DimitrisM. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σημερα, ενω ηταν στο 90% το health της μπαταριας με 167 κυκλους φορτισης (την εχω κανα εξαμηνο περιπου), τον αφησα να κλεισει μονος του (για καλυτερο battery cycle) τον βαζω στην πριζα κ μου βγαζει μηνυμα Service Batery. Ηταν για καμποση ωρα στο 0% και μετα αρχισε να φορτωνει σιγα σιγα... Το health επεσε στο 72%! Καμια ιδεα? Λετε να φταιει η ηλιακη καταιγιδα? Επισης, μπορω να τους πεισω πως ειναι εντος εγγυησης αν δε βρω την αποδειξη?
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Η ηλιακή καταιγίδα σε πιάνει αν έχεις κλειστό το παράθυρο;
vasilis123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Η ηλιακή καταιγίδα σε πιάνει αν έχεις κλειστό το παράθυρο;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κοίτα, και να δείξει ότι πάει καλά τώρα, πάλι πρέπει να την αλλάξεις, η μπαταρία έχει πρόβλημα γιατί είναι πολύ καινούρια για να κάνει τέτοια. Οπότε πας για αλλαγή. Πιστεύω πως θα στην αλλάξουν και αν δεν βρεις την απόδειξη διότι μπορούν να βρουν από τα στοιχεία πότε πουλήθηκε.
DimitrisM. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θα παω σημερα και βλεπουμε... Σημερα το health ανεβηκε στο 90%...
ravend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πες και ποιό μοντέλο έχεις αν μπορείς. εγώ σε macbook pro mc700 και με 51 κύκλους κ 8 μήνες χρήσης,παίζω μεταξύ 89-92%,πάιζει ρόλο βέβαια και τι calibration έχει γίνει.
DimitrisM. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Macbook white 2.4ghz μοντ. 10/2008 ,13'' με Lion 10.7.3.
ravend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 είναι πιθανόν πως ένα reset της pram και του smc να βοηθήσει καθώς ειδικά το δεύτερο έχει να κάνει με τις μετρήσεις της μπαταρίας. http://support.apple.com/kb/HT3964 lion δεν έχω για να μπορώ να πώ αν ευθύνεται αυτό.μη βιαστείς,περίμενε και άλλες απαντήσεις πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση,προτείνω.
DimitrisM. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Reset της pram πως; Sent from my iPhone using Insomnia
ravend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αν και η pram έχει να κάνει κυρίως με φωτισμό,ήχο και προβλήματα επανεκίννησης συνήθως. 1 κλείνεις τον υπολογιστή 2 το ξανα ανοίγεις και ταυτόχρονα πατά κ κρατάς τα παρακάτω : command,option,p,r 3 τα αφήνεις κ περιμένεις να ανοίξει, αλλά με μπαταρία αν θυμάμαι καλά έχει πιο πολύ να κάνει το smc,έχει λεπτομέρειες στο link που παρέθεσα νωρίτερα.
DimitrisM. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ναι ναι απλα ρωταω να τα κανω και τα δυο μηπως κ βγαλουμε ακρη. Σ ευχαριστω πολυ. Sent from my iPhone using Insomnia
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μακάρι να βγάλεις άκρη αλλά εγώ θα επέμενα να την αλλάξεις. Η δική μου άποψη είναι πως η μπαταρία μπορεί να σε αφήσει ανά πάσα στιγμή.
DimitrisM. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Με 162 κυκλους φορτισης κ 4500mAh απο τα 5000 κ τωρινο health 90% ειναι οκ η μπαταρια; Αγορασμενη 12/9/2011. Πως μπορουμε να "δουμε" το χθεσινο health drop και αν εχει προβλημα η μπαταρια; Sent from my iPhone using Insomnia
Runner25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σημερα, ενω ηταν στο 90% το health της μπαταριας με 167 κυκλους φορτισης (την εχω κανα εξαμηνο περιπου), τον αφησα να κλεισει μονος του (για καλυτερο battery cycle) τον βαζω στην πριζα κ μου βγαζει μηνυμα Service Batery. Ηταν για καμποση ωρα στο 0% και μετα αρχισε να φορτωνει σιγα σιγα... Το health επεσε στο 72%! Καμια ιδεα? Λετε να φταιει η ηλιακη καταιγιδα? Επισης, μπορω να τους πεισω πως ειναι εντος εγγυησης αν δε βρω την αποδειξη? το λιον φταιει φιλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα