Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, vagelisg23 είπε Παιδιά είμαι Κοσμοτέ 24άρα δεν μπορώ να πω πως ειμαι δυσαρεστημένος, αλλά είδα το πακέτο της HCN 120/120 και ψάρωσα τι μου προτείνετε να κάνω; Ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ προκαταβολικα. Κάνεις αίτηση και μαζί μερικά ταματα να μαζευτούν γρήγορα αρκετές αιτήσεις κοντά σου ώστε να σκάψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα Αν από την άλλη υπάρχει κάποιος στην πολυκατοικία με σύνδεση σε αυτούς τότε είναι αρκετά γρήγορη διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Από 5/1 mbps επιτέλους νιώθω άνθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarkosCosaNostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αυτό με τον πρώτο μήνα δωρεάν ισχύει ακόμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από την hcn να με ρωτήσουν αν θέλω να συνεχίσει η αίτηση. Να αναμένω σκάψιμο σύντομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μάλλον θα την καταθέσουν... Πρώτα μαζεύουν αρκετές της περιοχής ή του δρόμου σου και μετά. Αλλά ρώτησε τους να σου απαντήσουν καλύτερα εκείνοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 κατι αντιστοιχο για αθηνα παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ναι η inalan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Ναι η inalan Ναι την έχω τσεκάρει αλλά απ ότι βλέπω καλύπτει 2 δρομους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 1 hour ago, splanis said: Ναι την έχω τσεκάρει αλλά απ ότι βλέπω καλύπτει 2 δρομους Στην Αθήνα καλύπτει 2 δρόμους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Στην Αθήνα καλύπτει 2 δρόμους? ε δεν το λες και μεγαλη καλυψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, splanis said: ε δεν το λες και μεγαλη καλυψη Μεγαλύτερη πληθυσμιακά από αυτή της HCN και σίγουρα δεν την λες 2 "δρόμους"... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Για όποιον δεν τρελαίνεται με το upload, πολύ καλή λύση αποτελούν και οι πάροχοι με το SFBB. Κάνουν πολύ καλύτερη εγκατάση (ΠΟΛΥ όμως) και βγαίνουν στα ίδια € με τηλέφωνο μέσα. Επίσης, για όποιον δεν του κάνει το ασύρματο, σε γενικές γραμμές ένα τέτοιο (Dual Band με ethernet 1000mbps) θα του κάνει δουλειά. Αρκεί οι συσκευές που χρησιμοποιεί, να ξέρει ότι υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες Wi-Fi. Για σταθερές (TV, PC, PS κλπ) καλώδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpater Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 έχω καλέσει ήδη σχετικά με το κουπόνι και μου είπαν ότι έχουν κάνει αίτηση να ενταχθούν στο πρόγραμμα SFBB αλλά ακόμα περιμένουν. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχουμε όοι έκπτωση για 2 χρόνια 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δε νομίζω να ενταχθούν ποτέ στην δράση sfbb η HCN και η Inalan. Και αυτό διότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν πακέτα χονδρικής και να δίνουν μέσω αυτών σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο το θελήσει. Για να γίνει αυτό χρειάζονται πολλές εργασίες, άδειες, συμβάσεις κλπ, που έχουν κόστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vailanter Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπερα και απο μενα, ενδιαφερομαι τωρα να βαλω κι εγω HCN, απλα πλεον με τη τοσο μικρη διαφορα τιμης, υπαρχει μηπως καποιο catch? Εννοω οτι με 24 ευρω παιρνεις docsis με 20/2 ενω με 26 ινα με 120/120. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα