτο;Μηπως δεν ειναι συμβατο το κινητο με το Router;
miltre Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 εμενα λυση στο θεμα δοθωθηκε με την αλλαγη καναλιου του ρουτερ στο 6 παιζει κανονικα χωρις προβληματα και στο 11.
christs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Eπισης, περα απ αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω, εμενα το ιδιο προβλημα με το Neo V και το ιντερνετ σπιτι μου , λυθηκε με την αναβαθμιση του λογισμικου. Οποτε, αν τυχον δε λυθει με αλλον τροπο, σκεφτειτε να του περασετε την 4.0.4 , αν επειγεστε απο wireless indoor
spocky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και εμενα με αλλαγη καναλιου απο το auto στο 2 εστρωσε
christs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 αυτο με την αλλαγη καναλιου πως γινεται παιδες? για να μαθαινουμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα