Προς το περιεχόμενο

HTC Sensation XE VS Samsung Galaxy S II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο κινητα.........τι λετε??? ποιο να προτιμησω???

1 -> Link

2-> Link

ή λετε να περιμενω να ερθει το htc one X??

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που ειδα οτι το HTC Sensation XE δεν εχει επεκταση με καρτα, και εσωτερικη μνημη μονο 4 γιγα?? Αν ναι, fail απο μενα, και ας υπερτερει και σε πολλα σε σχεση με το S 2 (cpu αναλυση κτλ)

Δημοσ.

οχι εγω οσο το εψαξα ειδα οτι εχει επεκταση μνημης μεχρι τα 32 GB (micro sd) αρα εσυ εισαι υπερ του htc??

Δημοσ.

σε τι ακριβως υπερτερει το samsung σε σχεση με το htc?? για δωσε μου λεπτομεριες..για να αποφασισω....

Δημοσ.

πουθενα δεν υπερτερει το htc.μονο καλα ακουστικα εχει.σε ολα τα αλλα ειναι πισω απο το galaxy.

Εισαι σιγουρος? π.χ. CPU Dual-core 1.5 GHz Scorpion vs Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9

αν κανω λαθος σορυ :)

Δημοσ.

Εγω θα διάλεγα τον γαλαξία λογω της super amoled και της τρομερης υποστήριξης απτους devs στο xda. Επισης πιστεύω οτι το sensation υπερτερεί στην ουσία μονο στην ποιοτητα κατασκευής. Και τα δυο πάντως είναι πολύ καλές συσκευές και σίγουρα οποία και να διαλέξεις θα μείνεις ικανοποιημενος.

Εισαι σιγουρος? π.χ. CPU Dual-core 1.5 GHz Scorpion vs Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9

αν κανω λαθος σορυ :)

Βασικα το sense της htc ειναι αρκετα βαρυ και με πολυ περισσότερα bloatware αποτι το touchwiz της Samsung, ισως λογω αυτου φαινεται πιο γρηγορο το s2. Ακομη διαβάζω πως απο αυτονομία το sensation σε στοκ ρομ δεν τα παει και τόσο καλα..

Sent from my Galaxy Note

Δημοσ.

εγώ θα διάλεγα το να περίμενα τη νέα φουρνιά κινητών :P

αυτό.

αν είχα να επιλέξω όμως ΤΩΡΑ θα επέλεγα SII λόγω community.

Δημοσ.

Τα mhz δεν κανουν το sensation πιο γρηγορο απο το galaxy. O exynos επεξεργαστης που εχει, προσφέρει πολλα περισσοτερα απο τον 220.

Επισης το htc εχει λιγοτερη ram

Μονο 1gb για εφαρμογες σε αντιθεση των 2 gb του galaxy αν και αυτο διωρθωνετε ευκολα με root

Δεν εχει εσωτερικη μνημη σε αντιθεση με τα ~13gb του galaxy

Παρολο το dual led η καμαρα του ειναι 2 κλικ χειροτερη

Ο μονος λογος για να το παρεις ειναι οτι ακους πολυ μουσικη και σου αρεσει το sense αλλα δεν εχεις σκοπο να πειραξεις - root - καθολου το κινητο.

Δημοσ.
Τα mhz δεν κανουν το sensation πιο γρηγορο απο το galaxy. O exynos επεξεργαστης που εχει' date=' προσφέρει πολλα περισσοτερα απο τον 220.

Επισης το htc εχει λιγοτερη ram

Μονο 1gb για εφαρμογες σε αντιθεση των 2 gb του galaxy αν και αυτο διωρθωνετε ευκολα με root

Δεν εχει εσωτερικη μνημη σε αντιθεση με τα ~13gb του galaxy

Παρολο το dual led η καμαρα του ειναι 2 κλικ χειροτερη

Ο μονος λογος για να το παρεις ειναι οτι ακους πολυ μουσικη και σου αρεσει το sense αλλα δεν εχεις σκοπο να πειραξεις - root - καθολου το κινητο.[/quote']

Πεστα ρε orlox, γιατί αμα τα πω εγώ, θα μου πουν πάλι ότι ειμαι προκατηλημενος επειδή εχω το sgs2..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω παιδια, δεν το ειπα για να τονισω οτι το ΗΤC ειναι καλυτερο, προς Θεου, πιο πολυ το ανεφερα ως στοιχειο για να γινει εποικοδομητικη συζητηση εδω περα απο εμπειρους χρηστες και να ενημερωθει καλυτερα το παιδι που ρωταει, και να μαθαινουμε 5 πραγματα και ολοι οι αλλοι!! Και εγω το S 2 θα προτιμουσα.. :)

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στα 2 και πήρα το HTC. Το galaxy καλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη ενώ το htc πιο όμορφο, δώρο ακουστικά των 100 € και κάρτα μνήμης 16 gb.

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Ήμουν ανάμεσα στα 2 και πήρα το HTC. Το galaxy καλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη ενώ το htc πιο όμορφο' date=' δώρο ακουστικά των 100 € και κάρτα μνήμης 16 gb.

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Ακουστικά των 100€; Με τοσα σου βρίσκω απο χρυσό. Των 10 ισως. Αν και στην κινα ούτε 2€ κοστος δεν έχουν και μπορεί να γραφω και πολλά..

Πως δεν εγραψες ότι πλήρωσες μονο τα ακουστικά και σου έδωσε το κινητό τσάμπα!! :)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...