herc_hatz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπερα στο forum! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με back up απο την καρτα μνηνης του τηλ(Xperia 10mini) Εκανα αναβαθμιση στι κιν κ εκανα το back up μου με το προγρ. που εχει το κιν Οταν εβαλα την καρτα στο κιν εκανα διαμορφωση της καρτας με αποτελεσμα να χασω τα παντα. Δν με ενδιαφερουν οι Pic,music εφαργμογες αλλα οι επαφες μου..Υπαρχει τροπος να τις επαναφερω??? Εχω σημαντικες επαφες που πρεπει να της βρω..Υπαρχει καποια λυση??
washcloud Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε με το Active File Recovery σε Super Scan mode (αφού το συνδέσεις το κινητό σε υπολογιστή) να ανακτήσεις ό,τι αρχεία ανακτήσεις (στον σκληρό του υπολογιστή) και μετά να τα αντιγράψεις στην κάρτα μνήμης.
shodan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν συγχρονιζόταν με το gmail account σου; Sent from my iPad using Insomnia
herc_hatz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε με το Active File Recovery σε Super Scan mode (αφού το συνδέσεις το κινητό σε υπολογιστή) να ανακτήσεις ό' date='τι αρχεία ανακτήσεις (στον σκληρό του υπολογιστή) και μετά να τα αντιγράψεις στην κάρτα μνήμης. [/quote'] Έκανα ακριβώς όπως μου είπες κ βρήκα εικόνες μουσική κ βίντεο αλλά vcard τπτ αναρωτιέμαι μήπως είναι σε κάτι zip αρχεία που βρήκε.. Αποστολή από το E10i με τη χρήση Insomnia App Δεν συγχρονιζόταν με το gmail account σου; Sent from my iPad using Insomnia Αποστολή από το E10i με τη χρήση Insomnia App Δεν συγχρονιζόταν με το gmail account σου; Sent from my iPad using Insomnia Δυστυχώς είχα απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό εδώ κ κάτι μήνες λαλακία μου μεν αλλά! Αποστολή από το E10i με τη χρήση Insomnia App
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Koίτα, ό,τι αρχεία βρήκε-βρήκε. Αν τ' αντιγράψεις στην κάρτα, θα μπορέσεις να τα χειριστείς από το κινητό, και τσεκάροντας για επαφές, αν είναι, θα φανούν. Εκτός κι αν προτιμάς πριν το κάνεις, ν' απευθυνθείς σε κανέναν Γερμανό πχ.
herc_hatz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Koίτα' date=' ό,τι αρχεία βρήκε-βρήκε. Αν τ' αντιγράψεις στην κάρτα, θα μπορέσεις να τα χειριστείς από το κινητό, και τσεκάροντας για επαφές, αν είναι, θα φανούν. Εκτός κι αν προτιμάς πριν το κάνεις, ν' απευθυνθείς σε κανέναν Γερμανό πχ. [/quote'] Έχεις δίκιο!ότι ήταν να γίνει έχει γίνει.ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια κ για τις απαντήσεις. Ήταν αρκετά χρήσιμα Αποστολή από το E10i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα