kthanos86 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πως μπορείς να κατεβάσεις όλα τα link από μια σελίδα χωρίς να μπαίνεις μέσα σε κάθε link ένα ένα ξεχωριστά. Είναι πάρα πολλά για να μπαίνω στο καθένα και να τα κατεβάζω ένα ένα... π.χ μια σελίδα όπου γράφει ΠΡΟΙΟΝΤΑ,θέλω να κατεβάσω ότι βρίσκεται μέσα χωρίς να μπαίνω στο κάθε προιον.Αυτό θέλω να το κάνω για να μπορώ να δω τη σελίδα κάπου που δεν θα έχω ίντερνετ, κ έτσι θα την έχω αποθηκεθμένη στον υπολογιστή.Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.Το δημοσίευσα σε λάθος topic (αλλά το κατάλαβα αργά) αν μπορεί κάποιος ας το μεταφέρει για να μην υπάρχει 2 φορές.Ευχαριστώ
deesnider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν κατάλαβα σωστά το τι θέλεις να κάνεις - να κατεβάσεις όλα τα αρχεία που είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα σε μια ιστοσελίδα, π.χ. φωτογραφίες, video κ.τ.λ. - γίνεται με τους περισσότερους download managers (π.χ. flashget, idm κ.α.). Με δεξί κλικ σε κάποιο μη ενεργό σημείο της σελίδας - δηλ. όχι πάνω σε κάποιο link - σου δίνεται μια επιλογή του τύπου: "Download all with «όνομα download manager που χρησιμοποιείς»". Μετά, συνήθως υπάρχει μια επιλογή του τύπου «select all» με την οποία επιλέγονται όλα τα προς κατέβασμα περιεχόμενα της σελίδας.
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το HTTrack το κάνει αυτόματα,βέβαια εξαρτάτε και από την σελίδα,κάποιες είναι προστατευμένες από τέτοιου είδους πρόσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα