Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

ειχα κατεβασει ενα προγραμμα προσφατα και μου εδιχνε ενα ερρορ..

κατι παιδια μου ειπανε πως ειναι ιος..

πως γινετε να βγαλω αυτον τον ιο χωρις φορματ;

Δημοσ.

Κατέβασε το malware bytes anti malware free version απο εδώ είναι απο τα καλύτερα προγράματα και αν υπάρχει τετοιου είδους ιός θα το βρεί! ^_^

Δημοσ.

ποο τι επαθα..

το ερρορ αυτο δεν με αφηνει να κατεβασω συγκεκριμενα προγραμματα..και δεν μπορω να το κανω download..:(

να μου το στιλεις εσυ καπως γινετε;

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις και σε ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου για να κατεβασεις το malware bytes και κανε ένα πλήρη έλεγχο.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Κάνεις restart και μετά πατάς παρατεταμένα το F8 μέχρι να σου εμφανιστεί μια οθόνη με διάφορες επιλογές. Εκεί επιλέγεις "ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου" και μετά θα μπει στα windows. Η ανάλυση της οθόνης θα σε ξενίσει λίγο (όλα θα φαίνονται τεράστια) αλλά μη σε απασχολεί αυτό. Μετά ανοίγεις τον browser σου και πας να κατεβάσεις το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Αφού δε σε αφήνει να κατεβασεις το εν λόγω προγραμμα σε κανονική λειτουργία υπάρχει περίπτωση να μην φορτωθεί ο ιός σε ασφαλή λειτουργία και να κανεις τη δουλειά σου ανενόχλητα. Κανε επανεκκινηση και μετα την αρχική οθόνη του bios πατα επανειλημμένα το f8, θα εμφανιστεί μια λίστα με αρκετές επιλογές. Επέλεξε Ασφαλης λειτουργια με υποστήριξη δικτύου.

Κατέβασε το προγραμμα που είπαμε και κανε ένα πλήρη έλεγχο.

Εντιτ: με πρόλαβε ο νταϊνο.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Και φυσικά εγκατέστησε ένα αξιόπιστο antivirus, αν δεν το χεις κανει ήδη, για να μην ξανακολλήσεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...