vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γεια σας Έχω ενα κανάλι στο youtube στο όποιο ανεβάζω διάφορα βίντεο που αφορούν την τεχνολογία κυρίως Tutorials και λίγα παιχνίδια. Θα ήθελα να μου πείτε δωρεάν τρόπους που μπορώ να προωθήσω το κανάλι μου. Ευχαριστώ
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γεια σας Έχω ενα κανάλι στο youtube στο όποιο ανεβάζω διάφορα βίντεο που αφορούν την τεχνολογία κυρίως Tutorials και λίγα παιχνίδια. Θα ήθελα να μου πείτε δωρεάν τρόπους που μπορώ να προωθήσω το κανάλι μου. Ευχαριστώ Κανε ενα μπλογκ και ανεβαζετα εκει.
vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κανε ενα μπλογκ και ανεβαζετα εκει. ένα απλό blog στο οποίο θα είναι μόνο τα βίντεο??
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ένα απλό blog στο οποίο θα είναι μόνο τα βίντεο?? Αυτο ειναι Vlog, εγω σου λεω να γραφεις και ειδησεις αλλα να εξηγεις κιολας αυτα που ανεβαζεις σε βιντεο.
vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αυτο ειναι Vlog, εγω σου λεω να γραφεις και ειδησεις αλλα να εξηγεις κιολας αυτα που ανεβαζεις σε βιντεο. δεν έχω των απαραίτητο χρόνο και σκοπό να δημιουργήσω ένα site με ειδήσεις. το μονό που θα ήθελα είναι ένα κανάλι στο οποίο θα ανεβάζω βίντεο
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν έχω των απαραίτητο χρόνο και σκοπό να δημιουργήσω ένα site με ειδήσεις. το μονό που θα ήθελα είναι ένα κανάλι στο οποίο θα ανεβάζω βίντεο Βρες καποιον να συνεργαστεις, επισης προωθησετα μεσω διαφορων forum αλλα και social media οπως fb,twitter,g+ κλπ.
vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Βρες καποιον να συνεργαστεις, επισης προωθησετα μεσω διαφορων forum αλλα και social media οπως fb,twitter,g+ κλπ. οκ ευχαριστώ για την βοήθεια. παρακαλώ αν κάποιος θέλει ας κάνει subscribe .
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν κανει τιποτα .Τι βιντεο θα ανεβαζεις αν ειναι να σε εχω υποψιν μου για μελλοντικη συνεργασια.
vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν κανει τιποτα .Τι βιντεο θα ανεβαζεις αν ειναι να σε εχω υποψιν μου για μελλοντικη συνεργασια. διαφορά βίντεο σχετικά με την τεχνολογία, Tutorials και μερικά games
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 διαφορά βίντεο σχετικά με την τεχνολογία, Tutorials και μερικά games Ωραια βιντεο, μηπως σκεφτεσαι να μιλας κιολας αντι να βαζεις μουσικη ?
vasilisbilias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ωραια βιντεο, μηπως σκεφτεσαι να μιλας κιολας αντι να βαζεις μουσικη ? Δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά για αυτό των λόγο δεν μιλάω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα παρατήσουμε. Μελλοντικά θα το εφαρμόσουμε.
petdakar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Βρες καποιον να συνεργαστεις, επισης προωθησετα μεσω διαφορων forum αλλα και social media οπως fb,twitter,g+ κλπ. Συμφωνω με την προτεινομεμενη κινηση. Επισης κατι που προσεξα στο καναλι σου, στα tags λειπει η λεξη tutorial που ειναι μεγας κραχτης και επισης λειπει το νικ του καναλιου σου. Καλο θα ειναι να υπαρχουν αυτα στα tags.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα