Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !

Για αυτούς που έχουν εμπειρία σε αυτά τα θέματα, θέτω την εξής ερώτηση.

Από χτες είμαι στην ΟΝ 2play, πριν ήμουν στην Forthnet, και ανακάλυψα ότι η ταχύτητα στην όποια συγχρονίζει το ρουτερακι (WAG200G ) είναι αρκετά πιο κάτω σε σχέση με την Forthnet.

Υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι από την μεριά της ΟΝ? Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου πιστεύω είναι αρκετά καλά .

Στην Forthnet ήταν

Snr D: 5db Attenuation D: 14db DTP 11db

Snr U: 10db Attenuation U: 3.5db UTP 22db

Και συγχρονιζε από ~18500 - ~19500 kbps

Τώρα με ΟΝ έχω

Snr D: 14db Attenuation D: 12db DTP 12db

Snr U: 10db Attenuation U: 2.5db UTP 20db

Και συγχρονίζει σταθερά στα 15227 kbps

Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο , μπορεί να γίνει τίποτα για να ανέβει λίγο η ταχύτητα?

Ευχαριστώ πολύ!

• Super Moderators
Δημοσ.

πήγαινε στη σελίδα της OnTelecoms και κάνε login στο My On με το username και password που έχεις

εκεί επέλεξε το "ρυθμίσεις γραμμής" μετά το "θέλω να: αναβαθμίσω την ταχύτητα της σύνδεση μου σε εως και 24mbps" και επέλεξε τη Ρύθμιση 3 ή την Ρύθμιση 4

αυτό λογικά θα σου προσφέρει το μέγιστο δυνατό συγχρονισμό...

Δημοσ.

πήγαινε στη σελίδα της OnTelecoms και κάνε login στο My On με το username και password που έχεις

εκεί επέλεξε το "ρυθμίσεις γραμμής" μετά το "θέλω να: αναβαθμίσω την ταχύτητα της σύνδεση μου σε εως και 24mbps" και επέλεξε τη Ρύθμιση 3 ή την Ρύθμιση 4

αυτό λογικά θα σου προσφέρει το μέγιστο δυνατό συγχρονισμό...

Οπως τα λεει ο φιλος ο ThReSh απλα να ξερεις οτι μπορει η γραμμη σου να υποστιριζει στα 16mb/s οπως και η δικια μου.

Επισης μπορεις να πειραξεις και τη ποιοτητα της iptv αν εχεις tripleplay.

Δημοσ.

Ναστε καλά ThReSh και REDODIN7 ! :-D

Σώθηκα, τώρα είμαι σταθερά στα 19 Μbps!!!

Τώρα όμως έχω μια άλλη απορία, παρατήρησα ότι η ΙΡ μου δεν αλλάζει με τίποτα, ενώ στο συμβόλαιο λέει ξεκάθαρα ότι η στατική είναι επί πληρωμής. Τι γίνεται , αλλάζει ή μπα?

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς ή ευτυχώς στην On δεν αλλάζει η IP σου ακόμα κι αν δεν έχεις επιλέξει να έχεις static...

Δημοσ.

Στην Forthnet ήταν

Snr D: 5db Attenuation D: 14db DTP 11db

Snr U: 10db Attenuation U: 3.5db UTP 22db

Και συγχρονιζε από ~18500 - ~19500 kbps

Τώρα με ΟΝ έχω

Snr D: 14db Attenuation D: 12db DTP 12db

Snr U: 10db Attenuation U: 2.5db UTP 20db

Και συγχρονίζει σταθερά στα 15227 kbps

και για να καταλαβεις πιο ηταν το θεμα.

Στην Forthnet ήταν

Snr D: 5db

Τώρα με ΟΝ έχω

Snr D: 14db

για καποιο λογο ειχες βαλει αλλο Profile για πιο σταθεροτητα οποτε σου μειωνε την ταχυτητα με σκοπο να εχεις μεγαλυτερο margin αρα πιο σταθεροτητα.

Δημοσ.

και για να καταλαβεις πιο ηταν το θεμα.

Στην Forthnet ήταν

Snr D: 5db

Τώρα με ΟΝ έχω

Snr D: 14db

για καποιο λογο ειχες βαλει αλλο Profile για πιο σταθεροτητα οποτε σου μειωνε την ταχυτητα με σκοπο να εχεις μεγαλυτερο margin αρα πιο σταθεροτητα.

Να ρωτησω κατι "επιστημονικο" αν ξερεις, στη σχολη εχω μαθει οτι τα db ειναι "θορυβος" δεν επρεπε οσο μικροτερο τοσο καλυτερο ?

Επισης ειναι db ανα οκταβες ή ανα δεκαδες ?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι "επιστημονικο" αν ξερεις, στη σχολη εχω μαθει οτι τα db ειναι "θορυβος" δεν επρεπε οσο μικροτερο τοσο καλυτερο ?

Επισης ειναι db ανα οκταβες ή ανα δεκαδες ?

στα επιστημονικα θα σε γελασω.τωρα στα πρακτικα στο attenuation οσο μικροτερο τοσο καλυτερο.στο Margin παει οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο διοτι σημαινει οτι η γραμμη εχει περιθωριο.απλα φαινεται λιγο παραξενο αμα θυμαμαι καλα γιατι το 6 δεν ειναι margin ακριβως αλλα ειναι snr =signal to noise ratio.απλα οσο παραπανω snr εχεις τοσο πιο stable εισαι αλλα τοσο λιγοτερο συγχρονιζεις επειδη χρησιμοποιεις λιγοτερα bits per tone Και λιγοτερα Tones.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...