androu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 ναι απο τι γράφει στο manual υποστηρίζει. Μένει μόνο να το πάρω να το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω (οταν το στήσω) (βέβαια το σήμα που λαμβάνει λέει είναι μια γραμμούλα και δεν ξέρω αν θα γίνει δουλειά) ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν παιζει μονο σε wep σιγουρα θα διευκρινιζεται στο manual που ειναι διαθεσιμο στον ιστοτοπο της εταιρειας. Το εντυπωσιακο εν προκειμενω δεν ειναι οτι την εκανε/ξεχασε να logarei μολις βρηκε λυση. Αλλα μπηκε να γραψει οτι βρηκε τη λυση κρατωντας "μυστικο" τον τροπο. Αυτο ειναι το παραλογο. Σε βοηθουν και σου λενε τοσα, λυνεται το προβλημα και δεν μοιραζεσαι τη λυση μετα με αυτους που σε βοηθησαν. Παραλογα πραγματα, τελος παντων. Γενικα παντως ειναι συνηθες φαινομενο για accounts που κανουν register και thread με αποριες την ιδια ημερα.. παιζει σιγουρα και σε wpa αφου παιζει και το 701. σωστα το να logarei και να λεει βρεθηκε η λυση εχει το καλο οτι ξερεις οτι λυθηκε το θεμα οποτε να μην απαντησει κανεις αλλα απο την αλλη ειναι ντροπη να μην λεμε πως.αλλοι οπως ειπες και μπαινουν καν ποτε ξανα μεσα στο Forum παρα μονο οταν ξαναχρειαστουν κατι. ναι απο τι γράφει στο manual υποστηρίζει. Μένει μόνο να το πάρω να το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω (οταν το στήσω) (βέβαια το σήμα που λαμβάνει λέει είναι μια γραμμούλα και δεν ξέρω αν θα γίνει δουλειά) ευχαριστώ! θα το βαλεις καπου πιο κοντα το Repeater με το adsl router ωστε να πιανει λιγο καλυτερα.αν και ισως το repeater να απιασει καλυτερα σημα απο οτι το laptop σου.στην αρχη σεταρισε τα κοντα για να μην εχεις αλλα προβληματα με εμβελεια κτλ.αν τα εχεις κανει σωστα θα πρεπει με το Inssider να παινεις 2 φορες το ιδιο ssid πχ και επισης θα πρπεει οταν συνδεθεις να μπορεις να κανεις Ping και τα 2 ρουτερ.αυτο ειναι το καλυτερο test.
androu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 λοιπόν. Δουλεύει μια χαρά!! 801nd... Αρχικά ρύθμισα την ip του repeater 192.168.1.χχχ σε διαφορετική απο του router/ έχω thomson και θα χτυπούσε εαν ηταν η ίδια και στα 2. Στην συνέχεια wireless- > security περνάω τον κωδικό του ασύρματου. wireless mode επιλέγω universal repeater και απο το survey το δίκτυο μου. Επίσης επιλέγω για χώρα την Ελλάδα. Κάνω επανεκκίνηση και έτοιμο!! Φουλ σήμα εκεί που είχα 2 γραμμές και εκεί που έπιανε με το ζώρι!! να πω οτι κάνει κανονικά repeat με wpa !! σε αντίθεση με το 501 που έχω και δεν κάνει! εχει επιλογή για 150mbps 300mbps αλλά λογικά εξαρτάται εαν το ρούτερ είναι και αυτό wireless N ή οχι. Αυτά απο εμένα.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 λοιπόν. Δουλεύει μια χαρά!! 801nd... Αρχικά ρύθμισα την ip του repeater 192.168.1.χχχ σε διαφορετική απο του router/ έχω thomson και θα χτυπούσε εαν ηταν η ίδια και στα 2. Στην συνέχεια wireless- > security περνάω τον κωδικό του ασύρματου. wireless mode επιλέγω universal repeater και απο το survey το δίκτυο μου. Επίσης επιλέγω για χώρα την Ελλάδα. Κάνω επανεκκίνηση και έτοιμο!! Φουλ σήμα εκεί που είχα 2 γραμμές και εκεί που έπιανε με το ζώρι!! να πω οτι κάνει κανονικά repeat με wpa !! σε αντίθεση με το 501 που έχω και δεν κάνει! εχει επιλογή για 150mbps 300mbps αλλά λογικά εξαρτάται εαν το ρούτερ είναι και αυτό wireless N ή οχι. Αυτά απο εμένα. για την Ip σωστα.ναι Universal repeater παντα.το 501 ηταν παλιο μην περιμενεις πολλα. το 701 ειναι 150 το 801 ειναι 300.δεν ξερω αν μπορει να πιασει σημα με 802.11g και να το κανει Repeat σε 802.11n η αμα θελει υποχρεωτικα να εχεις ρουτερ σε n 300 για να παιξει.εξαρτατε πως το εχουν φτιαξει.εγω ειχα σεταρει το 701 αλλα το ειχα αφησει απο default οπως επαιζε.ρουτερ ηταν g.δεν ειχα καρτα n για να δω ποσο παιζει.επισης για το 300 θες και καρτα n να ειναι 300.επισης καντου και firmware update αν εχει βγει καινουριο.ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα με το που το πηρα πριν καν το σεταρω εφαγε firmware. και μην το βαλεις τερμα οριακα εκει που το Pc σου ειχε μια παυλα μονο γιατι αμα πιανει σημα οριακα τοτε θα σου δινει ιντερνετ στο Pc και σενα πιο αργα επειδη θα εχεις Retransmit Πακετα κτλ.βαλτο πχ εκει που με το Pc ειχες 2 παυλες για να παιζει πιο σωστα.
androu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ναι το έβαλα σε σημείο που έχει 2-3 γραμμές το laptop έτσι ώστε να παίζει και στο υπόλοιπο σπίτι ικανοποιητικά! και όντως έχει βελτίωση το σήμα εκεί.... firmware Upgrade δεν του έκανα δεν το θεωρώ απαραίτητο εφόσον δουλεύει κανονικά. Θα κοιτάξω αύριο να δώ τι έκδοση έχει και ποιά είναι η τελευταία που κυκλοφορεί.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ναι το έβαλα σε σημείο που έχει 2-3 γραμμές το laptop έτσι ώστε να παίζει και στο υπόλοιπο σπίτι ικανοποιητικά! και όντως έχει βελτίωση το σήμα εκεί.... firmware Upgrade δεν του έκανα δεν το θεωρώ απαραίτητο εφόσον δουλεύει κανονικά. Θα κοιτάξω αύριο να δώ τι έκδοση έχει και ποιά είναι η τελευταία που κυκλοφορεί. εγω το παω παντα αναποδα.το firmware update ειναι Must.σιγουρα κατι διορθωνει.καλυτερα να παιξει ναι χειροτερα δεν μου εχει τυχει ποτε με κανενα firmware σε καμια συσκευη.αν την επαιρνες πχ ενα μηνα μετα μπορει να ειχε ηδη το πιο νεο firmware Οποτε γιατι να μην βαλεις το πιο νεο ???παντα εκανα Update σε οτι και αν επερνα απο mp3 μεχρι router μεχρι και σε 56 k modem
androu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Το ένα Laptop συνδέεται με 54mbit το άλλο στο ίδιο μέρος μάλλον συνδέεται με το ρούτερ και πιάνει 11mbps. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέεται με αυτό που παίρνει καλύτερη ταχύτητα - σήμα; Αν και δεν νομίζω οτι είναι ικανό να ξεχωρίσει τα access points αλλά και πως μπορώ να δώ εαν έχει συνδεθεί με το a/p ή με το ρούτερ εκτός απο τη στάθμη του σήματος; Ακόμα και με adaptor usb tp-link 150mbps δίπλα απο το a/p 54 παίρνει πάλι. Άρα κάτι ισως εξαρτάται και απο την ταχύτητα που δίνει το ρούτερ στο a/p. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2012 από androu
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το ένα Laptop συνδέεται με 54mbit το άλλο στο ίδιο μέρος μάλλον συνδέεται με το ρούτερ και πιάνει 11mbps. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέεται με αυτό που παίρνει καλύτερη ταχύτητα - σήμα; Αν και δεν νομίζω οτι είναι ικανό να ξεχωρίσει τα access points αλλά και πως μπορώ να δώ εαν έχει συνδεθεί με το a/p ή με το ρούτερ εκτός απο τη στάθμη του σήματος; Ακόμα και με adaptor usb tp-link 150mbps δίπλα απο το a/p 54 παίρνει πάλι. Άρα κάτι ισως εξαρτάται και απο την ταχύτητα που δίνει το ρούτερ στο a/p. α.αν μπορεις αλλαξε το ssid στο Repeater οποτε να βαλεις και τα 2 να συνδεθουν στο repeater για να δεις αν θα πιασουν 54 mbps.καναλι επειδη κανει repeat Λογικα δεν θα σε αφησει να αλλαξεις.ναι κανονικα με αυτο που ειναι πιο κοντα θα πρεπε.καμια φορα αμα κλεισεις το wifi και το ξανανοιξεις επειδη ψαχνει να δει πιο παιζει πιο καλα τοτε γυρναει στο repeater.απλα δεν θα γινει πολυ αυτοματα πολλες φορες επειδη ειναι το ιδιο καναλι και μπλεκει λιγο.μπορει να τα ξεχωρισει η καρτα απλα οταν ειναι ιδιο καναλι ιδιο ssid ειναι ενα κομματακι πιο δυσκολο για αυτο ειπα διαφορετικο ssid αμα γινεται.να δεις με ποιο εχει συνδεθει δεν ξερω τροπο. νομιζω οτι αμα περασεις το inSSIDer το προγραμμα και το ανοιξεις θα σου βγαλει και τα 2 access points με τις mac address τους κανονικα κτλ.αυτο που εχεις συνδεθει νομιζω ειναι αυτο που βγαινει με ελαχιστα πιο bold γραμματα.επειδη και τα 2 εχουν το ιδιο ssid αν τα αφησεις ετσι θα δεις απο το vendor ποιο ειναι το router και ποιο το repeater αφου ειναι αλλη μαρκα.ναι ισως το Repeater να βλεπει οτι ειναι g το ρουτερ οποτε να κανει broadcast μονο σε g.δεν ξερω αν μπεις μεσα στο tp link αν μπορεις να αλλαξεις κατι.δηλαδη να το βαλεις και n μηπως για καποιο λογο πηγε μονο στο g λογο του access point.αυτοδεν το ειχα ψαξει.
androu Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 οχι στο tp-link μέσα γράφει 300mpbs. Ssid δεν σε αφήνει το tplink να το αλλάξεις όταν είναι σε repeater mode... μόνο σε a/p αλλάζει.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 σε wds συνηθως σε αφηνει να αλλαξεις .channel δεν σε αφηνει βεβαια εννοειται εκτος αν καποιο ρουτερ εχει διπλο radio. τωρα μπορει πραγματι το tp link na ειναι μεσα 300 Mbps αλλα επειδη το link γινεται στα 54 mbps να δινει μετα με 54 mbps σε ολο το υπολοιπο δικτυο
androu Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι απο οτι ειδα με το Insider το δείχνει οτι δίνει και καλά 300 ενώ το άλλο 54 αλλά προφανώς είναι η μέγιστη ισχύ που θα μπορούσε να δώσει εαν συνδεόταν με N ρούτερ.... !!
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 δεν το ειχα ψαξει καθολου γιατι δεν ειχα καρτα N για να δω αν θα μου δωσει παραπανω.αλλα απο τη νστιγμη που το Insider βρισκει το Max κανονικα θα πρεπε να παιζει.τι να πω.παραξενο.εκτος αν συνδεεσαι με τον ρουτερ αντι για το access point>λογικα θα το δεις απο τα bold γραμματα στο Inssider και απο το ποσο σημα εχεις.
androu Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ναι με το a/p συνδέεται!! φαίνεται με bold όπως είπες.
akoulakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καταρχήν να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη απ'ολους για κατι που κατάλαβα τώρα διαβάζοντας το topic και ειλικρινά έκανα άθελά μου. Όντως στην τελευταία μου απάντηση απευθυνόμουν στον/στην χρήστη ''MiDi_MiLiZ'' με τον/την οποίο/α συνομιλούσα χωρίς κάποιος άλλος να εμπλακεί στη συζήτηση. Με αυτή μου την απάντηση ήθελα στην ουσία να τον/την ενημερώσω έτσι ώστε να μην χάσει άλλο χρόνο με το πρόβλημα μου και για να διαπιστώσει ότι οι συμβουλές του/της πιάσαν τόπο. Ξαναμπήκα στο topic τις επόμενες 2-3-4 μέρες και δεν υπήρχε απάντηση. Από τότε ξαναμπήκα από περιέργεια σήμερα μετά από 3 μήνες και είδα τις απαντήσεις. Όντως δεν είμαι τακτικός στο site αλλά αν είχα δει ότι κάποιος χρειάζεται βοήθεια και μπορούσα να του τη δώσω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βοηθούσα.Τουλάχιστον για το θέμα το οποίο έχω γνώσεις να δώσω. Συγνώμη και πάλι αν δημιούργησα (δίκαια) λάθος εντυπώσεις..
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ναι με το a/p συνδέεται!! φαίνεται με bold όπως είπες. ναι ειναι χρησιμο προγραμμα φαινονται πολλα πραγματα. Καταρχήν να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη απ'ολους για κατι που κατάλαβα τώρα διαβάζοντας το topic και ειλικρινά έκανα άθελά μου. Όντως στην τελευταία μου απάντηση απευθυνόμουν στον/στην χρήστη ''MiDi_MiLiZ'' με τον/την οποίο/α συνομιλούσα χωρίς κάποιος άλλος να εμπλακεί στη συζήτηση. Με αυτή μου την απάντηση ήθελα στην ουσία να τον/την ενημερώσω έτσι ώστε να μην χάσει άλλο χρόνο με το πρόβλημα μου και για να διαπιστώσει ότι οι συμβουλές του/της πιάσαν τόπο. Ξαναμπήκα στο topic τις επόμενες 2-3-4 μέρες και δεν υπήρχε απάντηση. Από τότε ξαναμπήκα από περιέργεια σήμερα μετά από 3 μήνες και είδα τις απαντήσεις. Όντως δεν είμαι τακτικός στο site αλλά αν είχα δει ότι κάποιος χρειάζεται βοήθεια και μπορούσα να του τη δώσω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βοηθούσα.Τουλάχιστον για το θέμα το οποίο έχω γνώσεις να δώσω. Συγνώμη και πάλι αν δημιούργησα (δίκαια) λάθος εντυπώσεις.. No worries.δεν χρειαζεσαι να απολογεισαι για κατι.απλα καλο ειναι να γραφουμε αν πετυχε και τι καναμε και λυθηκε το προβλημα ποιο πολυ για να το δει και καποιος αλλος που ισως χρειαστει.αλλα ενταξει δεν χαθηκε και ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα