Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό άλλαξα το τροφοδοτικό μου με ένα corsair V2 500w δεν λέω το τροφοδοτικό μέχρι και τώρα με έχει αφήσει ευχαριστημένο.. όμως σήμερα άκουγα ένα έντονο και σπαστικό θόρυβο να προέρχεται από το τροφοδοτικό..

Άρα το τροφοδοτικό είναι από τα ελαττωματικά.. Όμως όταν έχω το pc ανοικτό δεν ακούγετε τπτ..

Τεσπά, εγώ πρπ τώρα να το στείλω πίσω..? φτιάχνει ή θα μου το αντικαταστήσουν.. και αν μου το αντικαταστήσουν μπορεί να παρουσιάσει πάλι το ίδιο πρόβλημα..?

Δημοσ.

Ναι κανονικα πρεπει να δστι αντικαταστησουν..

Μιλα κατευθειαν με corsair για την αντικατασταση...

Ναι μπορει και το καινουργιο να το παρουσιάσει ποτέ δεν ξέρεις.

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Snakes πριν βιαστείς περιέγραψε μου τον θόρυβο.

Αν είναι ένα σφύριγμα που για να το ακούσεις πρέπει να πλησιάσεις τότε είναι μια χαρά

Αν το ακούς ενώ έχεις κλειστό το κουτί (το πλαινό εννοώ) τότε έχεις θέμα

Δημοσ.

Snakes πριν βιαστείς περιέγραψε μου τον θόρυβο.

Αν είναι ένα σφύριγμα που για να το ακούσεις πρέπει να πλησιάσεις τότε είναι μια χαρά

Αν το ακούς ενώ έχεις κλειστό το κουτί (το πλαινό εννοώ) τότε έχεις θέμα

Ήταν ένα δυνατό σφύριγμα που το άκουγα ενώ ήταν κλειστό το case, όμως δεν το έχω ξανακούσει. Επικοινώνησα με το digital master απ' όπου έγινε η αγορά και με διαβεβαίωσε ο άνθρωπος πως οι βίδες πρέπει να βιδωθούν καλά πάνω στο κουτί (πράγμα που σε μένα δεν γίνετε γιατί βιδώνουν οι 3 από τις 4 ) Τώρα που το βίδωσα καλύτερα δεν το έχω ξανακούσει.. όμως θα πάω επειγόντως σε αλλαγή κουτιού... !

Δημοσ.

Σε ποιές βίδες αναφερεσαι? (Ω ναι, άρχισε και μένα χθες να σφυράει)

Στις 4 βίδες που βρίσκονται πίσω από το τροφοδοτικό, που το βιδώνεις με το κουτί.. !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...