Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο skroutz ότι έπεσαν οι τιμές των σκληρών και οι εσωτερικοί 1 ΤΒ 3,5' έχουν περιπου 100 ευρώ. Το θέμα είναι ότι συσσωρευονται πολλά μοντέλα στην ίδια τιμή και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. Καμιά βοήθεια?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς τον χρειάζομαι άμεσα γιατί έχω μείνει με έναν παλιό φορητό μόνο και δεν νομίζω ότι θα πέσουν ραγδαία τις επόμενες βδομάδες. Τον θέλω για σκληρό που θα έχει το λειτουργικό.

Δημοσ.

θα πας σε ssd 60gb τότε και θα περιμένεις λίγο ακόμα

Μα με τα ίδια λεφτά παίρνω έναν 750 GB γιατί να πάω στον 60αρι? Για να έχω λίγο πιο γρήγορη εκκίνηση?

Δημοσ.

Η εκκίνηση δεν είναι απλά "λίγο" πιο γρήγορη...! Σε εμένα ο SSD μου κάνει 5 δευτερόλεπτα για να φορτώσει το λειτουργικό, τεράστια διαφορά!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να επενδύσει αρκετά χρήματα σε έναν SSD, από την στιγμή κιόλας που έχουν περιορισμένη διάρκεια επανεγγραφών/ζωής ...

Δημοσ.

Αφου τον θελεις μονο για το λειτουργικο ρε συ.ο ssd ειναι οτι πρεπει για εσενα.ριξε μια ματια σε αυτον OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G ΤΙΜΗ 77.65 € λογω τιμης και κρατα τον εξωτερικο που εχεις για αποθηκη μεχρι να πεσουν οι τιμες.

Μπορεί να μπει ακόμα και σε παλιότερες motherboard που έχουν υποδοχή για SATA1?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά, μπορούν να μπουνε όλοι σκληροί δίσκοι SATA II και SATA III σε υποδοχή SATA Ι?

Δημοσ.

Γενικά, μπορούν να μπουνε όλοι σκληροί δίσκοι SATA II και SATA III σε υποδοχή SATA Ι?

Ναι αλλα θα δουλευουν ως sata (150 mb/sec) ...

Δημοσ.

Μα με τα ίδια λεφτά παίρνω έναν 750 GB γιατί να πάω στον 60αρι? Για να έχω λίγο πιο γρήγορη εκκίνηση?

καλα, πως τολμας και πας κοντρα στη μοδα?

μιλαμε για τεραστιο θρασσος, ειμαι σιγουρος οτι ουτε iphone εχεις, ουτε ipad.

τς τς τς ...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι διότι τους SSD τους αγοράζουμε μόνο για να bootάρει πιο γρήγορα το PC, δεν προσφέρουν τπτ άλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...