somoros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μηπως ξέρει κανείς πως εχουν γίνει η παρακάτω σημειώσεις στο άρθρο?
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 PrtScn πάνω στην σελίδα,σκανάρισμα χειρόγραφα αποκόμματα,και μετά επεξεργασία μέσα σε πρόγραμμα για φωτογραφίες.(ή έστω το mspaint)
somoros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 οι σημειώσεις δε μου φαίνονται χειρόγραφες, πρεπει να είναι απο πρόγραμμα και αυτο ψάχνω. Δηλ. οι χαρακτήρες είναι αψεγαδιαστες για να είναι χειρόγραφο. Μονο υπολογιστής μπορεί να το κάνει αυτό. ακομα και η στοίχιση των σημειώσεων φαινεται οτι είναι απο πρόγραμμα.
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το οποιοδήποτε πρόγραμμα ζωγραφικής σε αφήνει να φτιάξεις ένα πλαίσιο και να γράψεις εκεί μέσα,το δύσκολο είναι να βρεις όμορφη γραμματοσειρά,μια αρχή είναι εδώ http://www.aka-acid.com/fontsscript.html
Boltaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μηπως ξέρει κανείς πως εχουν γίνει η παρακάτω σημειώσεις στο άρθρο? Ολοι κοιτατε το "δεντρο" και οχι το "δασος" ... Ο user somoros καταφερε να ποσταρει ενα "πολιτικο μηνυμα" σε ενα forum που απαγορευοντε τα "πολιτικα μηνυματα"
nexuss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πολιτικό ή όχι, ας απαντήσουμε... Μήπως ψάχνεις κάτι σαν αυτό; www.mystickies.com
somoros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ελεος ρε boltaz nexuss ευχαριστω για το λινκ, αλλά ψάχνω ακριβως αυτο που έχω ποστάρει. * Αν νομίζει ο διαχειριστής οτι άνοιξα το νημα για πολιτικούς λόγους, ας το σβήσει. Αν ήταν τέτοιος ο σκοπός μου boltaz δεν θα το έβαζα εδω αλλά στις γενικές συζητήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα