Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα- σκεφτομαι για αγορα laptop highend ομως και μετα απο τα πολλά κατέληξα εδώ

http://q.gs/zlZn

και εδώ

http://j.gs/hJ2

ειναι το dell xps με την 17αρα οθονη

εντουτοις δεν μπορω να το βρω πουθενά

γνωριζει κανεις αν εχει βγαλει κανένα προβλημα?

κατι αντιστοιχο υπάρχει?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το έχω εγώ. Το αγόρασα από msystems. Είναι αυτό σε προσφορά στα 1300 κάτι.

Η οθόνη είναι HD (1920χ1080)υποστηρίζει 3D αλά πρέπει να αγοράσεις τα γυαλιά περίπου 90€.

Έχει την μεγάλη μπαταρία που ανυψώνει το "Laptop" στο πίσω μέρος.

Δεν είναι laptop για εύκολη μεταφορά και μου δίνει την αίσθηση του μεγάλου. Η μπαταρία βοηθά το εξαερισμό όχι όμως την μεταφερσιμότητα. Επειδή μεταφέρω laptop (15') καθημερινά θεωρώ ότι εάν επιθυμείς να το μεταφέρεις συνεχώς μαζί σου θα είναι κουραστικό.

Επιδόσεις είναι οκ. Σε σύγκριση με το σταθερό μου(Ε6850 + ΑΤΙ 4870) είναι πιο άνετο. Η διαφορά είναι ΑΤΙ 4870 λειτουργεί στα 1920χ1200. Στο battlefield3 είναι καλύτερο. Οι παρατηρήσεις αυτές γίνονται με τις ρυθμίσεις της default εγκατάστασης του παιχνιδιού. Δεν πείραξα τίποτα.

Ο θόρυβος του ανεμιστήρα δυναμώνει αρκετά σε παιχνίδι. Είναι δυνατός αλλά όχι ενοχλητικός.

Έχει και TV όχι όμως ραδιόφωνο.

Το πληκτρολόγιο είναι chiclet δεν είναι back-lit. Δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου αλλά σχεδόν όλα τα laptops αυτά φορούν.

Στην σειρά αυτή εάν πάρεις model με 1920 x 1080 δεν υποστηρίζει την χρήση της GPU που βρίσκεται ενσωματωμένη στο CPU για λιγότερο θόρυβο και κατανάλωση. Από την άλλη οθόνη με ανάλυση 1600 χ ?? είναι ποιο βολική για τα μάτια αλλά είχα διαβάσει ότι δεν είναι τόσο καλή.

Αυτά συνοπτικά. Το έχω (χρησιμοποιήσει) λίγο καιρό καθώς είμαι απασχολημένος με την δουλεία. Θα έλεγα ότι είναι ένα καλό desktop replacement για τα χρήματά του καθώς προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και είναι πλήρες. Τα μειονεκτήματα μέγεθος (desktop replacement - επιλογή σου), θόρυβος (?).

Εάν θέλεις να ρωτήσεις κάτι ευχαρίστως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...