papars Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όταν πήρα για να διακόψω μου άρχισαν τις γαλιφιές. Τελικά το διέκοψα και έφυγα και από την Fn, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Η προσφορές τους για να μείνω ήταν πολλαπλές και σε όλα τα επίπεδα - στο τέλος μέχρι και δωρεάν θέαση μου πρότειναν για αρκετούς μήνες.
bakass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 για πες αναλυτικα τι προσφορες σου εκαναν?ετοιμαζομαι για διακοπη κι εγω καθως δεν μου απαντησαν ακομα αν θα με δεχτουν στο πακετο αυτο,οντας υφισταμενος συνδρομητης...
papars Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πάνε μήνες τώρα και δεν θυμάμαι τα νούμερα. Στην αρχή άρχισαν από δωρεάν λεπτά στο σταθερό και έφτασαν να προσφέρουν και το νόβα start για ένα χρονικό διάστημα δωρεάν με δωρεάν νέο εξοπλισμό (είχα παλαιά κάρτα + δέκτη). Έπαιρναν κάθε 1 ώρα για να προσφέρουν διαφορετικούς συνδυασμούς πακέτων. Αυτό που δεν διαπραγματεύονταν ήταν το 18μηνο που μου φάνηκε πολύ και επειδή δεν με ενδιέφερε η TV έφυγα και πήγα wind all-in-1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα