3line Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Για αυτούς που έχουν εμπειρία σε αυτά τα θέματα, θέτω την εξής ερώτηση. Από χτες είμαι στην ΟΝ 2play, πριν ήμουν στην Forthnet, και ανακάλυψα ότι η ταχύτητα στην όποια συγχρονίζει το ρουτερακι (WAG200G ) είναι αρκετά πιο κάτω σε σχέση με την Forthnet. Υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι από την μεριά της ΟΝ? Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου πιστεύω είναι αρκετά καλά . Στην Forthnet ήταν Snr D: 5db Attenuation D: 14db DTP 11db Snr U: 10db Attenuation U: 3.5db UTP 22db Και συγχρονιζε από ~18500 - ~19500 kbps Τώρα με ΟΝ έχω Snr D: 14db Attenuation D: 12db DTP 12db Snr U: 10db Attenuation U: 2.5db UTP 20db Και συγχρονίζει σταθερά στα 15227 kbps Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο , μπορεί να γίνει τίποτα για να ανέβει λίγο η ταχύτητα? Ευχαριστώ πολύ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πήγαινε στη σελίδα της OnTelecoms και κάνε login στο My On με το username και password που έχεις εκεί επέλεξε το "ρυθμίσεις γραμμής" μετά το "θέλω να: αναβαθμίσω την ταχύτητα της σύνδεση μου σε εως και 24mbps" και επέλεξε τη Ρύθμιση 3 ή την Ρύθμιση 4 αυτό λογικά θα σου προσφέρει το μέγιστο δυνατό συγχρονισμό...
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πήγαινε στη σελίδα της OnTelecoms και κάνε login στο My On με το username και password που έχεις εκεί επέλεξε το "ρυθμίσεις γραμμής" μετά το "θέλω να: αναβαθμίσω την ταχύτητα της σύνδεση μου σε εως και 24mbps" και επέλεξε τη Ρύθμιση 3 ή την Ρύθμιση 4 αυτό λογικά θα σου προσφέρει το μέγιστο δυνατό συγχρονισμό... Οπως τα λεει ο φιλος ο ThReSh απλα να ξερεις οτι μπορει η γραμμη σου να υποστιριζει στα 16mb/s οπως και η δικια μου. Επισης μπορεις να πειραξεις και τη ποιοτητα της iptv αν εχεις tripleplay.
3line Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ναστε καλά ThReSh και REDODIN7 ! Σώθηκα, τώρα είμαι σταθερά στα 19 Μbps!!! Τώρα όμως έχω μια άλλη απορία, παρατήρησα ότι η ΙΡ μου δεν αλλάζει με τίποτα, ενώ στο συμβόλαιο λέει ξεκάθαρα ότι η στατική είναι επί πληρωμής. Τι γίνεται , αλλάζει ή μπα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δυστυχώς ή ευτυχώς στην On δεν αλλάζει η IP σου ακόμα κι αν δεν έχεις επιλέξει να έχεις static...
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Στην Forthnet ήταν Snr D: 5db Attenuation D: 14db DTP 11db Snr U: 10db Attenuation U: 3.5db UTP 22db Και συγχρονιζε από ~18500 - ~19500 kbps Τώρα με ΟΝ έχω Snr D: 14db Attenuation D: 12db DTP 12db Snr U: 10db Attenuation U: 2.5db UTP 20db Και συγχρονίζει σταθερά στα 15227 kbps και για να καταλαβεις πιο ηταν το θεμα. Στην Forthnet ήταν Snr D: 5db Τώρα με ΟΝ έχω Snr D: 14db για καποιο λογο ειχες βαλει αλλο Profile για πιο σταθεροτητα οποτε σου μειωνε την ταχυτητα με σκοπο να εχεις μεγαλυτερο margin αρα πιο σταθεροτητα.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 και για να καταλαβεις πιο ηταν το θεμα. Στην Forthnet ήταν Snr D: 5db Τώρα με ΟΝ έχω Snr D: 14db για καποιο λογο ειχες βαλει αλλο Profile για πιο σταθεροτητα οποτε σου μειωνε την ταχυτητα με σκοπο να εχεις μεγαλυτερο margin αρα πιο σταθεροτητα. Να ρωτησω κατι "επιστημονικο" αν ξερεις, στη σχολη εχω μαθει οτι τα db ειναι "θορυβος" δεν επρεπε οσο μικροτερο τοσο καλυτερο ? Επισης ειναι db ανα οκταβες ή ανα δεκαδες ?
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Να ρωτησω κατι "επιστημονικο" αν ξερεις, στη σχολη εχω μαθει οτι τα db ειναι "θορυβος" δεν επρεπε οσο μικροτερο τοσο καλυτερο ? Επισης ειναι db ανα οκταβες ή ανα δεκαδες ? στα επιστημονικα θα σε γελασω.τωρα στα πρακτικα στο attenuation οσο μικροτερο τοσο καλυτερο.στο Margin παει οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο διοτι σημαινει οτι η γραμμη εχει περιθωριο.απλα φαινεται λιγο παραξενο αμα θυμαμαι καλα γιατι το 6 δεν ειναι margin ακριβως αλλα ειναι snr =signal to noise ratio.απλα οσο παραπανω snr εχεις τοσο πιο stable εισαι αλλα τοσο λιγοτερο συγχρονιζεις επειδη χρησιμοποιεις λιγοτερα bits per tone Και λιγοτερα Tones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα