marios18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα σε ολους ..Εχω το εξης προβλημα : .οταν ανοιγω το pc δεν ακουγεται το μπιπ η ακουγεται και δεν εχει επαφη με την οθονη..αυτο γινεται για 2-3 συνεχομενες φορες... μετα λειτουργει κανονικα... (αφου εχω πατησει το κουμπι για να κλεισει) Τι παιζει ;; μηπως να βγαλω το ups ;;;
Aspidas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 1) Έχεις κάνει overclock? 2) Για αρχή βγάλε την μπαταρία της μητρικής (αφού κλείσεις το pc από την παροχή ρεύματος) και ξανα βάλτη σε 5 λεπτά .
marios18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δυστυχως δεν ξερω να κανω ουτε το ενα ουτε το αλλο ... ¨/ ¨/
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ασε το Overclock. κλεισε τον υπολογιστη,βγαλε απο πισω το καλωδιο τροφοδοσιας του τροφοδοτικου,πατα 3-4 φορες το κουμπι Power που τον εκκινεις για να ξεφορτισει,ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου,εντοπισε επανω στην μητρικη την μπαταρια.ειναι σαν αυτες των ρολογιων αλλα λιγο πιο μεγαλη.ενα ασημι στρογγυλο πραγμα που γυαλιζει.βγαλε την για κανενα 5λεπτο και αντιστροφη διαδικασια και πες μας.
marios18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προσπαθησα να βγαλω την μπαταρια αλλα δεν τα καταφερα και ειπα να μην το ρισκαρω κ τα κανω χειροτερα... Σημερα μου εβγαλε και ενα αλλο προβλημα..εκανε εναν περιεργο-δυνατο ηχο (απο τον σκληρο δισκο η την δισκετα δν ειμαι σιγουρος..) Παντως τωρα που το ανιξα ειδα οτι καποια καλωδια ακουμπουσαν πανω στο ανεμιστηρακι μ αποτελεσμα να κανει περιεργο θορυβο.τα απομακρυνα απο 'κει.δεν ξερω εαν επαιζε αυτο καποιο ρολο.. :-(
Galatea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Τι μητρικη εχεις; Κι εμενα μου το κανε ΚΑΙ αυτο εκτος απο ολα τα αλλα που αναλυω σε αλλο θεμα. Κι εγω δεν καταφερα να βγαλω την μπαταρια αλλα εχω κουμπι για το clear. Αν βρεις λυση τελικα, ποσταρε την πλιζ
manosgtir Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδες για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειπα να γραψω και εγω το ιδιο προβλημα, εχτες βραδυ δουλευα κανονικα το πσ, σημερα πηγα να το ανοιξω, εκανε μπιπ ανοιγει μεχρι το ποστ τοθ Del και του Tab και μετα κολουσε εκει, επειτα ειπα να βγαλω καμοια μνημη εβγαλα 2 απο τις 4 και απο τοτε δεν κανει μπιμ και δεν δειχνει τιποτα στην οθονη, με εχει τρελανει αυτο το πσ, γνωριζεται κατι ?
manosgtir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 παιδες καποια γνωμη, και απο τους πιο εμπειρους ?προσωπικη μου εμπειρια πιστευω 99% ειναι moboευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα