Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο San Francisco εχτές δεν είχαμε μόνο την ανακοίνωση του νέου iPad. Η Epic Games με αφορμή την Games Developers Conference που διοργανώνεται φέτος στην πόλη που είναι γνωστή και ως το «Παρίσι της Δύσης» παρουσίασε τις νέες δυνατότητες της Unreal Engine 3.Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ένα μικρό δείγμα για το τι μπορούν να επιτύχουν οι developers με την βοήθεια της τελευταίας έκδοσης της δημοφιλής πλατφόρμας, η οποία υποστηρίζει την ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο σε κονσόλες όπως τα Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U όσο και στα Windows, Mac, iOS και Android.

Τέλος η Epic έδειξε και το Samaritan demo με μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά. Αυτή την φορά λοιπόν αντί για 3 GTX 580 το demo έτρεχε σε μια νέας γενιάς κάρτα γραφικών. Επρόκειτο φυσικά για το πολυαναμενόμενο “Kepler” GPU της NVIDIA.

Source.png Πηγή: GDC

Δημοσ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι θα δούμε next gen γραφικά στην υπάρχουσα γενιά παιχνιδομηχανών (xbox360, ps3). Μάλλον θα μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια ακόμα οι υπάρχουσες κονσόλες. (εκτός του Wii βέβαια).

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλά τέτοια στοιχεία στο GTA V

Τι σχεση εχει το gta με την Unreal Engine ; :confused:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι θα δούμε next gen γραφικά στην υπάρχουσα γενιά παιχνιδομηχανών (xbox360, ps3). Μάλλον θα μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια ακόμα οι υπάρχουσες κονσόλες. (εκτός του Wii βέβαια).

το next gen demo πάντως αφορά 3χ580 ή μια νέα γενιά (Kepler) οπότε δε βλέπω πως βελτιώνει κάτι στις υπάρχουσες κονσόλες - κάρτες. τουλάχιστο αν θέλουμε να μιλάμε για Playable frame rates ;)

Δημοσ.

RAGE + Euphoria Physics θα χρησιμοποιεί το GTA V, και γενικά όλοι οι τίτλοι της Rockstar. Καμία σχέση με UE.

μια παρατήρηση, η Euphoria δεν είναι Physic engine.

Ουσιαστικά παρεμβάλλεται μεταξύ αυτής (είναι συμβατή με πολλές, βλέπε havok)

όπως φαίνεται παρακάτω.:)

image4ae9.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Free Θα ειναι??

Καιρο τώρα χρησιμοποιω και το cry engine 3 και εχω μεινει ικανοποιμένως απο τους Γερμανοτουρκους...

για να δουμε και το UE 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...