Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, georgekz750 είπε Εγω απο αυτα καταλαβα παντως οτι εκανες ΚΑΙ καλωδιακα μετρησεις που σου εδειχναν πανω απο 100,πραγμα που σε κατοσταρα θυρα δεν γινεται να συμβει. Και απ οτι βλεπω,κι αλλοι καταλαβαν το ιδιο. Αν και στον τεχνικο που μιλησες του ειπες οτι ειδες τη μια 70 και την αλλη 130,προφανως και θα απεκλεισε το ενδεχομενο να εισαι συνδεδεμενος στην κατοσταρα θυρα. Στην πρώτη παράθεση μιλάω για ασύρματη σύνδεση, γι'αυτό μου έλεγε ο τεχνικός ότι πάνω από 90 δεν θα δω, την στιγμή που έβλεπα 135 Στην δεύτερη παράθεση μιλάω γενικά για τους δοκιμές και τι έβλεπα, πότε ασύρματα και πότε με καλώδιο. Τα screenshot που τους έστειλα ήταν όλα με καλώδιο με μέγιστη ταχύτητα τα 95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ας κρατήσουμε την ουσία , Πλέον συζητάμε για το αν πιάνουμε τα 100 και 200Mbps που δίνει ο παροχος. Ναι μεν γκρινιάζουμε σα να έχουμε 2Mbps αλλά μπαίνουμε στη νέα εποχή και αυτό έχει σημασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα; Μόλις έκανα σύνδεση στην HCN 120/120 fiber, μου έδωσαν ένα ρούτερ στο οποίο υπάρχουν 2 Ethernet θύρες μια 100Mbps και μια 1Gbps. Εγώ θέλω και στους 2 υπολογιστές να πιάνω τα 120 και όχι μόνο 100 στον ένα, τι θα χρειαστεί να κάνω/αγοράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_tsakalidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, sheik είπε Να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα; Μόλις έκανα σύνδεση στην HCN 120/120 fiber, μου έδωσαν ένα ρούτερ στο οποίο υπάρχουν 2 Ethernet θύρες μια 100Mbps και μια 1Gbps. Εγώ θέλω και στους 2 υπολογιστές να πιάνω τα 120 και όχι μόνο 100 στον ένα, τι θα χρειαστεί να κάνω/αγοράσω; Θα χρειαστείς ενα gigabit switch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, k_tsakalidis είπε Θα χρειαστείς ενα gigabit switch Μπορείς να μου υποδείξεις ένα ; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο, το splitter που βγάζει 2 Ethernet είναι το ίδιο πράγμα; Βλέπω switches και όλα έχουν καμία 5 θύρες, δεν υπάρχει με λιγότερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, sheik είπε Μπορείς να μου υποδείξεις ένα ; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο, το splitter που βγάζει 2 Ethernet είναι το ίδιο πράγμα; Βλέπω switches και όλα έχουν καμία 5 θύρες, δεν υπάρχει με λιγότερες; Ας έχει 5 θύρες, εσύ χρησιμοποιείς όσες θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_tsakalidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, sheik είπε Μπορείς να μου υποδείξεις ένα ; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο, το splitter που βγάζει 2 Ethernet είναι το ίδιο πράγμα; Βλέπω switches και όλα έχουν καμία 5 θύρες, δεν υπάρχει με λιγότερες; Με λιγότερες οχι δεν υπαρχει κατι. Με το πιο φθηνό της TP-LINK (πχ TL-SG1005D) θα κανεις αψογα τη δουλειά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzehos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ερώτηση : από τη στιγμή που τοποθετήθηκε το κουτί στην οικοδομή, τι χρόνος χρειάστηκε για την τελική σύνδεση; Από τις δικές σας εμπειρίες Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από tzehos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Aν θέλω να κάνω νέα σύνδεση στην HCN θα πρέπει να υπάρχει ήδη σύνδεση από άλλον πάροχο και να γίνει φορητότητα; Επίσης χρειάζεται κάποια επέμβαση στην καλωδίωση του σπιτιού μου; Ενδιαφέρομαι μόνο για απλή σύνδεση ίντερνετ, το πακέτο που έχουν με τα 10Mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Είναι ανεξάρτητος πάροχος σε σχέση με τους υπόλοιπους, έρχονται και βάζουν δική τους καλωδίωση και δεν χρησιμοποιούν του χαλκού που υπάρχει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Πως γίνεται αυτό; Από που τραβάνε καλώδιο δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Από το δικό τους δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ναι οκ μέσα σπίτι πως το φέρνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Αν βρίσκεσαι σε περιοχή που καλύπτεται από το δικό τους δίκτυο θα σκάψουν και θα το φέρουν, δεν έχω πετύχει φωτογραφίες αλλά θα είναι όπως η INALAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όχι ότι ξέρω την INALAN αλλά πάνω κάτω κατάλαβα τι παίζει. Γενικά αξίζει γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά νά φύγω από τη vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα