Jeantonick7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! ειχα κατεβασει ενα προγραμμα προσφατα και μου εδιχνε ενα ερρορ.. κατι παιδια μου ειπανε πως ειναι ιος.. πως γινετε να βγαλω αυτον τον ιο χωρις φορματ;
spiros-foivos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κατέβασε το malware bytes anti malware free version απο εδώ είναι απο τα καλύτερα προγράματα και αν υπάρχει τετοιου είδους ιός θα το βρεί!
Jeantonick7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ποο τι επαθα.. το ερρορ αυτο δεν με αφηνει να κατεβασω συγκεκριμενα προγραμματα..και δεν μπορω να το κανω download.. να μου το στιλεις εσυ καπως γινετε;
spiros-foivos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πολυ παράξενο.Για δοκιμασε απο εδώ και αν δεν γινεται παλι πες μου θα σου βρω λύση
Jeantonick7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 λαθος link μου εστηλες ευχαριστω φιλε που με βοηθας.. μερες τωρα πσαχνω να βρω τι να κανω..
shodan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε να μπεις και σε ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου για να κατεβασεις το malware bytes και κανε ένα πλήρη έλεγχο. Sent from my iPad using Insomnia
Jeantonick7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 γινε λιγο πιο σαφης γιατι δεν το καταλαβα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κάνεις restart και μετά πατάς παρατεταμένα το F8 μέχρι να σου εμφανιστεί μια οθόνη με διάφορες επιλογές. Εκεί επιλέγεις "ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου" και μετά θα μπει στα windows. Η ανάλυση της οθόνης θα σε ξενίσει λίγο (όλα θα φαίνονται τεράστια) αλλά μη σε απασχολεί αυτό. Μετά ανοίγεις τον browser σου και πας να κατεβάσεις το πρόγραμμα.
shodan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αφού δε σε αφήνει να κατεβασεις το εν λόγω προγραμμα σε κανονική λειτουργία υπάρχει περίπτωση να μην φορτωθεί ο ιός σε ασφαλή λειτουργία και να κανεις τη δουλειά σου ανενόχλητα. Κανε επανεκκινηση και μετα την αρχική οθόνη του bios πατα επανειλημμένα το f8, θα εμφανιστεί μια λίστα με αρκετές επιλογές. Επέλεξε Ασφαλης λειτουργια με υποστήριξη δικτύου. Κατέβασε το προγραμμα που είπαμε και κανε ένα πλήρη έλεγχο. Εντιτ: με πρόλαβε ο νταϊνο. Sent from my iPad using Insomnia
z4rx07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Και φυσικά εγκατέστησε ένα αξιόπιστο antivirus, αν δεν το χεις κανει ήδη, για να μην ξανακολλήσεις ...
ss13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 γινε λιγο πιο σαφης γιατι δεν το καταλαβα Αν έχεις άλλον υπολογιστή ( χωρίς ιούς ) φτιάχνεις αυτό http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163 και ελέγχεις τον υπολογιστή σου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα