8elwADSL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 To Atiman uninstaller ειχε προβλημα δεν ανοιγει το pc ,παω για format. Driver sweeper έπρεπε να χρησιμοποιήσεις και σε μένα ο atiman έκανε ιστορίες. Πάντως skyrim που παίζω και εγώ σε 1080p σχεδόν όλα high με 4xAA και 4xAF δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
DREAMERXZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 @Thanos1972 To ιδιο προβλημα το ειχα και με την προηγουμενη μου καρτα την 4890 και ηλπιζα οτι δεν θα εχω το ιδιο . Τελικα αποδειχτηκε το αντιθετο . To ωραιο ειναι ομως οτι εκανε το pc οτι repair μπορουσε , εκανα επαναφορα συστηματος ,check τις μνημες και τιποτα .Δεν ανοιγε το ρημαδι . Εκανα εκκινηση με την τελευταια επιτυχημενη εκκινηση ή safe mode αλλα τιποτα . Οποτε οδηγηθηκα σε format. :/
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σαν πολλοι μαζευόμαστε μου φάινεται... Το πρόβλημα εμφανίζεται παντα σε συστήματα με ΑΜD chipset στην μητρική και περασμένους τους sata drivers της AMD και οχι τους Generic των windows... οποτε όσοι εχετε περασμενους αυτους τους οδηγούς μακρυα απο το atiman!!
DREAMERXZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και ομως και μετα το format τα προβληματα συνεχιζονται . Οταν παιζω skyrim και το τονιζω μονο skryrim μου βγαζει κατι αλλοιωμενα pixel χωρις ομως να εντοπιζεται το παραμικρο lag . Any issues ;
alex89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ψάξε στο google μήπως και άλλοι με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι αυτό. Κάνε και ένα stress την κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα