Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω καινουριο επεξεργαστη...Η μητρικη μου δεχεται τυπου Socket LGA775...επειδη δεν μορω να αλλαξω μητρικη μπορειτε να μου προτεινετε κανα τερταπυρινο επεξεργαστη ? ... σε οσες σελιδες εχω ψάξει δεν εχω βρει Socket LGA775 τετραπυρινο...υπαρχει περιπτοση να μην υπαρχουν τετραπυρινοι τετοιου Socket ?

Δημοσ.

Υπάρχουν και λέγονται core 2 quad (QXXXX). Πρέπει όμως να γραψεις ποιά ακριβώς είναι η μητρική σου για να δούμε αν τους παίρνει. Επίσης πόση μνήμη έχεις τώρα και ποιό λειτουργικό.

ΕΝΤΙΤ: Από άλλο θέμα που είχες ανοίξει, βρήκα τη μητρική σου. Δέχεται σχεδόν όλους τους τετραπύρηνους (εκτός από τους extreme) με πιθανή αναβάθμιση bios (ανάλογα με ποιό έχεις τώρα). Δες στις αγγελίες για intel QXXXX

Δημοσ.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι, πουλάω πακέτο (motherboard, processor, memory) 250 ευρώ.

•  
  • Motherboard : Asus P5Q
  • Processor : Intel Core 2 Quad Q9450 (2.66GHz) με 12MB cache
  • Memory : Kingston HyperX με ψύκτρες 4GB 1066MHz

Kαι τα τρία είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. (οι μνήμες λογικά έχουν και εγγύηση)

Στείλε μου pm αν ενδιαφέρεσαι.

;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ενδιαφέρομαι προς τ παρων...Βασικά δεν νομιζω να συμφερει να αγορασει κανεις CPU s775 επιδη εχουν βγει καποιες απο την αγορα και εκτος αυτου ειναι και πολυ παλια μοντελα και συμφερει κατα την γνομη μου να αλλαξεις και μητρικη που να υποστιριζει ποιο καινουρια μοντελα CPU...Τ λετε ειναι σωστο??

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ενδιαφέρομαι προς τ παρων...Βασικά δεν νομιζω να συμφερει να αγορασει κανεις CPU s775 επιδη εχουν βγει καποιες απο την αγορα και εκτος αυτου ειναι και πολυ παλια μοντελα και συμφερει κατα την γνομη μου να αλλαξεις και μητρικη που να υποστιριζει ποιο καινουρια μοντελα CPU...Τ λετε ειναι σωστο??

το σωστο και το λαθος δεν θα στο πουμε εμεις..γιατι εχει να κανει με την χρηση που κανεισ στον ιδιο σου τον υπολογιστη....παραδειγμα για εμενα εχω εναν core duo e6750 και ενω θα ηθελα να πηδηξω σε καινουργιο σοκετ δεν το κανω γιατι βλεπω οτι για τισ δουλεις που το θελω το μηχανημα μου ειναι μια χαρα..(μουσικη ταινιες και πολυ λιγα παιχνιδια..)

αν τωρα εσυ θες να εχεισ μηχανημα-παιχνιδομηχανη τοτε μονοδρομος ειναι η μεταπηδηση σε αλλα σοκετ οπως 1155 και ι5 2500κ απο την στιγμη που δεν θες μεταχειρισμενα cpu κλπ κλπ.. οποτε να σκασεις λεφτα για μεταχειρισμενα quad core

παντωσ αν θεσ το μηχανημα σου για απλη καθημερινη χρηση μπορεις να μην κοιτας μονο 4πυρηνουσ σοκετ 775που εκ των πραγματων ειναι πιο ακριβοι και σαν μεταχειρησμενοι και εχουν απαγορευτικη τιμη σε οποια μαγαζια εχουν μεινει σαν καινουριοι...

Δημοσ.

βασικα δεν θελω πολλα να παιζει τα ποιο βασικα παιχνιδια cod battlefield crysis και γενικα τετοιου ιδιους

Δημοσ.

Χμμ...να ρωτησω και κατι αλλο εχω ram 4gb ddr2...Εψαξα της μητρικες και ειδα οτι ολες παιρνουν ddr3...μπορουν οι ddr2 να παιξοουν σε ddr3;

Δημοσ.

Οχι. Παρε εναν q6600 με 60-70 ευρω και θασαι μια χαρα.

πολυ σωστη συμβουλη,

ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις,

για μια αξιοπρεπη μινι αναβαθμιση.

Θα σε βγαλει κανα 2 χρονια ακομη και μετα βουρ για τους 20πυρηνους

Δημοσ.

Ψάχνω καινουριο επεξεργαστη...Η μητρικη μου δεχεται τυπου Socket LGA775...επειδη δεν μορω να αλλαξω μητρικη μπορειτε να μου προτεινετε κανα τερταπυρινο επεξεργαστη ? ... σε οσες σελιδες εχω ψάξει δεν εχω βρει Socket LGA775 τετραπυρινο...υπαρχει περιπτοση να μην υπαρχουν τετραπυρινοι τετοιου Socket ?

αν ενδιαφέρεσαι δίνω Ε6600 (Duo) στείλε μου πμ

Δημοσ.

Έχω κάνει από έναν Ε6550 σε Q8200 και είναι αισθητή η διαφορά.

Είναι η μόνη αναβάθμιση που αξίζει να κάνεις όπως λένε και τα παιδιά εδώ μέσα. (μτχ/σμένο θα το πάρεις όμως, όχι καινούριο)

Τέλος, με μια 6850 στα 109 από το πλαίσιο και θα είσαι άρχοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...