ledbyzeppelin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, εχω εδω και ενα μηνα ενα Pc με τον core I5 2500K , την Gigabyte z68ap-d3 , μνημη Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4Gb modules) , καρτα γραφικων ΑTI 5830, 3 Hd drives, τροφοδοτικο 600W, και Windows 7 ultimate x64. Ενω στην αρχη ολα λειτουργουσαν καλα, μετα απο αρκετες μερες μου πεταξε ενα bluescreen και επανεκκινησε. Αυτο το εκανε αλλη μια φορα, αλλα αλλο προβλημα δε δημιουργηθηκε. Απο χθες ομως στα καλα του καθουμενου μου πεταει bluescreens συνεχως , ειτε κανω καποια εργασια στο photoshop , ειτε ακουω μουσικη, ειτε βλεπω βιντεο στο youtube, ειτε σε απλη περιηγηση μεσω του chrome. Παραθετω 2 διαφορετικα bluescreens που μου εμφανιζει συνεχως. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Δοκιμασα τα εξης, πρωτα εβγαλα ολες τις εξωτερικες συσκευες, οπως και αλλαξα θεση στις μνημες, επειτα κρατησα μονο τη μια μνημη, και τελος εκανα update στο bios. Τιποτα απ ολα αυτα δεν εφερε αποτελεσμα, και τελικα τωρα εκανα φορματ και θα δοκιμασω ξανα , να δω αν θα βγαλει ξανα blue screen! Να αναφερω επισης οτι οταν bootαρει το Pc στην αρχικη του σελιδα που διαβαζει μνημες και σκληρους δισκους πριν μπει στο λειτουργικο , κανει αρκετη ωρα περιπου 30 δευτερολεπτα. Μπορει να ειναι προβλημα συμβατοτητας μνημων και μητρικης? Τι αλλο θα μου προτεινατε? Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ρίξε μια ματιά στο πολύ αναλυτικό topic του Gi0 http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
ledbyzeppelin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σ ευχαριστω για τηναμεση απαντηση , μπαινω να διαβασω τωρα
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σ ευχαριστω για τηναμεση απαντηση , μπαινω να διαβασω τωρα κανε ενα mem test φιλος με ιδια μητρικη και ιδιες μνημες 1 μηνα στο πλαισιο με το service του και τελικα ηταν η μνημες μετα απο ενα mem test που τις περασα.και το προβλημα το παρουσιασε μετα απο μερικές μερες.
ledbyzeppelin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κι εγω σε προβλημα μνημων προσανατολιζομαι, κανει αρκετη ωρα να τις διαβασει, και ειναι αγορασμενες απ το πλαισιο επισης! Τυχαιο??? Εσυ τις επεστρεψες μετα? Σου εδωσαν αλλες? Παλι bluescreen και με νεα φρεσκια εγκατασταση των windows , αρα εχουμε σοβαρο προβλημα, θα ελεγξω πρωτα τις μνημες προς αυτες προσανατολιζομαι
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κι εγω σε προβλημα μνημων προσανατολιζομαι, κανει αρκετη ωρα να τις διαβασει, και ειναι αγορασμενες απ το πλαισιο επισης! Τυχαιο??? Εσυ τις επεστρεψες μετα? Σου εδωσαν αλλες? Παλι bluescreen και με νεα φρεσκια εγκατασταση των windows , αρα εχουμε σοβαρο προβλημα, θα ελεγξω πρωτα τις μνημες προς αυτες προσανατολιζομαι ναι εδωσαν καινουργιες.
venumis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν τρέξεις memtest να ξέρεις οτι ως το εβδομο τεστ θα σου εχει δείξει, δεν είναι ανάγκη να το τρέχεις με τις ώρες.
ledbyzeppelin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ειμαι ηδη στο 5ο τεστ , και απο το πρωτο μου βγαζει failing adresses στο φουλ Αρα ειναι σιγουρα οι μνημες. τωρα να τα τυπωσω και να τους τα δειξω στο πλαισιο? να ζητησω αντικατασταση με αλλη μαρκα μνημες? η τις ιδιες? Μαπα μας βγηκε το καρπουζι.
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ειμαι ηδη στο 5ο τεστ , και απο το πρωτο μου βγαζει failing adresses στο φουλ Αρα ειναι σιγουρα οι μνημες. τωρα να τα τυπωσω και να τους τα δειξω στο πλαισιο? να ζητησω αντικατασταση με αλλη μαρκα μνημες? η τις ιδιες? Μαπα μας βγηκε το καρπουζι. θα της πας και θα τους πεις να τις τεσταρουν στην ονομαστική ταχυτητα τους 1600 γτ ειναι και λιγο #%%$^ εκει.και οταν τους βγαλει προβλημα η θα σου δώσουν ιδιες (το ποιο πιθανό) και εσυ οταν πας σπιτι απλα τρεξε παλη memtest να εισαι συγουρος οτι ειναι οκ. btw απο ποιο καταστημα τις πήρες?
venumis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παρε άλλες μνήμες, οι συγκεκριμένες της Corsair εχουν βγάλει σε αρκετούς πρόβλημα. Το κακό είναι οτι στο Πλαίσιο δεν εχεις πολλές επιλογές στο θέμα RAM οπως επίσης και πολύ κακές τιμές. Να κοιτάξεις το latency που είναι σημαντικότερο απο την ταχύτητα σε οτι πάρεις.
ledbyzeppelin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Παιδια πηγα κατευθειαν χθες στο πλαισιο με τυπωμενα τα αποτελεσματα απο το memtest και τα bluescreens ανα χειρας , και το παλικαρι σο service μου ενεκρινε απευθειας αλλαγη, τελικα μου εδωσαν ακριβως τις ιδιες , που οταν τις πηρα τις ειχαν προσφορα 45 ευρω, και τωρα τις δινουν ακουσον ακουσον 75 ευρω!!!! Απλα για μενα η αλλαγη θα γινοταν δωρεαν οπως και εγινε! Το κακο ειναι δυστυχως οτι δεν εχουν ποικιλια μνημων και οτι εχουν ειναι σε τιμη φαρμακειου!!! Οπως και να χει τις εβαλα απο χθες το βραδυ σε φουλ memtest μεχρι σημερα για κανα 10ωρο, και δεν εβγαλαν κανενα προβλημα, ελπιζω να μην βγαλουν κατι οπως και οι προηγουμενες σε κανα μηνα. Τις μνημες τις ειχα παρει απο το Πλαισιο στο κεντρο της Θεσσαλονικης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα