Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή δεν είναι turn-based; Αλλού βλέπω να γράφουν tb και αλλού rts.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ χλιαρά τα πρώτα σχόλια που διαβάζω. Έχει τρέξει κανείς το demo να πει εντυπώσεις;
chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως το παράγγειλα. Από κριτικές που έχω δει ειναι μόνο από site που αποθεώνουν παιχνίδια τύπου cod αλλά παραδοσιακά θαβουν τέτοια παιχνίδια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά δε δίνω ιδιαίτερη σημασία στις κριτικές, πλην κάποιων sites με τα οποία έχω διαπιστώσει ότι συμπίπτουν οι προτιμήσεις μας, ενώ ακόμη κι αν διαφωνώ με μια κριτική αντιλαμβάνομαι τη λογική της. Περιθώρια να εγκαταστήσω σχεδόν 1 gb demo δεν έχω (πάω για δεύτερο σκληρό όπως έγραφα και σε άλλο νήμα και ο χώρος που απομένει είναι πολύτιμος) γι' αυτό έλεγα μήπως το έχει δει κανείς να πει εντυπώσεις. Ως ιδέα μου αρέσει πολύ, θα περιμένω σχόλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα