chris70 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 καλησπερα,το τελευταιο διαστημα εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιγω ενα βιντεο στο youtube σε fullscreen οθονη,κανοντας σχετικα γρηγορο κλικαρισμα,μου βγαζει πρασινο φοντο και καρε καρε οθονη. τα ιδια βιντεο τα ανοιγω κανονικα απο φορητο υπολογιστη στην ιδια συνδεση(του σπιτιου μου) και ανοιγουν κανονικα! η καρτα γραφικων μου ειναι αρκετα καλη,οι οδηγοι μια χαρα εγκατεστημενοι! flash player κανονικοτατα! δεν μπορω να βγαλω ακρη ευχαριστω προκαταβολικα!
spiros-foivos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ποιόν browser χρησιμοποιείς? Δοκιμασε με καποιον αλλο.
chris70 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 τον chrome κατα κυριο λογο,αλλα δοκιμασα και safari και explorer!
stivi1981 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 μηπως τα παιζει η καρτα γραφικων σου? βαλε μια ταινια hd να δεις αν σου κανει το ιδιο
chris70 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ειναι καινουργια η καρτα,σχεδον δυο μηνες την εχω,και βλεπω σχεδον καθε μερα hd ταινιες! τι να πω! και εγω δεν ξερω!
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Κλασικό προβλημα flashplayer.. η οδηγων καρτας! Απεγκατασταση και επανεγκατασταση και των δυο στις πιο ενημερωμενες εκδοσεις τους. Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
kaban22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το ιδιο κανει και σε μενα και στα δυο pc και στο λαπτοπ.Μαλλον ειναι θεμα παροχου-συνδεσης γιατι το κανει τις ωρες αιχμης.
chris70 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 απεγκατεστησα το flash player και τιποτα! επισης την ιδια ωρα το ιδιο βιντεο απο την ιδια συνδεση ανοιγει μια χαρα απο το laptop μου!
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 απεγκατεστησα το flash player και τιποτα! επισης την ιδια ωρα το ιδιο βιντεο απο την ιδια συνδεση ανοιγει μια χαρα απο το laptop μου! Τελευταιους drivers για την καρτα εβαλες? Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Απενεργοποιησε το hardware acceleration και απο τον πλοηγο και απο τον flash player! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
chris70 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 οκ! θα το κανω! ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα