maik42 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 εχει η forthnet κανεναν χαρτη που να δειχνει την ταχυτητα του internet αναλογα με την περιοχη;
teopap84 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μονο φτυσιμο σε εταιρειες οπως η NOVA και η Forthnet οπου δινουν σε εταιρειες που δεν εχουν καμια σχεση τα προσωπικα μας δεδομενα για να μας ενημερωνουν ταχα για προσφορες και για ανεξοφλητους λογαριασμους! Βρε ΟΥΣΤ...
papars Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αλήθεια η digea εκπέμπει free από δορυφόρο; Κατατοπίστε με please! Δες Eutelsat 33A (11161Η και 11181Η) με σταθερό (και γνωστό) κλειδί BISS. Θέλει όμως μεγάλο πιάτο και δέκτη HD με δυνατότητα BISS (σχεδόν όλοι είναι ικανοί).
nyne Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Όταν θα κάνει καμία προσφορα της προκοπής, πχ όλο το πακέτο της νοβα με τα hd και Internet /τηλ στα 60 ευρω ,τότε τα λέμε....
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θέλει όμως μεγάλο πιάτο... Γιατι μεγαλο; Ειναι στις δεσμες A+D, η Α ειναι δυτικη Ευρωπη, η D ομως ειναι αυτη και δινει 50 ολοκληρα dBw: (και βαριεμαι τωρα να γυριζω το polar mount...)
papars Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Για λόγους αποκλεισμού των μαζών από τη λήψη αυξομειώνουν την ισχύ κατά τη διάρκεια της μέρας. Υποθέτω εγώ ότι τα διαπλεκόμενα επέβαλαν αυτή τη μέθοδο αυτή ...
VasKag Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Για όποιον πιάνουν λίγο τα χεράκια του η εγκατάσταση γίνεται με ένα εργαλειάκι των 2 ευρώ για να βρεθεί ο δορυφόρος υπαρχει πεδιομετρο με 2 ευρω? αν ναι, που?
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δες Eutelsat 33A (11161Η και 11181Η) με σταθερό (και γνωστό) κλειδί BISS. Θέλει όμως μεγάλο πιάτο και δέκτη HD με δυνατότητα BISS (σχεδόν όλοι είναι ικανοί). Μεγαλυτερο απο 1μ ? Οποιος γνωριζει το κλειδι πμ please.
unforgiven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μονο φτυσιμο σε εταιρειες οπως η NOVA και η Forthnet οπου δινουν σε εταιρειες που δεν εχουν καμια σχεση τα προσωπικα μας δεδομενα για να μας ενημερωνουν ταχα για προσφορες και για ανεξοφλητους λογαριασμους! Βρε ΟΥΣΤ... Φτύσιμο τότε και στις τράπεζες, στις εταιρίες κινητής, στις εταιρίες σταθερής... Πάγια τακτική που ακολουθούν όλοι...
manosfp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 υπαρχει πεδιομετρο με 2 ευρω? αν ναι' date=' που?[/quote'] Ψέματα είπα, 5 ευρώ έχει! http://bit.ly/yP1lb9 Εγω πάντως το είχα πάρει 2,5 αν θυμάμαι καλά... Sent from my iPad using Insomnia
papars Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μεγαλυτερο απο 1μ ? Οποιος γνωριζει το κλειδι πμ please. google is your friend. Πιάτο έχω τεράστιο και δεν το χάνω ποτέ, με το 1.20 την μισή μέρα είναι οριακό.
bakass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 η προσφορα ισχυει και για υφισταμενους nova+ forthnet που ληγει η ετησια συνδρομη τους συντομα? μην πληρωνετε κερατιατικα για εγκατασταση αν λιγο πιανει το χερι σας και εχετε ορεξη να διαβασετε...εγω το εβαλα πριν κανα 1 χρονο μονος μου με πεδιομετρο....δεν ειναι τιποτα..να ρωτησω ομως, επιασα 93% και 80% σταθμη σηματος....και δεν το ξαναπειραξα...να το προσπαθησω για περισσοτερο?
manosfp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αν δε σου κάνει σπασιματα να το αφήσεις εκεί που είναι. Sent from my iPad using Insomnia
greekparot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 η προσφορα ισχυει και για υφισταμενους nova+ forthnet που ληγει η ετησια συνδρομη τους συντομα? μην πληρωνετε κερατιατικα για εγκατασταση αν λιγο πιανει το χερι σας και εχετε ορεξη να διαβασετε...εγω το εβαλα πριν κανα 1 χρονο μονος μου με πεδιομετρο....δεν ειναι τιποτα..να ρωτησω ομως' date=' επιασα 93% και 80% σταθμη σηματος....και δεν το ξαναπειραξα...να το προσπαθησω για περισσοτερο?[/quote'] Είχες πεδιομετρο όμως - ότι έχουν και οι τεχνικοί. Ένας απλός συνδρομητής που να το βρει.. Θέλει δε θέλει θα καλέσει τον τεχνικό. Sent from my iPhone using Insomnia
VasKag Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 με αρκετη υπομονη και με κανα 2 εφαρμογες απο android, μπορεις και χωρις πεδιομετρο. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα