gidi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Μόλις χτύπησα ένα Qtek 9000 ξεκλείδωτο από συνεργαζόμενο με το Amazon UK κατάστημα με 65 λίρες τελική τιμή. Έχει δύο ακόμη. Αν κανείς ενδιαφέρεται, ορίστε το link: Qtek Καλό βράδυ!
manosfp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πωωωω πωωωω Τί μου θύμισες! Ήταν το αντικείμενο του πόθου πριν κάμποσα χρόνια! Μη βιαστείτε! Τα δυο κομμάτια θα παραμείνουν για πολύ ακόμα! Sent from my iPhone using Insomnia
eko13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 7 χρονια κινητο!! http://www.gsmarena.com/qtek_9000-1264.php Ουτε καν wifi δεν εχει... Ισως επαιρνα παρομοιο κινητο (με καλυτερα χαρακτηριστικα βεβαια, p990 πχ) αλλα και παλι 65 λιρες (76 ευρω) ειναι πολλα.
astymagos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Link αυτο ειναι .. και εχει wifi.. οχι οτι αλλάζει κατι αλλα οκ
gregdel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αν θες εχω ενα παλιο κάπου με σπασμένη οθόνη... δεν ξέρω αν δουλευει η μπαταρία του καν... αν το θες για ανταλλακτικά είμαι Θεσσαλονίκη
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Είχα κάποτε ένα τέτοιο... αμούστακο αγόρι ήμουν ακόμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Είχα κάποτε ένα τέτοιο... αμούστακο αγόρι ήμουν ακόμα. Αργοτερα μεταμορφωθηκες σε χνουδωτο παπακι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ενταξει (καλη οθονη εχω ρε γαμωτο ) δεν τα λες και φτερα τωρα αυτα εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα