Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,το τελευταιο διαστημα εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιγω ενα βιντεο στο youtube σε fullscreen οθονη,κανοντας σχετικα γρηγορο κλικαρισμα,μου βγαζει πρασινο φοντο και καρε καρε οθονη. τα ιδια βιντεο τα ανοιγω κανονικα απο φορητο υπολογιστη στην ιδια συνδεση(του σπιτιου μου) και ανοιγουν κανονικα! η καρτα γραφικων μου ειναι αρκετα καλη,οι οδηγοι μια χαρα εγκατεστημενοι! flash player κανονικοτατα! δεν μπορω να βγαλω ακρη :( ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

μηπως τα παιζει η καρτα γραφικων σου?

βαλε μια ταινια hd να δεις αν σου κανει το ιδιο

Δημοσ.

ειναι καινουργια η καρτα,σχεδον δυο μηνες την εχω,και βλεπω σχεδον καθε μερα hd ταινιες! τι να πω! και εγω δεν ξερω!

Δημοσ.

Κλασικό προβλημα flashplayer.. η οδηγων καρτας! Απεγκατασταση και επανεγκατασταση και των δυο στις πιο ενημερωμενες εκδοσεις τους.

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Το ιδιο κανει και σε μενα και στα δυο pc και στο λαπτοπ.Μαλλον ειναι θεμα παροχου-συνδεσης γιατι το κανει τις ωρες αιχμης.

Δημοσ.

απεγκατεστησα το flash player και τιποτα! επισης την ιδια ωρα το ιδιο βιντεο απο την ιδια συνδεση ανοιγει μια χαρα απο το laptop μου!

Δημοσ.
απεγκατεστησα το flash player και τιποτα! επισης την ιδια ωρα το ιδιο βιντεο απο την ιδια συνδεση ανοιγει μια χαρα απο το laptop μου!

Τελευταιους drivers για την καρτα εβαλες?

Δημοσ.

Απενεργοποιησε το hardware acceleration και απο τον πλοηγο και απο τον flash player!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...