DimitrisM. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ναι. Φρεσκο! Το πηγα το Σαββτο και το αφησα και σημερα το απογευμα με πηραν τηλ. πως ειναι ετοιμο. Μπαταρια αλλαγη με καινουργια. Τι και πως θα σας γραψω παρασκευη απογευματακι οταν τον παραλαβω. Τελικα βρηκα και την αποδειξη αγορας της μπαταριας με ημερομηνια 11/9/2011. Btw το Σαββατο πισω απο μενα αλλη μια κυρια εφερε το mac pro της για αμεση αντικατασταση μπαταριας(οπως ειπε) γιατι παρουσιαζε προβλημα κ ηταν εντος εγγυησης. Τι συνεβη παιδες με τις μπαταριες; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 συνηθως ολες οι μπαταριες ειναι Made in china.β.πολλα ατομα δεν ξερουν να την γεμιζουν σωστα. επισης ουκ ολιγες εταιρειες εχουν κανει Recall μπαταριες.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλά έκανες και την άλλαξες. Αυτό έλειπει να είμαστε εντός εγγύησης και να σκεφτόμαστε αν θα αλλάξουμε κάτι που, έστω και όχι σίγουρα, μοιάζει να έχει πρόβλημα.
darklordvader77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ναι. Φρεσκο! Το πηγα το Σαββτο και το αφησα και σημερα το απογευμα με πηραν τηλ. πως ειναι ετοιμο. Μπαταρια αλλαγη με καινουργια. Τι και πως θα σας γραψω παρασκευη απογευματακι οταν τον παραλαβω. Τελικα βρηκα και την αποδειξη αγορας της μπαταριας με ημερομηνια 11/9/2011. Btw το Σαββατο πισω απο μενα αλλη μια κυρια εφερε το mac pro της για αμεση αντικατασταση μπαταριας(οπως ειπε) γιατι παρουσιαζε προβλημα κ ηταν εντος εγγυησης. Τι συνεβη παιδες με τις μπαταριες; Sent from my iPhone using Insomnia φιλε μου που το πηγες για να σου αλλαξουν την μπαταρια αν επιτρεπεται?? ρωταω γιατι κ γω εχω MBP mid-2010 και μου ειναι στο 86% με 140 κυκλους φορτισης.. κ στην ουσια παντα μου επεφτε οσο πηγαινε..
paros99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα macbook pro Early 2011 2.7 GHz Intel core i7. Μου φαίνεται οτι η μπαταρία τα έχει παίξει.. Τώρα τον έβγαλα απο πλήρη φόρτιση και με διαδίκτυο μόνο κράτησε 1 ώρα η μπαταρία.. Στις πληροφορίες γράφει Πληροφορίες φόρτισης: Εναπομένουσα φόρτιση (mAh): 515 Πλήρως φορτισμένη: Όχι Φορτίζεται: Ναι Χωρητικότητα πλήρους φόρτισης (mAh): 4944 Πληροφορίες υγείας: Κύκλοι φόρτισης: 182 Κατάσταση: Κανονικά Εγκατεστημένη μπαταρία: Ναι Ένταση ρεύματος (mA): 1092 Τάση (mV): 11333 Έβαλα το istat και γράφει Ηealth: 86%, Cyrces: 182... Επίσης ακούω συνέχεια τον ανεμιστήρα να δουλεύει, μήπως φταίει οτι τον έχω σε θήκη? Ξέχασα να σας πω οτί πολλές φορές έχει 20%-30% τον βάζω σε sleep mode και μετά πάω να τον ανοίξω και δεν ανοίγει...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Από τα στοιχεία του δείχνει ότι ναι μεν είναι σε μέτρια κατάσταση αλλά όχι τραγική και οπωσδήποτε όχι για μόνο μία ώρα διάρκεια. Μπορεί κάποια διεργασία να τρέχει συνέχεια και να ρουφάει τη μπαταρία. Κοίτα τί γίνεται με το Activity Monitor. Όσον αφορά το να το αφήσεις στο 30% σε sleep και μετά να μην ανοίγει ίσως είναι θέμα καλιμπραρίσματος. Κάνε 1-2 κύκλους συνεχώς ως εξής. Το αφήνεις να αποφορτιστεί, το φορτίζεις συνεχόμενα έως το 100% και μετά το αφήνεις πάλι να φτάσει στο 0% χωρίς φορτιστή.
paros99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Από τα στοιχεία του δείχνει ότι ναι μεν είναι σε μέτρια κατάσταση αλλά όχι τραγική και οπωσδήποτε όχι για μόνο μία ώρα διάρκεια. Μπορεί κάποια διεργασία να τρέχει συνέχεια και να ρουφάει τη μπαταρία. Κοίτα τί γίνεται με το Activity Monitor. Όσον αφορά το να το αφήσεις στο 30% σε sleep και μετά να μην ανοίγει ίσως είναι θέμα καλιμπραρίσματος. Κάνε 1-2 κύκλους συνεχώς ως εξής. Το αφήνεις να αποφορτιστεί, το φορτίζεις συνεχόμενα έως το 100% και μετά το αφήνεις πάλι να φτάσει στο 0% χωρίς φορτιστή. Ευχαριστώ πολύ daniel's το θέμα είναι οτι τώρα τον επαναφόρτισα και έβγαλα το καλώδιο, τον άφησα μισή ώρα χωρίς να τον χρησιμοποιώ και πήγε στο 75% και τώρα έστειλα ένα email και έχει πάει ήδη στο 63% και ο ανεμιστήρας δουλεύει σαν τρελός... Οι μόνες εφαρμογές που είναι ανοιχτές είναι ο chrome και ο Thunderbird...
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ daniel's το θέμα είναι οτι τώρα τον επαναφόρτισα και έβγαλα το καλώδιο, τον άφησα μισή ώρα χωρίς να τον χρησιμοποιώ και πήγε στο 75% και τώρα έστειλα ένα email και έχει πάει ήδη στο 63% και ο ανεμιστήρας δουλεύει σαν τρελός... Οι μόνες εφαρμογές που είναι ανοιχτές είναι ο chrome και ο Thunderbird... Δεν τον ανοίγεις από κάτω να δεις μην έχουν πιάσει σκόνες τα ανεμιστήρια;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οι μόνες εφαρμογές που είναι ανοιχτές είναι ο chrome και ο Thunderbird... Άνοιξε το Activity Monitor και κοίτα ποια processes είναι ενεργά και αν είναι κάποιο που έχει υψηλό % CPU.
paros99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άνοιξα τον Active monitor και ένα προγραμματάκι είχε 99% το έκλεισα αλλά δεν βλέπω βελτίωση, σε 10' είναι στο 88% αύριο θα τον πάω στον Golden-i τους τον αφήσω.. Δεν τον ανοίγω γιατί δεν θέλω να κάνω καμία ζημιά, είναι στην εγγύηση!
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εάν τον ανοίξεις δεν χάνεται η εγγύηση. Μπορείς να αλλάξεις και μνήμες και να μην χαλάσεις την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα