Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εσυ εισαι εκτος Θεματος φιλε μου σχετικα με το εαν αξιζει ενας ssd η οχι.....

Εαν τον θελει μονο για το λειτουργικο τον δισκο τοτε ναι η γνωμη μου ειναι να παρει ssd και ειπαμε,αργοτερα που θα επανελθουν οι τιμες θα δει τι θα κανει.

Εαν οι τιμες ηταν στα επιπεδα που ηταν παλια με 50 που επαιρνες το tb τοτε χαιρω πολυ........

Τα windows 7 με το SP1 και τα updates και το office και essentials και κατι αλλες αρκετες βλακειες που εχω μεσα πιανουν περι τα 23 gb.του εχουν μεινει 30 gb ελευθερα μεχρι να δει τι θα κανει με τις τιμες των δισκων.αντε πες θα εχει τα 5 ελευθερα για να λειτουργει καλυτερα ο δισκος...

δεν ειπαμε οτι θα κατεβαζει ταινιες και θα εχει τον ssd για αποθηκη.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι και ανάλογα το sata controller θα έχεις και τον ανάλογο περιορισμό ή όχι στον SSD που θα πάρεις...

Δημοσ.

τωρα μας ισοπεδωσες...

REAL LIFE SCENARIOS:

Στον SSD των ψιλο-GB θα κανεις αντιγραφή (οχι μετακινηση) ΙSO απο ενα φακελο σε ενα αλλο...

αυτα δεν τα κανεις ουτε σε 1Τ δισκο (απο δισκο σε δισκο αντιγραφουμε) θα τα κανεις σε SSD' date=' που δεν υπαρχει καν περιπτωση να βρισκετε εκει εξαρχης ενα ISO 3GB

καθε μερα αποσυμπιεζω μεχρι και 15 διπλοσυμπιεσμενες διανομες linux, θελω SSD για να μην χανω την ωρα μου.

Αμα δεν παιρνω ματι το AV να σκαναρει το system32 δεν τη βρισκω με τιποτα...

καθε μερα εγω θελω το φιξακι μου, 25 φορες το τρεχω το win exp index

ντεν εκι photo-viewer καρντια μου, εγκω τις φωτο τις βλεπω ανοιγοκλεινοντας το photoshop cs5

καθε μερα κομπιλαρω ισαμε 20 .NET projects στον SSD μου.

μετα βεβαια πρεπει να τα αντιγραψω και στον 1Τ, γιατι ο SSD γεμιζει σαν την καλυβα του Χοντζα

καθε μερα κανω uninstal-instal ισαμε και 25 τετοια προγραμματα, 1 ολοκληρη ωρα κερδος...

εγκω ντεν εκι sleep, εγκω ανοιγκοκλεινει PC 50 φορες τη μερα

τελευταιο και καλυτεροτερο

Α, ολα κι ολα, οταν εγω βλεπω bluray τσοντα απο τον SSD, θελω το office να ανοιγοκλεινει σε μισο λεπτο οχι σε δυομιση...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eχω λιωσει λεμε με αυτα τα real life scenarios :D

θα τα παιξει και ο Alpha στις οικογενειακες ιστοριες? ROFLLLLLLLLLLLL[/quote']

Εγω παντως το βρηκα πολυ χρησιμο γιατι επιτελους καταλαβα κατα καποιον τροπο τα πλεονεκτηματα του ssd περα απο την εκκινηση.

Εισαι υπερβολικος στα σχολια που κανεις. Το οτι ορισμενα πραγματα δεν τα κανεις εσυ δεν σημαινει οτι δεν τα κανουν και αλλοι. Αν εσυ εχεις τον υπολογοστη για να διαβαζεις αθλητικα στο gazzetta και να βλεπεις ταινιες δε σημαινει οτι μονο αυτα κανει ενας υπολογιστης.

Και ειδικο προγραμμα για raw φωτογραφιες χρησιμοποιουν πολλοι, και compile , και βαλε βγαλε προγραμματα, και σκαναρισμα antivirus, και αποσυμπιεση κλπ κλπ. Δεν ειπε οτι τα κανουν ολοι ολα και συνεχεια.

Τι ηθελες να σου βαλει δλδ στις μετρησεις; εσυ τι θα εβαζες; ποση ωρα κανει να ανοιξει ο chrome και το winamp?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το review αυτο θα βοηθησει πολλους περισσοτερους παρα το σχολιο σου.

Δεν εχω κατι μαζι σου, αλλα το να απαξιωνεις ετσι τη "δουλεια" του αλλου δεν σε τιμαει πιστευω.

Φιλικα.

ΥΓ.

Δεν εχω ssd γιατι δεν εχω λεφτα να παρω εναν και οχι οτι θεωρω οτι δεν ειναι καλοι.

Δημοσ.

Να επανέλθω στο θέμα μιας και ψωνίζω καινούριο pc και δεν ξέρω ποιον σκληρό να πάρω..

Έλεγα για 1ΤΒ, αλλά επειδή είδα ότι υπάρχουν 2ΤΒ με μικρή διαφορά,σκέφτομαι μήπως μεταπηδήσω σε κάποιον 2ΤΒ..

Για παράδειγμα έχω δει από οικονομικούς, αυτούς τους 2:

είναι ΟΚ ή θα έχω κάποιο πρόβλημα λέτε?

Γενικά τι χαρακτηριστικά κοιτάμε,εκτός από το μέγεθος?Μου χουν πει απλά να μην πάρω green γιατί είναι πιο αργοί

Δημοσ.

Θενκς...Σκέφτομαι όμως ότι μάλλον αξίζει να δώσω +28 € κ να πάρω 2ΤΒ.Αυτός είναι ο πιο οικονομικός που βρίσκω σε 7200rpm και με 2 χρόνια εγγύηση.Τον ξέρετε,είναι τίμιος?

Καλός είναι. Και για εμένα αξίζει να δώσει κανείς λίγα ακόμα ευρώ και να πάει στα 2Τ.

Δημοσ.

Η καλυτερη μου αναβαθμιση που εκανα ποτε ειναι ο ssd .... καλυτερη και απο core2duo σε 2500Κ ...

Ολα πανε σφαιρα ουτε καθυστερησεις ουτε τιποτα....

Δημοσ.

Χωρις να εχω παρει ακομα ssd πιστευω ότι ειναι ισως η μεγαλυτερη εξελιξη των τελευταιων ετων..

Οι σκληροι δισκοι ανεκαθεν ήταν το πιο αργο υποσυστημα(οκ μετα το οπτικο μεσο) ενος υπολογιστη και η εξελιξη τους οσον αφορα την ταχυτητα ελαχιστη,σε αντιθεση με ολα τα αλλα υποσυστηματα..

Οι τιμουλες εχουν πεσει αλλά μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για να παρω κατι πάνω απο 120 γιγα ωστε να μπορω να εχω και ολα τα προγραμματα + 3-4 παιχνιδακια μεσα..

Δε με χαλαει καθολου να εχω γρηγορο bootαρισμα, πολύ γρήγορη εγκατασταση ενημερωσεων, και αστραπιαιο ξεκινημα ολων των εφαρμογων..

Το θεμα ειναι ακομα η τιμη/gb αλλά πιστευω μέχρι τα επομενα χριστουγεννα να μπορουμε να αγοραζουμε εναν 180αρι σε κατω απο 100 ευρω..

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ακομα η τιμη/gb αλλά πιστευω μέχρι τα επομενα χριστουγεννα να μπορουμε να αγοραζουμε εναν 180αρι σε κατω απο 100 ευρω..

120αρι λογικά ναι, 180αρι δύσκολο...

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω νέο εξωτερικό σκληρό λόγω τραγικής κατάστασης του παλιού(seagate desk 640giga με <40% υγεία στο hardisc sentinel και επάλληλα προβλήματα προσβασιμότητας/θερμοκρασίας).

Ενδιαφέρομαι για χωρητικότητες 1-1.5Τ στα ~100 ευρώ.

Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Χρήση:

-Αποκλειστικά αποθήκευση δεδομένων.

Ευχαριστώ. ^_^

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω νέο εξωτερικό σκληρό λόγω τραγικής κατάστασης του παλιού(seagate desk 640giga με <40% υγεία στο hardisc sentinel και επάλληλα προβλήματα προσβασιμότητας/θερμοκρασίας).

Ενδιαφέρομαι για χωρητικότητες 1-1.5Τ στα ~100 ευρώ.

Έχετε τίποτα να προτείνετε;

Χρήση:

-Αποκλειστικά αποθήκευση δεδομένων.

Ευχαριστώ. ^_^

εφόσον είναι μόνο για να αποθήκευση δεδομένων και δεν ενδιαφέρεσαι να βάλεις παιχνίδια ή εφαρμογές πάνω θα πρότεινα κάποιον της σειράς green/eco πχ . δλδ 5400 rpm , ήσυχος και κρύος.

κοίτα από τους πρώτους. αν σου γυαλίσει κανένας στο μάτι ποσταρε το λινκ και το ξανασυζητάμε.

σκρουτζ

προσωπικά έχω 2 έναν samsung eco green 1tb(2χρόνια) και έναν wd green 1tb (3χρόνια) σαν εξωτερικούς μέσα σε θήκη icybox και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...