kjtzemis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καιρο ηθελα να ανοιξω ενα τετοιο τοπικ διοτι δεν εχω βρει κατι παρομοιο στο φορουμ. Προσωπικα εγω και πιστευω και πολλα ακομη ατομα που εχουν smartphones με android λειτουργικο δεν εχουν βρει καποια ενδιαφεροντα παιχνιδια. Μπορειτε να προτεινετε καποια παιχνιδια να αξιζουν να ασχολειθουμε? Εκτος του angry birds το οποιο ειναι φανταστικο παιχνιδι για να περναει η ωρα σου και ειδικα αν παιζεις με ηχο (τα σπαει).
lordoskeftes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σου προτείνω το Cut the Rope. Είναι έξυπνο και ευχάριστο για να περάσει η ώρα σου. Μπορείς να το δοκιμάσεις πρώτα στο official site του παιχνιδιού στον browser σου. 1
akpe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάποια από τα παιχνίδια που έχω λιώσει (HTC Sensation) και κατ εμέ αξίζουν την τιμή τους. Cut the rope Where's my water Sprinkle Reckless Racing/Getaway EA Monopoly EA Worms EA The Game of Life EA Fifa 12 (το περιμένουμε και σκίζει) PES2012 Flick Soccer/Rugby NFL Quarterback NFS Hot Pursuit ARMA II Firing Range Lane Splitter Pool Break World of Goo Περισσότερα εδώ
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τα ποστ που αναφέρονται σε τρόπους αποκτησης προγραμμάτων πέραν των συμβατικών διαγράφονται. That's a warning και το αφήνουμε εδω. 1
kjtzemis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάποια από τα παιχνίδια που έχω λιώσει (HTC Sensation) και κατ εμέ αξίζουν την τιμή τους. Cut the rope Where's my water Sprinkle Reckless Racing/Getaway EA Monopoly EA Worms EA The Game of Life EA Fifa 12 (το περιμένουμε και σκίζει) PES2012 Flick Soccer/Rugby NFL Quarterback NFS Hot Pursuit ARMA II Firing Range Lane Splitter Pool Break World of Goo Περισσότερα εδώ οταν λες αξιζουν την τιμη τους εννοεις οτι ειναι επι πληρωμης? με ενδιαφερουν περισσοτερο οι δωρεαν εφαρμογες που προσφερει το κινητο, δεν μπορω να δωσω λεφτα για παιχνιδια στο κινητο γιατι δεν θα ασχολουμε και καθημερινα, για καθημερινο gaming εχω ps3/pc.
adi32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Φοβερο παιχνιδι ποδοσφαιρου στο οποιο πρεπει να κανεις καποιες καθορισμενες φασεις και γκολ απο παιχνιδια του παρελθοντος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.score&hl=el 1
mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αυτες τις μερες εχω ψιλό λιώσει με το Dead trigger 2, ωραιο ειναι και το into the dead, οπως και το hex defence.. Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Soul Calibur. Δεν πολυπαιζω παιχνιδια στο κινητο, αλλα το συγκεκριμενο το εχω λιωσει απλα. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια (γενικα) και τωρα και στο android. Hell yeah!!
gastonegr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Για να ανανεώνουμε το τοπικ λοιπόν ως πρώην κάτοχος iphone μετά από 5 χρόνια το γύρισα σε android με S4 5 μέρες τώρα και έχω να πω ότι με ενθουσιάζει πάρα μα πάρα πολύ το τηλέφωνο αλλά και το λειτουργικό του . Δεν το περίμενα αλλά τελικά μου αρέσει.ψαχνωντας λοιπόν στο φτωχό play store βρήκα παιχνιδάκια όπως το real steel ,zombie hq , clash of clans , flick home run .
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 http://play.google.com/store/apps/details?id=com.ajani.justinoneminute_32029910
Sog96Ch Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Soul Calibur. Δεν πολυπαιζω παιχνιδια στο κινητο, αλλα το συγκεκριμενο το εχω λιωσει απλα. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια (γενικα) και τωρα και στο android. Hell yeah!! Απο που το βρηκες;
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ελάτε ρε παιδιά. Κανείς δεν έχει ποστάρει το plague inc. το απόλυτο παιχνίδι;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Απο που το βρηκες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.namcobandaigames.soulcaliburgp
Στεφανος123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Stickman downhill Site: Zombie diary Site: Banana kong Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από Στεφανος123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα