Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την παραπανω καρτα και παρατηρω το εξης προβλημα . Σε διαφορες στιγμες η καρτα δεν ανταποκρινεται στο μεγιστο των δυνατοτητων της με αποτελεσμα να εχω drop fps μεσα σε καποιο game . Checkarα μηπως ειναι προβλημα θερμοκρασιων αλλα μεσα στο game ειναι γυρω στους 44 . Πιθανολογω οτι φταιει μαλλον το οτι δεν εκανα σωστα απεγκατασταση τους driver,registry μιας και αλλαξα την καρτα γραφικων μου προσφατα . Αυτο λοιπον που εκανα ηταν να διαγραψω οτιδηποτε υπηρχε στην προσθαφαιρεση προγραμματων σχετικα με την καρτα .Μηπως χρειαζεται να χρησιμοποιησω το driver sweeper ή το atimanunistaller και αν ναι πιο απο τα δυο και γιατι .Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers.το να εχεις 44 βαθμους σε παιχνιδι ειναι παρα πολυ λιγο εκτος και εαν εχεις το ανεμιστηρακι 100% που δεν το νομιζω.

Χρησιμοποιησε το atiman uninstaller.

Δημοσ.

Ξαναπερνα τους drivers.το να εχεις 44 βαθμους σε παιχνιδι ειναι παρα πολυ λιγο εκτος και εαν εχεις το ανεμιστηρακι 100% που δεν το νομιζω.

Χρησιμοποιησε το atiman uninstaller.

Το ξερω οτι οι βαθμοι ειναι πολυ λιγοι και το ανεμιστηρακι να φανταστεις δουλευει 30%.Δηλαδη εσυ μου λες να τα διαγραψω ολα με το atiman uninstaller και να ξαναπερασω του drivers απο την αρχη ; Επισης υπαρχει καποιος συγκεκριμενος driver που να αποδιδει καλυτερα η καρτα ή απλα να κατεβασω τον τελευταιο που υπαρχει ;

Ξεκιναω την διαδικασια ,ειδομεν

Δημοσ.

Κατέβασε τον τελευταίο (12,2) και κάνε ότι σου είπε ο θάνος παραπάνω.

40 βαθμούς έχω με την ίδια κάρτα σε idle με ανεμιστήρα στο 30% σε gaming καταστάσεις κυμαίνεται στους 62-65 με ανεμιστήρα 56-62%.

Δημοσ.

Όταν λες δεν αποδίδει καλά τι εννοείς? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Αν πχ. εννοείς ότι πέφτουν τα frames σε βαριά παιχνίδια σε 1920 χ 1080 όλα φουλ, αυτό είναι φυσιολογικό για την κάρτα.

Δημοσ.

Παιζω την μια στιγμη Skyrim και ολα κομπλε και την αλλη πεθαινει στο lag μιλαμε για μεγαλο drop fps . Εννοειτε πως το testαρα στα ιδια σημεια μεσα στο game .Aρα λογικα κατι την υπολειτουργει.Επισης νομιζω ειναι λογικο να μην εχω θεματα με το παρον pc (μπορειτε να το δειτε στην υπρογραφη μου).

Δημοσ.

Παιζω την μια στιγμη Skyrim και ολα κομπλε και την αλλη πεθαινει στο lag μιλαμε για μεγαλο drop fps . Εννοειτε πως το testαρα στα ιδια σημεια μεσα στο game .Aρα λογικα κατι την υπολειτουργει.Επισης νομιζω ειναι λογικο να μην εχω θεματα με το παρον pc (μπορειτε να το δειτε στην υπρογραφη μου).

Για το skyrim δεν ξέρω, μάλλον έχεις δίκιο. Κατα τα άλλα σε βαριά παιχνίδια θα έχεις τα κολλήματά σου σε full hd maxed out λόγω κάρτας.

Δημοσ.

Τελειωσε την δουλεια του το atiman uninstaller και απ'οτι φαινεται βρηκε αρχεια και απο την προηγουμενη καρτα . Ελπιζω να δουλευει κομπλε απο εδω και περα . @Δεινοσαυρε το γνωριζω οτι η καρτα μου δεν ειναι θηριο :D

Δημοσ.

Τελειωσε την δουλεια του το atiman uninstaller και απ'οτι φαινεται βρηκε αρχεια και απο την προηγουμενη καρτα . Ελπιζω να δουλευει κομπλε απο εδω και περα . @Δεινοσαυρε το γνωριζω οτι η καρτα μου δεν ειναι θηριο :D

Μια χαρα είναι η κάρτα σου, απλά ήθελα να διευκρινίσω αν υπάρχει όντως πρόβλημα ή αν είναι θέμα δυνατοτήτων. Χθες ένα παιδί εδώ αναρωτιόταν γιατί δεν παίζει τα πάντα τέρμα με μια gtx 550 και το απέδιδε σε πρόβλημα. Με αυτή τη λογική το έγραψα. Btw δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή σ αυτά τα λεφτά η κάρτα.

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί η κάρτα να μην είναι και η top σε απόδοση άλλα το παιχνίδι έπρεπε να το παίζεις χωρίς κανένα πρόβλημα....

Εντάξει μπορεί η κάρτα να μην είναι και η top σε απόδοση άλλα το παιχνίδι έπρεπε να το παίζεις χωρίς κανένα πρόβλημα....

Δημοσ.

Μαλιστα....ακομη ενας μαζι με εμενα και τον stm. :(

Σορρυ φιλος.και εγω ειχα προβλημα μαζι του αλλα πιστευα οτι σε εσενα θα ηταν οκ.

μην κανεις φορματ,κανε repair και θα σου πουμε αλλο τροπο για τους drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...