koslibpro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σας, αγορασα προσφατα ενα laptop απο το Πλαισιο,Turbo-X. εχω και ενα AP το οποιο ειναι διπλα στο υπνοδωματιο μου και εχω βαλει προστασια με κωδικο,με κρυπτογραφηση WPA-PSK/WPA2-PSK. μεχρι χθες ολα οκ.Συνδεομουν κανονικα στο Internet.Σημερα το μεσημερι συνδεθηκα για λιγο,και μετα τελος!Δεν ξανασυνδεθηκε μεχρι τωρα,ενω συνδεεται κανονικα και λειτουργει το αλλο laptop Μου και το smartphone.. δεν βγαζει καποιο περιεργο μηνυμα η κατι τετοιο..απλα κανει μεν την συνδεση,αλλα εκει στο εικονιδιακι στην task bar των windows 7(64 bit btw),γραφει "χωρις συνδεση στο διαδικτυο".Το οτι δεν μπαινει σε ιστοσελιδες ειναι αυτονοητο!! μπορει να με βοηθησει καποιος? ευχαριστω πολυ!
kurokokoro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε να το επαναφέρεις στις εργοστασιακες του ρυθμίσεις και να το ξανα κάνεις configure απο την αρχή
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 επισης α.δοκιμασε system restore Το συστημα σου μια μερα πισω η σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερασε την.επισης δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ.
koslibpro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 εκανα reset στο AP και τελικα δουλεψε οκ τωρα.. εγκυκλοπεδικα,τι ακριβως μπορει να ειχε γινει και δεν εμπαινε??
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 να ειχε φαει καποιο σκαλωμα? να υπηρχε θεμα με το password η να το αλλαξε καποιος? να πειραξε καποιος κατι???
koslibpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το σκαλωμα μονο παιζει γιατι μονο εγω το διαχειριζομαι.. Ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα