Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχες πεδιομετρο όμως - ότι έχουν και οι τεχνικοί. Ένας απλός συνδρομητής που να το βρει.. Θέλει δε θέλει θα καλέσει τον τεχνικό.

Sent from my iPhone using Insomnia

5 ΕΥΡΩ το κέρατο μου

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για υπάρχοντες συνδρομητές ισχύει;

Εχω γαμώτο μέχρι 25/5 Cyta...δεν μπορώ να πληρώσω 70άρι για να φύγω...

Δημοσ.

5 ευρω το πεδιομετρο, 5 λεπτα ενα googlarisma, 1 λεπτο να δεις στο google earth που σκοπευεις περιπου για να "πιασεις" δορυφορο, και κανα 5 λεπτο πειραματα στο μπαλκονι για να πιασει καλο σημα, πιστευω οτι μπορει και ενας απλος συνδρομητης να τα κανει........

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν νομίζεις ότι σε συμφέρει πλήρωνε τα και τα δυο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν νομίζω να με συμφέρει...28€ σίνω στη Cyta...και είναι να πληρωθεί ο Μάρτης, ο Απρίλης και ο Μάης...Πρέπει να λήξει το 12μηνο και μετά να φύγω...

Δημοσ.

Ότι πρέπει να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα. Από Ιούνιο που σταματάνε οι αγώνες θα δείχνει απευθείας από τα δικαστήρια τις δίκες για τα στημένα!!!

Για όσους όμως γουστάρουν είναι ευκαιρία. Βέβαια δεν ξέρω μέχρι πότε έχει η NOVA σύμβαση με την Superleague. Έχει και το επόμενο πρωτάθλημα;

πιστεψε με το ελληνικο πρωταθλημα δεν προκειτε να το εβλεπα, κανα ντερμυ μονο, θα ελιωνα στο ισπανικο και στο αγγλικο.

Δημοσ.

Βασικα ουτε το Ισπανικο θα εβλεπες γιατι το εχει το ΟΤΕ TV! :P

ολο το ισπανικο το εχει παρει το ΟΤΕ TV? :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Την προηγουμενη φορα που το ειχαν βγαλει σε αντιστοιχη τιμη, ΔΕΝ ισχυε για υπαρχοντες συνδρομητες (!!!). Τωρα δεν ρωτησα αλλα δεν θα ασχοληθω.

γιατι δεν δεχεται το φορουμ να γραψω μια λεξη στα αγγλικα με το προσχημα οτι προκειται για greeklish? και πού πηγαν τα quotes???

Δημοσ.

ολο το ισπανικο το εχει παρει το ΟΤΕ TV? :confused: :confused: :confused:

Ε,τι;Μονο το μισο;Και μαζι με το ισπανικο εχει και το ιταλικο με το γερμανικο.Η NOVA πλεον περα απο το εληνικο εχει αγγλικο και γαλλικο.

Δημοσ.

Ρε παιδια μην χρυσωνετε το χαπι και μονο το ελληνικο να ειχε η Νοβα και η ΟΤΕ να ειχε ολα τα αλλα, παλι το 80% των συνδρομητων θα ειχε...

Το προβλημα με την Νοβα δεν ειναι τα μπουκετα της αλλα οι τιμες της...

Τα ξενα πρωταθληματα τα βρισκεις ευκολα σε στριμνγκ και με καλη ποιοτητα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μαγκιά θα ήταν να μπορούσες να βάλεις όλα τα πρωταθλήματα και κινηματογράφο με 30€.

Δημοσ.

πηρα και ρωτησα....δεν ισχυει για ηδη υφισταμενους συνδρομητες...λαμογια του κερατα....

ωρα να την κανουμε και απο Nova και απο forthnet...

πάρε τηλέφωνο και θα στην κάνουν την προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...