Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

θελω την γνωμη σας.

εχω μεχρι τωρα αυτα τα "κομματια"

i5 750

motherboard P7P55D

4GB RAM DDR3

και θελω μια καρτα γραφικων μεχρι 350 ευρω καθαρα για gaming

(το τροφοδοτικο θα εξαρτηθει απο την καρτα γραφικων)

το μονιτορ μου ειναι το LG L222W

σας ευχαριστω :)

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι θελω συντομα.

βεβαια αν ειναι τοσο καλη ευκαιρια μπορει να το καθηστερησω

παντως αν εχετε να προτεινετε καποια για τωρα θα ηταν καλο για να δω και τι παιζει :)

Δημοσ.

Περίμενε για τοις 7790-7850 όπως είπε και ο φίλος θα τα σπάσουν.Πάνε στην amd και δες τα μοντέλα η 7770 είναι οτι πρέπει αν βιάζεσαι.

Δημοσ.

Σίγουρα θα ήταν καλύτερο.Πιστεύω πως ειναι λάθος να παρεις τωρα 6χχχ οι 7χχχχ έχουν Pci-e 3.0 πραγμα που σημαίνει πως σε μια αυριανη αναβάθμηση θα έχεις όφελος.Αν θες περιμενε λίγο για 7850-7870 ^_^ δεν θα το μετανιώσεις,αν πάλι βιάζεσαι go for the 6970 ή 6950.Αν θελεις μια 6970 τοτε αν περιμένεις κανα μήνα θα γλυτώσεις 50$++

Δημοσ.

το mobo μου ομως υποστηριζει PCI 3.0? γιατι δεν μπορω να το βρω στα χαρακτηριστικα του...

ή μηπως λεω βλακειες? :P

Δημοσ.

Ναι :-D Δεν θα έχεις κανενα απολύτως πρόβλημα απλα όταν αναβαθμήσεις mobo με pci-e 3.0 αργότερα θα εχεις βέλτιστη απόδοση

Δημοσ.

αρα γενικα δεν θεωρειτε οτι καποια απο τις τωρινες καρτες θα ειναι καλητερη απο τις 7850-7870.

παντα μιλαω για αποδοση σε παιχνιδια

Δημοσ.

Πάρτην!!!!!!rolleyes.gif τα benchmarks την βγαζουν θεα! περιμενε λιγο να δουμε μιπως την εχει καπου αλλου πιο φθηνα αλλιως παρτην!mrgreen.png

Δημοσ.

Και εγώ περιμένω για 7850 ή 7870. πότε θα βγει σε καμιά άλλη υλοποίηση ή σε άλλο κατάστημα ?( να δω τιμές κτλ αλλιώς χτυπάω sapphire )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...