alexntoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εχω καμμενα πιξελ στην οθονη μου .. 3 σειρες ολοκληρες . πως μπορω να το αντιμετωπισω ?? δεν ξερω πως εγιναν .. μαλλον απο χτυπημα
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ποια ειναι η οθονη σου?εχεις εγγυηση?εαν ειναι απο χτυπημα,φαινεται το χτυπημα?
alexntoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν εχει χτυπημα ουτε τιποτα . εγγυηση δεν εχω γιατι εχω το acer aspire 1800 και το εχω 5 χρονια
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μαλσιτα.φορητος ειναι δηλαδη ε?η θα ψαξεις να βρεις καμια μεταχειρισμενη οθονη μεσω του part number της δικης σου απο το ebay η θα συνδεσεις καμια desktop οθονη πανω και θα εισαι οκ.εαν ειναι απο χτυπημα,οχι δεν φτιαχνεται.
HamerZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν μπορείς οικονομικα ψάχνεις για νέο πάνελ από ebay
alexntoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 σας ευχαριστω πολυ παιδια !! ναι ειναι φοριτος .. θα τον συνδεσω με μια οθονη υπολογιστη και θα τελειωνει το θεμα !!!
Chris92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εισαι σιγουρος οτι ειναι καμμενα και οχι κολλημενα?Γιατι νομιζω οτι τα κολλημενα ψιλοφτιαχνονται(διορθωστε με αν κανω λαθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα